Fenerbahçe Kasımpaşa'da nefes aldı 1-3

Fenerbahçe Kasımpaşa'da nefes aldı 1-3

Fenerbahçe Kasımpaşa'da nefes aldı 1-3 Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu Kasımpaşa'yı 1-3 yenmeyi başardı.5. dakikada Koita'nın orta sahadan gönderdiği uzun pasla sol kanatta topla buluşan Veigneau, çizgiye yakın bir noktadan orta yaptı....

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu Kasımpaşa'yı 1-3 yenmeyi başardı.

5. dakikada Koita'nın orta sahadan gönderdiği uzun pasla sol kanatta topla buluşan Veigneau, çizgiye yakın bir noktadan orta yaptı. Perica'nın penaltı noktası yakınından yaptığı kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

9. dakikada Dirar'ın orta sahadan savunmanın arkasına gönderdiği uzun topu kontrol eden Soldado'nun altıpasın önünden yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak direkten döndü.

12. dakikada Veigneau'nun sol çaprazdan ceza sahasına ortasında arka direkte iyi yükselen Trezeguet'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla dışarı gitti.

13. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Neustaedter'in ceza sahası dışı sol çaprazdan geri pasında kaleci Harun Tekin, topu kontrol etmek isterken sol ayağının altından kaçırdı ve meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0.

20. dakikada Fenerbahçe beraberliği sağladı. Valbuena'nın sol kanattan ortasında Eljif Elmas'ın ceza sahasında yaptığı kafa vuruşunda top filelerle buluştu fakat yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırınca gol geçerli sayılmadı. VAR incelemesinin ardından pozisyonun ofsayt olmadığı tespit edildi ve maçın hakemi Halis Özkahya gol kararı verdi: 1-1.

40. dakikada Valbuena ile yaptığı verkaçın ardından sol kanattan ceza sahasına giren Hasan Ali, pasını arka direğe gönderdi. Soldado'yu geçen top, Isla'nın arka direkte müsait durumda yaptığı vuruşta filelerle buluştu. Hakem Halis Özkahya'nın yaptığı VAR incelemesinin ardından Soldado'nun ofsaytta olması gerekçesiyle gol kararı iptal edildi.

45+7. dakikada ani gelişen Kasımpaşa atağından Pavelka'nın sol çaprazdan pasında Trezeguet ceza sahası içinde topu kontrol etti. Bu oyuncunun ortasında Perica'nın altıpasın önünden uçarak yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak dışarı çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

47. dakikada Koita ile Serdar Aziz hava topunda tehlikeli bir şekilde çarpıştı. İki oyuncunun saha kenarında tedavi edildikten sonra oyun devam etti.

56. dakikada Fenerbahçe yine Isla'nın kanadından etkili geldi. Isla'nın çizgi üstünden yaptığı ortayı Eljif arka direkte ağlarla buluşturmak istedi ama topu ıskaladı.

67. dakikada Veysel Sarı'nın müdahalesiyle Soldado, ceza yayı içinde yerde kaldı. VAR incelemesi sonrası hakem Halis Özkahya, Veysel Sarı'ya sarı kart gösterdi. Fenerbahçe lehine tehlikeli bölgeden serbest vuruşu verdi. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Valbuena, kaleci Scuffet'i avladı ve Fenerbahçe'yi öne geçirdi.

Fenerbahçe, 73. dakikada Soldado ile 3. golü buldu. Mehmet Ekici sol kanattan pasını kale ağzına gönderdi ve Soldado topu ağlarla buluşturdu. Ancak pozisyonun ardından ofsayt bayrağı kalktı.Hakem Halis Özkahya, VAR incelemesi sonrası gol kararı verdi. Fenerbahçe 3-1 öne geçti.

81. dakikada Kasımpaşa, gole çok yaklaştı. Sağ kanattan yapılan ortaya Trezeguet çok iyi yükseldi ve darbeli bir kafa vurdu ancak top direkten döndü.

Maç 3-1 Fenerbahçe'nin üstülüğü ile tamamlandı.

"Fenerbahçe Kasımpaşa'da nefes aldı 1-3" haberi, 04 Mayıs 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Fenerbahçe Kasımpaşa'da nefes aldı 1-3 haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fenerbahçe Kasımpaşa'da nefes aldı 1-3 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  2. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  3. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
  4. 09:32 Ahmet Tatlıses'in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil
  5. 09:27 Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a bir suçtan tahliye kararı
  6. 09:23 Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini öldürdü
  7. 09:17 İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı
  8. 09:11 Ekrem İmamoğlu yabancı basına konuştu: Türkiye rotasını çizdi
  9. 09:06 Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da "Mahzen-29" operasyonları
  10. 09:03 AK Parti'de “Kent Lokantaları” tartışması: Erdoğan sinirlendi
  11. 08:54 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ihalesi MHP'li Eyyup Yıldız ile AKP'li Cevat Olçok’a verildi
  12. 08:50 AK Parti’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi
  13. 08:45 Yenilenen Jeep Renegade e-Hybrid Türkiye'de: İşte fiyat listesi
  14. 08:39 Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den sert tepki: Aşağılık bir benzetme
  15. 08:36 Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'dan tessettür yanıtı
  16. 08:28 Depremde oteli yıkılan AK Partili isme hizmet plaketi verildi
  17. 08:25 Nuray Babacan: Erdoğan’ın Marmaris tatilinden kritik detay, damat hariç herkes oradaydı
  18. 08:20 İsmail Saymaz: Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
  19. 08:16 Aytunç Erkin yazdı: 15 Temmuz öncesi uyaran albay bir kez daha uyardı
  20. 08:11 Fehmi Koru: Birileri, CHPlilere, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı
Haberleri