Game of Thrones final bölümü kimseyi tatmin etmedi

Game of Thrones final bölümü kimseyi tatmin etmedi

Game of Thrones final bölümü kimseyi tatmin ... Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ilgiyle takip edilen Game of Thrones final yaptı. Fakat bu final hiç kimseyi tatmin etmedi. Öyle ki pek çok GoT fan

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ilgiyle takip edilen Game of Thrones final yaptı. Fakat bu final hiç kimseyi tatmin etmedi. Öyle ki pek çok GoT fanı, final sezonunun yeniden çekilmesi için imza kampanyası düzenledi. Peki Game of Thrones final sezonu yeniden çekilecek mi? Şimdi bu soruya yanıt arayalım.

Öncelikli olarak şunu belirtelim. Game of Thrones final sezonu yeniden çekilecek mi sorusuna cevap ararken, spoiler vermemeye çalışacağız. O yüzden dizinin final sezonunu izlemeyenler de bu yazıyı gönül rahatlığıyla okuyabilirler.

Evet… Büyük bir merakla beklenen GoT final sezonu sonunda yayınlandı. Yayınlandı yayınlanmasına ama bu sezon kimseyi tatmin edemedi. Neden mi? Çünkü yapımcılar final sezonunda öyle bir senaryoyla karşımıza çıktılar ki söylenecek söz bırakmadılar.

Nitekim bu durum sosyal medyada da büyük ses getirdi. Hali hazırda GoT’un final sezonunu izlememiş olanlar büyük ihtimalle çoktan spoiler yağmuruna tutulmuşlardır. Çünkü dizininin finali o kadar çok tepki çekti ki sadece son bölümle ilgili olarak bile onlarca hatta yüzlerce montaj videosu yayınlandı.

Peki bu tepkilerin ışığında final sezonu tekrardan çekilecek mi? İşte milyonların merak ettiği sorunun cevabı.

HBO buna dünden razı

Game of Thrones’un final sezonu için dizinin yüklenici kanalı olan HBO devasa bir bütçe ayırmıştı. Zaten kanalın amacı da final sezonunun 10 ya da 12 bölüm olması yönündeydi.

Fakat yapımcı ekip HBO’nun bu isteğine karşın final sezonunu yalnızca 6 bölüm olarak çekti. Gerçi çekilen bölümler, geçtiğimiz sezonlarda yayınlanan bölümlere kıyasla biraz daha fazlaydı. Ortalama olarak konuşacak olursak, sezon finalindeki her bir bölümün yaklaşık olarak 1.5 saat uzunluğunda olduğunu söyleyebiliriz.

 Game of Thrones final

Fakat bu bile dizinin sonunu belirlemek için yeterli bir süre değil. Çünkü senaristler sürpriz bir final yapabilmek adına, önceki sezonlarda yaşanan gelişmeleri adeta yok saymışlar.

Dizinin ilk bölümünden beri hümanist tavırlarıyla dikkat çeken karakterler, son sezonda şeytanın çırağı gibi hareket etmeye başlıyor. Dolayısıyla bu durum izleyicilerin canını fazlasıyla sıkmış durumda.

Final sezonu tekrar çekilebilir

Peki Game of Thrones final sezonu yeniden çekilecek mi? Eğer iş HBO’ya kalırsa yeni bir final sezonunun onayı için dünden razılar diyebiliriz. Çünkü GoT kanal için ciddi bir gelir kaynağı. Dolayısıyla çekilecek olan yeni bir final sezonu, HBO için ekstra gelir kaynağı olarak düşünülebilir.

 Game of Thrones final

Fakat iş HBO ile bitmiyor. Sonuçta pek çok oyuncunun sözleşmesi final sezonuyla birlikte sona erdi. Dolayısıyla yeniden çekilecek olan final sezonu bu sözleşme kapsamında olmayacaktır. Dolayısıyla yapımcı ekibin tüm oyuncuları tek tek razı etmesi gerekecek.

Sonuç olarak final sezonunun tekrardan çekilmesi imkansız değil. Fakat hayli zor. Çünkü pürüz çıkması muhtemel pek çok nokta var. Keza bazı oyuncular şimdiden takvimini ayarlamış durumda. Yani yeni çekilecek olan filmler ve diziler için planlar yapılmış.

Dolayısıyla bu oyuncuların araya yeni bir GoT sezonu sıkıştırmaları zor görünüyor. Final sezonu tekrardan çekilmez demiyoruz. Fakat çekileceği kesinleşse dahi, 2020 yılına yetişmesi hayli zor görünüyor. Bekleyip göreceğiz.

"Game of Thrones final bölümü kimseyi tatmin etmedi" haberi, 24 Mayıs 2019 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan Game of Thrones final bölümü kimseyi tatmin etmedi haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Game of Thrones final bölümü kimseyi tatmin etmedi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:08 Galatasaray, Şampiyonluk İddiasını Güçlendirmek İçin Victor Lindelöf Transferinde Kararlı
  2. 19:08 TikTok CEO’su Shou ABD'deki yasa için konuştu: "İçiniz rahat olsun, hiçbir yere gitmiyoruz"
  3. 19:03 Gizemli Zaman Yolcusu: 6000 Yıl Sonrasının Şaşırtıcı Görüntüleri Ortaya Çıktı
  4. 18:58 Sırrı Sakık ve Önder Aksakal arasındaki tartışma Meclis'te gergin anlar yaşanmasına neden oldu
  5. 18:55 PKK terör örgütünün Almanya sorumlularından Saim Çakmak yakalandı
  6. 18:53 Biden, Tiktok'un Amerika'da yasaklanması kararını içeren tasarıyı imzaladı
  7. 18:50 Beyaz Saray, Ermeni Soykırımı'nı Anma Açıklamasında Kararlılıkla Duruşunu Sürdürüyor
  8. 18:48 Batuhan A gemisinin battığı yerden ceset çıkarıldı: Mürettebatı arama çalışmaları devam ediyor
  9. 18:46 Borsa İstanbul günü yükselişle tamamladı
  10. 18:44 TikTok CEO'su: ABD'deki Yasal Mücadelede Kararlıyız, Platformun Geleceği Belirsiz
  11. 18:39 Run:ai'nin Satın Alma Değeri 700 Milyon Doları Aştı: Kurumsal Teknoloji Yönetiminde Yeni Adım
  12. 18:36 Galatasaray, Adana Demirspor Maçı İçin Son Hazırlıklarını Tamamlıyor
  13. 18:35 Dolar ve altın yatırımcılarının geleceğini şekillendirecek önemli tarih!
  14. 18:33 Almanya Ekonomik Büyüme Tahminlerini Yükseltti: Habeck'ten Yeni Açıklamalar ve Reform Çağrısı
  15. 18:29 Gazze'de Kritik Kıtlık Tehdidi: İsrail Engelleri ve Çatışmalar Yardımı Zorlaştırıyor
  16. 18:25 Independiente Teknik Direktörü Carlos Tevez Hastaneye Kaldırıldı: Sağlık Durumu İnceleniyor
  17. 18:21 Ankara Tren Garı Katliamı Davasında Polis Takibi Skandalı: Yakub Şahin'in İzleri
  18. 18:17 Kongo'da Mpox Salgını: 19 Vaka Kaydedildi, Önlemler Alınıyor!
  19. 18:13 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Enflasyonda İkinci Yarıda Düşüş Başlayacak
  20. 18:09 Güney Kore'nin NEONSAT-1 Uydusu Uzaya Fırlatıldı: Dünya Gözlem Misyonu Başlıyor!"ü
Teknoloji Haberleri