Fenerbahçe'den transfer bombası! 3 isim İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe'den transfer bombası! 3 isim İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe'den transfer bombası! 3 isim İsta... Ara transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Süper Lig takımları çalışmalarına hız vermişti. Fenerbahçe bu ekipler arasında öne çıkan takımlar

Ara transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Süper Lig takımları çalışmalarına hız vermişti. Fenerbahçe bu ekipler arasında öne çıkan takımlar arasında yer alırken, listesindeki yıldızlar için bir süredir görüşmelerine devam ediyordu. Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporuna göre eksik mevkileri belirleyen sarı-lacivertli antrenörler, transferde somut adımları attı ve temas halinde olduğu 3 yıldızla imza aşamasına geldi. Fenerbahçe ara transfer döneminin açılmasıyla birlikte 3 ismi birden İstanbul'a getirerek basın önünde gövde gösterisi yapacak.

Fotomaç gazetesinin haberine göre, Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe'de gözler tamamen ara transfer dönemine çevrilmişti. Sarı-lacivertlilerde beklenen oldu ve bir süredir üzerinde çalışılan yıldızlarla artık iş sadece imzaya kaldı. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in ilk yarısını 31 puanla 4. sırada bitirerek, devreyi lider Sivasspor'un 6 puan gerisinde tamamladı. Bu sezon şampiyonluktan başka bir düşüncesi olmayan Fenerbahçe'de yönetim hataya yer vermek istemezken, teknik direktör Ersun Yanal'ın raporuna göre eksik bölgeler belirlenmişti.

Ezeli rakibi Beşiktaş'ı Kadıköy'de deviren Kanarya, zorlu Çaykur Rizespor deplasmanından 3 puanla dönerek moral depolamıştı ve üst üste alınan bu galibiyetler camiayı havaya soktu. Taraftarla birlikte şampiyonluğa kenetlenen Fenerbahçe'de bir süredir transfer çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyordu. Listedeki yıldızlar için temaslarını hızlandıran sarı-lacivertli kurmaylar, bu girişimlerinden sonuç aldı ve 3 transferde artık sona geldi.

JUAN JESUS'TAN MÜJDELİ HABER!

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Juan Jesus konusunda önemli mesafe kat etti. İtalyan basını, Roma'da bu sezon sadece 4 maçta toplam 195 dakika forma şansı bulan Brezilyalı stopere, Bologna'nın talip olduğunu duyurdu. Ancak savunmasını güçlendirmek isteyen Fenerahçe'nin de oyuncu için devreye girdiği kaydedildi. Bu gelişme üzerine Bologna'nın bu transferden vazgeçmek üzere olduğu ve rotasını Atalanta'dan Roger Ibanez'e çevirdiği dile getirildi.

FONSECA İSTEMİYOR

Roma ile 2021 yılına kadar sözleşmesi olan Jesus'un teknik direktör Fonseca tarafından kadroda düşünülmediği vurgulanırken, yıllık maaşının 2.2 milyon euro olduğu hatırlatıldı. Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki savunmacı için satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği üzerinde durduğu belirtiliyor. 1.85 boyundaki Juan, stoperin yanı sıra sol bekte de forma giyebiliyor. 4 kez Brezilya Milli Takımı'nda oynayan tecrübeli futbolcu, sambacıların 2012 Olimpiyat Takımı'nda da yer almıştı.

Brezilya'nın Internacional takımında parlayan Juan Jesus, 2012'de 3.8 milyon euro'ya Inter'e transfer oldu. Burada 4 yıl oynadıktan sonra 2016'da önce 2 milyon euro kiralık ücretle bir sezonluğuna, 2017'de ise 8 milyon euro bonservis bedeli ve tapusuyla Roma'nın yolunu tuttu. Kariyerinde toplam 259 maça çıkan Jesus 2 gol attı, 4 de asist gerçekleştirdi.

Kjaer ve Arana İstanbul'a!

Fenerbahçe için İtalya'dan bir başka haber ise Simon Kjaer ve Guilherme Arana konusunda geldi. Calcioatalanta.it sitesi, Atalanta'nın sezon başında Sevilla'dan kiraladığı ancak kadroda düşünmediği iki oyuncu için sarı-lacivertli kulübün devrede olduğunu yazdı. 30 yaşındaki Kjaer, İtalyan ekibinde 6 maçta oynayabilirken, 22 yaşındaki Brezilyalı sol bek Arana da sadece 75 dakika şans buldu. Anlaşma olursa, Fenerbahçe iki ismin kalan 6 aylık kiralama haklarını Atalanta'dan devralacak.

"Fenerbahçe'den transfer bombası! 3 isim İstanbul'a geliyor" haberi, 03 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Fenerbahçe'den transfer bombası! 3 isim İstanbul'a geliyor haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fenerbahçe'den transfer bombası! 3 isim İstanbul'a geliyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:10 Euro 2024 hakemlerin kazançları belli oldu! FIFA kokartlı hakem Meler'in kazancı belli oldu!
  2. 02:15 Katolik Kilisesi'nden 'cinsel istismar mağdurlarına tazminat' kararı alındı
  3. 02:13 İsviçre merkezli Patiswiss'ten Ankara Merkezli Patiswiss'e dava açıldı: Marka 'çalıntı' iddiası
  4. 02:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
  5. 01:54 Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava haberi geldi
  6. 01:48 Apple’ın Çin’de satışları düşüşte!
  7. 01:33 İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Değişim Dalgası: Tugay 5 Üst Yöneticinin Görevini Sonlandırdı!
  8. 01:31 Yorgandaki Sarı Lekelerin Kabusu Bitti! Bu Mucizevi Çözümle Yorganlarınız Bembeyaz Olacak
  9. 01:27 Böbrek Taşına Ne İyi Gelir? Ağrıyı Dindiren ve Taşı Düşüren Besinler ve Öneriler
  10. 01:14 Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
  11. 01:09 Türkiye'de İlk Vaka Görüldü! Haziran ve Temmuz Ayında Vakalarda Artış Bekleniyor!
  12. 01:05 A101 ve BİM artık o ürünü satmayacak!
  13. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  14. 00:57 Ümit Özat'tan Ahmet Çakar'a: "İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar"
  15. 00:56 Trafik sigortasında yeni dönem belirlendi: Primler her ay maliyet endeksine göre belirlenecek
  16. 00:54 Koç Holding'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin
  17. 00:49 Hyundai'nin nano soğutma teknolojisine sahip cam filmi tanıtıldı!
  18. 00:44 Opel'in yeni elektrikli SUV'u devasa menziliyle Türkiye'ye geldiğini açıkladı
  19. 00:42 Kredi borcu olanlar dikkat etsinler! BDDK yakın takibe alacak
  20. 00:40 İsrail terör iddialarına hala kanıt sunamadı: 'UNRWA çalışanları 7 Ekim saldırılarına katıldı'
Spor Haberleri