Erol Mütercimler: Türkiye’nin ateşkes kararına boyun eğmesi doğru karar, yapmazsanız dolar 10 lira olur!

Erol Mütercimler: Türkiye’nin ateşkes kararına boyun eğmesi doğru karar, yapmazsanız dolar 10 lira olur!

Erol Mütercimler: Türkiye’nin ateşkes kararı... Mütercimler 'Türkiye'nin ateşkes kararına boyun eğmesi doğru bir karar. Yapmazsanız bir anda doları 9-10 lirada görürsünüz' ifadelerini kullandı.Meltem TV'ye konuk olan Mütercimler, Trump'ın mektubu, Barış Pınarı, güvenli...

Mütercimler 'Türkiye'nin ateşkes kararına boyun eğmesi doğru bir karar. Yapmazsanız bir anda doları 9-10 lirada görürsünüz' ifadelerini kullandı.

Meltem TV'ye konuk olan Mütercimler, Trump'ın mektubu, Barış Pınarı, güvenli bölge ve YPG ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Gelinen nokta itibariyle, Trump'ın gönderdiği mektup yenilir yutulur değil. Orada kullandığı ifadeler, 'aptallık etme' vs. Johnson mektubunu hatırlatayım ben dinleyicilere. Türkiye'nin Kıbrıs'a girişeceği harekatı kesmek için yazdı. O mektup da ağır bir mektuptur. Ama oradaki ifadelerin hiçbirinde argo bir ifade yoktur. Bu türlü bireysel anlamda hakaret içeriği taşıyacak hiçbir şey yoktur.

Doları 9-10 lirada görürsünüz

Türkiye'nin ateşkes kararına boyun eğmesi doğru bir karar. Yapmazsanız bir anda doları 9-10 lirada görürsünüz. Türk ekonomisinin dayanma şansı var mı yok. Türkiye'nin ekonomisi bir anda yıkılır, içeride siyasal, sosyal oluşumların önünü kesemezsiniz. Bakın bakalım o zaman sokaklar ne hale gelecek. O nedenle Tayyip Bey, kendisine yazılmış bu ağır, devlet başkanı üslubuna yakışmayacak, aşiret devletin başında olan şahsiyetlere çok yakışan (bu mektubu), tüm bunları sineye çekmiştir. Doğru da yapmıştır. Devlet adına bunu yapmıştır. Keşke bu yaptığını, en başında Esad'ı küçümsemeyip yapsaydı, insanların yaptığı önerilere kulak alsaydı da işler hiç boyutlara gelmeseydi.

Gelinen nokta itibariyle, evet Türkiye boyun eğdi

Silahların susması gayet normal. Türkiye'nin istediği gibi bu unsurlar 32 km güneye çekilecek. Sonra Türk askerinin kendi ülkesine çekilmesi söz konusu. Tabii ki çekilecek. Orada kalamazsın. Orada kalırsan ne olur? 1- Sen işgalci olursun. 2- İstilacı olursun. 3- Sen oraya toprak ilhakı için gitmiş olursun ki bunların hepsi uluslararası arenaya taşınır. BM'ye, uluslararası mahkemelere taşınır. Türkiye ağır suçlamalara muhatap olur. Bunların karşılığı olarak pek çok yaptırımla yüz yüze gelir.

"ABD ve Rusya ortak akıl yürüttü"

YPG/PYD unsurları aşağı çekiliyor da, onlarla Esad arasında bir sözleşme yapıldı. Tayyip Bey günlerce bir şey söyledi. 'Bir gece ansızın gelebiliriz' dedi. Tayyip Bey, ABD ve Rusya'ya, 'buraya asker sokmak istemiyoruz, burada operasyon istemiyorum, bunu engelleyin' diyordu. Tayyip Bey'in kendi ifadeleri var, 'Oyun oynadılar' diye.

Onun daha Türkçesini söyleyeyim ben. Türkiye burada bir tuzağın içine çekilmiştir. ABD ve Rusya ortak akıl yürüterek Türkiye'ye komplo kurmuşlardır. Operasyon yaptırılarak."

"Erol Mütercimler: Türkiye’nin ateşkes kararına boyun eğmesi doğru karar, yapmazsanız dolar 10 lira." haberi, 23 Ekim 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Erol Mütercimler: Türkiye’nin ateşkes kararına boyun eğmesi doğru karar, yapmazsanız dolar 10 lira.. haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erol Mütercimler: Türkiye’nin ateşkes kararına boyun eğmesi doğru karar, yapmazsanız dolar 10 lira.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
    2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
    3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
    4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
    5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
    6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
    7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
    8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
    9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
    10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
    11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
    12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
    13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
    14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
    15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
    16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
    17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
    18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
    19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
    20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
    Politika Haberleri