Fenerbahçe 90+3’te Dirar'la hayata döndü

Fenerbahçe 90+3’te Dirar'la hayata döndü

Fenerbahçe 90+3’te Dirar'la hayata döndü Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçı ile Süper Lig'de 2. hafta heyecanı devam ediyor. Fenerbahçe'de savunmadaki sakatlıklar nedeniyle sağ bekte...

Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçı ile Süper Lig'de 2. hafta heyecanı devam ediyor. Fenerbahçe'de savunmadaki sakatlıklar nedeniyle sağ bekte Ozan Tufan ve sol bekte Nabil Dirar görev yapıyor. 15'te Muriqi'nin vuruşu üst direkten döndü! 32'de Crivelli, Mert Günok'un asistinde tek başına pozisyon yarattı ve muhteşem bir gole imza attı! 43'te Vedat Muriqi'nin golüyle skor 1-1 oldu ancak VAR uyarısıyla ofsayt nedeniyle gol iptal oldu. 77'de Vedat Muriqi ile skor 1-1'e geldi. 90+3'te Dirar'la skor 2-1 oldu!

Süper Lig'in ikinci haftasında Fatih Terim Stadı'nda Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, Medipol Başakşehir'i 77. dakikada Vedat Muriç'in ve 90+3. dakikada Dirar'ın golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'dan transferi Vedat Muriç, Süper Lig'de çıktığı son 6 maçta da ağları sarsmayı başardı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Medipol Başakşehir karşısında Isla'nın sakatlığı nedeniyle sağ bekte Ozan Tufan'ı tercih etti. Fenerbahçe rakibi karşısında ilk isabetli şutunu 64. dakikada buldu. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, yedek kulübesini ihlal etmesi nedeniyle 87. dakikada sarı kart gördü.

Medipol Başakşehir ligin üçüncü haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Fenerbahçe ise, ligin bir sornaki Ülker Stadı'nda Trabzonspor'u ağırlayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

3. dakikada sol kanattan kazanılan serbest vuruşta Edin Visca, topu direkt olarak kaleye gönderirken, kaleci Altay son anda kornere çıkardı.

10. dakikada soldan kazanılan serbest vuruşu yine Edin Visca kullandı. Ceza sahası içinde iyi yükselen Chedjou kafayı vurdu ancak kaleci Altay topa sahip oldu.

16. dakikada Deniz Türüç’ün soldan yaptığı ortada savunmanın arkasına hareketlenen Vedat Muriqi’nin vuruşunda top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

31. dakikada Kruse’nin soldan yaptığı ortada Deniz Türüç topa bekletmeden vururken, meşin yuvarlak direğe çarpıp dışarı gitti.

32. dakikada Başakşehir çok hızlı çıktı. Mert Günok’un uzun pasına hareketlenen Crivelli, Jailson’dan sıyrıldıktan sona son çizgiye indi. Bu futbolcu topa kayarak müdahale etmek isteyen kaleci Altay’ın üzerinden çok şık şekilde aşırtarak topu ağlara gönderdi: 1-0

43. dakikada Emre Belözoğlu, savunmanın arkasına sarkan Deniz Türüç’e çıkardı. Bu futbolcu müsait pozisyondaki Vedat’a aktardı. Vedat Muriqi yerden bir vuruşla topu boş kaleye gönderdi. Ancak VAR uyarısıyla Deniz’in ofsaytta olduğu tespit edildi ve gol iptal edildi.

61. dakikada Mossoro, Edin Visca'ya harika bir ara pası gönderdi. Visca ile karşı karşıya durumda olan Altay Bayındır, gole izin vermedi.

77. dakikada Tolga Ciğerci'nin ceza sahasına yaptığı ortaya bekletmeden vuruşunu yapan Vedat Muriqi, Mert Günok'un sağından topu ağlara gönderdi. Fenerbahçe mücadelede 1-1'lik eşitliği yakaladı.

Güncellenecek....

MAÇTAN NOTLAR

Emre Belözoğlu 104 gün sonra Başakşehir'de

Dört sezon Medipol Başakşehir forması giyen ve takım kaptanlığını yapan Emre Belözoğlu, 104 gün sonra 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'na bu kez Fenerbahçe formasıyla, eski takımına karşı sahaya çıktı. Deneyimli futbolcu, son olarak 12 Mayıs 2019'da Medipol Başakşehir'in sahasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 yendiği maçta 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'na çıkmıştı.

Turuncu-Lacivertli taraftarlar da eski kaptanlarını unutmadı ve tribüne üzerinde Emre Belözoğlu'nun fotoğrafının da yer aldığı "Bir gün gitsen bile hatıran yeter" yazılı pankartı astı.

Vedat Muriç eski hocasına karşı

Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor’dan kadrosuna kattığı Vedat Muriç, Medipol Başakşehir maçı öncesi eski hocası Okan Buruk’un yanına koştu. İstiklal Marşı’ndan sonra soluğu Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk’un yanında alan Muriç, Çaykur Rizespor’da çalıştığı teknik ekibe maç öncesi başarı dileklerini iletti.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: 1 - FENERBAHÇE: 2

STAT: 3. İstanbul

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Cevdet Kömürcüoğlu

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Vieira, Chedjou, Aziz Behich, Azubuike, Mossoro, Visca , Arda Turan (dk. 66 Furkan Soyalp), Elia (dk. 23 Kerim Frei), Crivelli (dk. 79 Gulbrandsen)

FENERBAHÇE: Altay, Ozan, Jailson, Zanka, Dirar, Emre, Tolga Ciğerci (dk. 90+2 Alper Potuk), Deniz (dk. 73 Zajc), Kruse, Rodrigues (dk. 55 Ferdi Kadıoğlu), Vedat Muriç

GOL: dk. 32 Crivelli, dk. 77 Vedat Muriç, dk. 90+3 Dirar

SARI KART: Okan Buruk (Medipol Başakşehir)

"Fenerbahçe 90+3’te Dirar'la hayata döndü" haberi, 24 Ağustos 2019 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Fenerbahçe 90+3’te Dirar'la hayata döndü haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fenerbahçe 90+3’te Dirar'la hayata döndü 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  2. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  3. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  4. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  5. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  6. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  7. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  8. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  9. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  10. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  11. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  12. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  13. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  14. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  15. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  16. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  17. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  18. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  19. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  20. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
Spor Haberleri