''Adnan Oktar''ın isteyip de elde edemediği tek kadın benim''

''Adnan Oktar''ın isteyip de elde edemediği tek kadın benim''

''Adnan Oktar''ın isteyip de elde edemediği ... Eski manken Ebru Şimşek, Posta Gazetesi''nden Alev Gürsoy Cimin''e yaptığı açıklamada, Adnan Oktar''ın çok isteyip de elde edemediği tek kadın olduğunu iddia etti.

Adnan Oktar ve çevresine yönelik operasyonlarda 200'e yakın kadın ve erkek gözaltına alındı. Kadınların büyük bir bölümü itirafçı olarak örgütün iç yapısını anlatırken, geçmişte Oktar'ın tehdit ve şantajlarına maruz kalan mağdurlar yaşadıklarını medya ile paylaşmaya başladı.

Oktar'a karşı uzun yıllar mücadele veren ve şimdilerde ABD'de yaşayan eski manken Ebru Şimşek, Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'e yaptığı açıklamada, Oktar'ın çok isteyip de elde edemediği tek kadın olduğunu iddia etti.

Şimşek, aldığı duyuma göre, Oktar'ın pek çok kadın müridini kendisine benzetmek için estetik ameliyattan geçirdiğini belirtirken, en güzel yıllarının mahkemelerde geçtiğini kaydetti.

Kendini, Oktar'a karşı mücadelenin 'en büyük neferi' olarak gördüğünü ifade eden Şimşek, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Aslında 19 yıl deniyor ama benim mücadelem 25 yıl önce başladı. Henüz 18 yaşındaydım. Arkamda hiçbir güç olmadan, sadece ailemin desteğiyle Adnan Oktar güruhuyla mücadele ettim. 25 yıl önce ne söylediysem, bugün hepsi doğrulandı. En güzel yıllarım mahkeme salonlarında geçti avukat ordusu ile birlikte. Kullandığım her sözcük büyüteçle tarandı ve başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde sürekli mahkemeler açıldı. Suç isnat edilmeye çalışıldı.

Öyle günlerim oldu ki, sabah Şişli, öğleden sonra Tuzla Adliyesi'ndeydim. Artık avukatların kullandığı cep takviminden kullanıyordum. Çok yoruldum, çok yıprandım ama hakkımda açılan 300 üzerinde davadan da beraat ettim. Bunlar hep yıldırma politikalarıydı. Bu arada o mahkemelerde ne rezillikler yaşandığını anlatmaya kalksam roman olur sanırım."

Oktar'a operasyon nedeniyle sadece kendi adına değil, birçok mağdur adına mutlu olduğunu dile getiren Şimşek, "Adaletin yerini bulup bulmadığı ise süreç sonunda belli olacak. Kendi hislerim ise devletimin çok güçlü ve istikrarlı olduğunu ve hakkın yerini bulacağını söylüyor" diye konuştu.

Habere göre, 12 Kasım 1999’da Adnan Oktar’ın Kandilli’deki evine baskın düzenlenmiş ve 70 kişi gözaltına alınmıştı. Manken Ebru Şimşek’in de aralarında Oktar’ın olduğu 20 kişi Adnan Oktar’dan şikayetçi olmuş, birçok ünlüye seks kasetleri yoluyla şantaj yaptığı öne sürülmüştü. 90’lı yıllarda Türkiye, Ebru Şimşek’in adliye koridorlarında ‘Adnan Hocacılar’ tarikatına dair şok iddialarına kilitlenmişti. Ebru Şimşek 18 yaşında ve dönemin en popüler mankenlerindendi. Ama mesleğini yapamaz hale gelmişti. Çünkü sürekli adliye koridorlarında mücadele ediyordu. 26 Kasım 1999’da DGM’ye ifade veren Ebru Şimşek, Oktar hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Karşılıklı yüzlerce dava açılmıştı.

Oktar'ın, onunla yaşama isteğini geri çevirdiği için 'hırsından gözünün döndüğünü' savunan Şimşek, kadınları da kendisine benzetmeye çalıştığını ifade etti. 

Şimşek, "ABD’de evli, çocuklu, mutlu bir hayatım var. Her şeyi geride bıraktım. Son mesajım şu: “Bir başkasına yapılan haksızlık karşısında susup oturursanız, aynı şey yarın sizin de başınıza gelebilir.” Bu söz rahmetli gazeteci Yavuz Gökmen’in 25 yıl önce uğradığım haksızlık karşısında köşesinde kaleme aldığı yazıdan bir bölüm. Ama bende yıllardır hep şunu söylemişimdir; “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen, o yılan bir gün gelir seni de sokar. Allahım bu güruhun şerrinden beni ve her masumu korusun!" yorumunu yaptı.

"''Adnan Oktar''ın isteyip de elde edemediği tek kadın benim''" haberi, 15 Temmuz 2018 tarihinde yazılmıştır. 15 Temmuz 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan ''Adnan Oktar''ın isteyip de elde edemediği tek kadın benim'' haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. ''Adnan Oktar''ın isteyip de elde edemediği tek kadın benim'' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  2. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta Para Cezası Geliyor!
  3. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  4. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  5. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  6. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  7. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  8. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  9. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  10. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  11. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  12. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  13. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  14. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  15. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  16. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  17. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  18. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  19. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  20. 22:06 Koç Holding'in hisselerindeki hızlı yükselişin nedeni açıklandı!
Gündem Haberleri