Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu!

Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu!

Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Be... Chp Başkanı Özgür Özel, İstanbul'da düzenlenen "Kentleri Gençler Yönetecek-Dijital Gençlik Buluşması"nda gençlerin ülkeyi terk etme isteğini "beka sorunu" olarak tanımladı. Gençlere güvenerek ve onların siyasette daha etkin rol almasını teşvik ederek sorunun üstesinden gelebileceklerini belirtti.

Chp Başkanı Özgür Özel, İstanbul'da düzenlenen "Kentleri Gençler Yönetecek-Dijital Gençlik Buluşması"nda gençlerin ülkeyi terk etme isteğini "beka sorunu" olarak tanımlayarak, gençlere siyasette daha aktif rol almaları çağrısında bulundu.

Chp Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Dijital Deneyim Müzesi'nde düzenlenen "Kentleri Gençler Yönetecek-Dijital Gençlik Buluşması"na katıldı ve gençlerin ülkeyi terk etme isteğini "beka sorunu" olarak değerlendirdi. Konuşmasında, bu sorunun aslında ülkenin geleceğine dair bir güvensizlik sorunu olduğunu ve gençlerin kendi ülkelerine olan inançlarını yitirmelerinin sonucu olduğunu ifade etti. Özel, bu beka sorununun üstesinden ancak gençlere güvenerek ve onların potansiyeline inanarak gelebileceklerini belirtti.

Gençlerin büyük bir kısmının yurt dışına gitme arzusuyla ilgili yapılan anket sonuçlarına dikkat çeken Özel, bu durumun ülkenin en büyük beka problemi olduğunu vurguladı. Ancak, bu sorunun çözümünün gençlere güvenerek ve onları siyasete çekerek mümkün olabileceğini söyledi. Bu bağlamda, CHP'yi gençler için bir platform olarak gördüğünü ve gençlerin siyasette daha etkin rol alması gerektiğini belirtti.

Özel, CHP'nin gençlere sağlayacağı destek ve imkanlardan bahsederek, gençlerin siyasette önlerindeki engellerin kaldırılacağını ve onlara her türlü desteğin sağlanacağını ifade etti. Ayrıca, CHP'nin gençlere ve kadınlara yönelik politikalarını güçlendireceklerini ve gençlerin siyasette daha fazla söz sahibi olmalarını sağlayacaklarını söyledi.

Siyasette gençlere duyduğu güveni vurgulayan Özel, gençlerin geleceğe dair umutlarını ve beklentilerini önemsediklerini belirtti. Bu nedenle, gençlerin siyasete katılımını teşvik etmek ve onlara daha fazla fırsat tanımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Özellikle, gençlerin siyasette daha etkin rol alması için çaba göstereceklerini ve gençlere daha fazla sorumluluk vermek için çalışacaklarını belirtti.

Son olarak, Özel gençleri CHP'ye üye olmaya ve siyasette aktif rol almaya davet etti. Ayrıca, dijital demokratik katılım platformlarını kullanarak gençlerin seslerini daha etkin bir şekilde duyurmalarını teşvik etti. Bu şekilde, gençlerin siyasette daha fazla söz sahibi olmalarını ve ülkenin geleceği üzerinde daha etkili bir rol oynamalarını sağlayacaklarını ifade etti.

"Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu!" haberi, 19 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 19 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:17 Ali Koç'tan plaket hamlesi! Uğur Dündar'a verdi!
  2. 12:12 Aziz Yıldırım'dan 6 yıl sonra hamle!
  3. 12:06 Dursun Özbek'den açıklama!! "Bu onurlu göreve yeniden adayım"
  4. 12:02 Tamirci Arabanın Kaputunu Açtı Ve Gördüklerine İnanamadı!
  5. 11:00 Demet Akalın, Zuhal Topal ile ilgili yıllar sonra itirafta bulundu
  6. 10:38 Nico Hulkenberg: Audi için yarışmak özel olacak
  7. 10:24 4 askeri görmek herkesin harcı, 5. askeri bulmak ise üstün zeka ister: Sadece 9 saniyeniz var
  8. 10:20 Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
  9. 09:59 Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu: AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
  10. 09:52 Türkiye kişi başı gelirde alt ligde
  11. 09:48 Mersin'de 450 milyonluk yasa dışı bahis operasyonu
  12. 09:38 Canlı yayında gözaltı: Kızlarını 100 bin TL'ye sattılar
  13. 09:31 Dev banka iflas etti, kapatıldı: İflasın maliyetini 667 milyon dolar
  14. 09:25 Euroleague'in deneyimli hakemi hırsızlık yaparken yakalandı
  15. 09:21 İYİ Parti'de kurultay günü: Salona seyirci alınmıyor
  16. 09:15 Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak: Özgür Özel açıkladı
  17. 08:57 Hastaneye 5 yıl boyunca fazla fatura kesmişler
  18. 08:54 MEB’in hazırladığı yeni müfredatta “Atatürk ve Cumhuriyet” seyreltildi
  19. 08:47 Bursa'da üretilecek: Yeni Renault Duster tanıtıldı
  20. 08:42 Şevket Çoruh güzel haberi fotoğrafla duyurdu
Türkiye Haberleri