Galatasaray'dan VAR çağrısı

Galatasaray'dan VAR çağrısı

Galatasaray'dan VAR çağrısı Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kurmayları Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay’la beraber MHK Başkanı Sabri Çelik’le görüşme gerçekleştirdi. Derbiyi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kurmayları Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay’la beraber MHK Başkanı Sabri Çelik’le görüşme gerçekleştirdi. Derbiyi ‘Kara Pazar’ olarak tanımlayan Cengiz, VAR kayıtlarını istediklerini belirtti. Öte yandan Sarı-Kırmızılı kulüp resmi Twitter hesabından "#VARKayıtlarıAçıklansın" etiketiyle çağrıda bulundu.

Süper Lig'de 28. haftanın en önemli maçında dün akşam Fenerbahçe, Galatasaray'ı ağırladı. Derbi sonucundaki 1-1'lik skor iki takımı da memnun etmedi. Galatasaray camiası hakem Ali Palabıyık'ı Mehmet Topal'ın Martin Linnes'e müdahalesi ve Fenerbahçe'nin golünden önceki Dirar-Feghouli mücadelesi için sert şekilde eleştirirken Sarı Kırmızılılar'dan sürpriz bir hamle geldi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kurmayları Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay’la birlikte MHK Başkanı Sabri Çelik’le görüştü. Derbiyi ‘Kara Pazar’ olarak tanımlayan Cengiz, VAR kayıtlarını istediklerini ifade etti.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından sarı-kırmızılı camia maçın hakeminin yönetimiyle ilgili olarak sert açıklamalar yaparken, Başkan Mustafa Cengiz, kurmayları Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay’la birlikte MHK Başkanı Sabri Çelik’le görüştü. Görüşmede MHK Yönetim Kurulu Üyeleri Muhittin Boşat ve Mustafa Çulcu da yer aldı. Toplantı çıkışında kısa bir açıklama yapan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Açıklama yapacağız. Görüşme, ‘Kara Pazar’la ilgiliydi diyebilirim. Genel bir görüşme yaptık ve hem de görevlerinde hayırlı olsun dedik. Açıklama yapacağız bu konularla ilgili olarak. Emeğinize olan saygıdan dolayı burada durup konuşma yaptım. İnan edin gidip görüşmemizi değerlendirmemiz gerekiyor. Biz konuştuk. Sabri Bey, Mustafa Bey ve Muhittin Bey’le görüştük. VAR kayıtlarının görüşmelerini talep ettik” ifadelerini kullandı.

'VAR KAYITLARI İNCELENSİN'

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de dün Fenerbahçe ile oynanan derbi maçtaki hakem kararları sonrası Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarının açıklanması yönünde talepte bulundu. Sarı-Kırmızılı kulüp, "VARKayıtlarıAçıklansın" etiketiyle VAR kayıtlarının açıklanması yönünde çağrısını dile getirdi.

Öte yandan Galatasaray, dev derbide yaşanan hakem hatalarına ilişkin video da hazırladı. Sarı-Kırmızılı kulüp hazırladığı videoda 18. dakikada Younes Belhanda'nın gördüğü sarı kartı, 28. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın Feghouli'ye yaptığı sert harekette sarı kart görmediği pozisyonu, 56. dakikada sarı kartı olan Mehmet Topal'ın Linnes'e yaptığı yaptığı hareketi, 70. dakikada Skrtel, Onyekuru'nun ayağına basmasına rağmen Onyekuru'nun kart görmesini, Skrtel'a gösterilmesi gereken sarı kartın gösterilmemesini, 71. dakikada Fenerbahçe'de Eljif'in golü öncesi Dirar'ın Feghouli'ye yaptığı faulü, 90. dakikada normal şartlarda oyun dışı kalması gereken Mehmet Topal'ın Diagne'ye ceza sahasında yaptığı faulü içeren bir video paylaştı.

CEVAP GECİKMEDİ

Galatasaray'ın hakem hataları ve VAR kayıtlarının açıklamasına dair paylaşımın ardından Fenerbahçe'den imalı cevap geldi. Sarı-Lacivertli kulüp resmi Twitter hesabından "ağlayan surat" emojisi paylaşarak göndermede bulundu.

Sarı-Lacivertlilerin o paylaşımı:

"Galatasaray'dan VAR çağrısı" haberi, 15 Nisan 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Galatasaray'dan VAR çağrısı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galatasaray'dan VAR çağrısı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:22 Emeklilere kötü haber geldi! Çalışan emeklinin maaşından ek kesinti yapılacak
  2. 23:22 Ürdün ve Almanya'dan Ortak Açıklama: İsrail-İran Gerilimi Ele Alındı
  3. 23:17 İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, İsrail Başbakanı Netanyahu ile Gerginlikleri Görüştü
  4. 23:16 AB'den İran'a İsrail'e saldırısı nedeniyle yeni yaptırımlar olacak
  5. 23:12 Miçotakis'in Açıklamalarıyla Yunanistan'ın Deniz Parkı Planları Türkiye'den Tepki Aldı
  6. 23:10 Seçim Yenilgisi Yumuşattı: Erdoğan'dan Özgür Özel'e "Kapımız Açık"
  7. 23:02 Süper Lig’den 9 kulüp'ten o haber! Hepsi PFDK’ya sevk edildi!
  8. 22:58 Nesrin Cavadzade yeni aşka yürüdü!
  9. 22:52 Yeni Bulgular: Zihinsel Yaşlanma Süreci 30'lu Yaşlarda Başlıyor!
  10. 22:47 Powell ve Macklem: ABD ve Kanada Ekonomileri Değerlendirildi
  11. 22:42 Ukrayna Parlamentosu Askerlik Şartlarını Sıkılaştıran Yeni Yasayı Kabul Etti
  12. 22:24 Birleşmiş Milletler, Gazze için 2,8 milyar dolarlık yardım çağrısında bulunacak
  13. 22:10 Erdal Beşikçioğlu ilk nikahını kıydı!
  14. 21:56 Özgür Özel, Kobani davası için heyet görevlendirdi!
  15. 21:52 İsrail çocuk parkına saldırdı: 10 kişi yaşamını kaybetti
  16. 21:41 Galatasaray'dan Türk futbol tarihine geçen o transfer!
  17. 21:39 Türkiye ve ABD, Gazze İçin İnsani Yardım ve Güvenlik Konularını Görüştü
  18. 21:35 Selen Görgüzel kendisine yorum yapan takipçisine o cevabı verdi!
  19. 21:34 Doruk Erolçevik, Türk Eskrim Tarihinde Bir İlk: Dünya Şampiyonu!
  20. 21:14 Avrupa'da Doğal Gaz Fiyatları, Jeopolitik Gerilimlerle Yükselişte: TTF'de %7,5 Artış
Haberleri