Bayram başladı: Yaralananlar hastaneye akın etti!

Bayram başladı: Yaralananlar hastaneye akın etti!

Bayram başladı: Yaralananlar hastaneye akın ... Kurban Bayramı''nın ilk günü kurbanlıklarını keserken kendilerini yaralayan vatandaşlar, hastanelere akın etti.

Bayramın başlamasıyla vatandaşlar kurbanlarını kesmeye başladı. Her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi acemi kasaplar yine kendilerini yaraladı. Kurbanlarını kasap yerine kendileri kesmeye çalışırken yaralanan vatandaşlar, hastanelere akın etti. Bazı vatandaşların ellerindeki yaraları gizlemeye çalıştığı görüldü.

Kurban kesen babasına yardım etmek isteyen Mehmet Olgun'un ise elindeki satır ayağına düştü. Yakınları tarafından hastaneye getirilen Olgun, ayağına dikiş atıldıktan sonra taburcu edildi. İl merkezinde kendini yaralayan 120'ye yakın kişinin hastanelere başvurduğu bildirildi.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine gelen ve kesim sırasında kolundan yaralanan bir vatandaş  6 yıllık kasabım, kesim yaparken satırı kazayla koluma vurdum. 50-60 tane müşterim vardı ama kısmet olmadı. 8'inci kesimde yaralandım dedi. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kurban keserken yaralanan 17 kişi başvurdu. Kurban keserken kurbanın altında kalarak yaralanan bir vatandaş da  Haydarpaşa Numune  Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

'HAYVAN KAÇINCA BIÇAK ELİME SAPLANDI"

Kesim yaptığı sırada kurbanlığın kaçmaya çalışmak istemesiyle bıçağı eline saplayan ve ardından tedavi için hastaneye gelen Ali Şimşek, "İstemeden oldu. Hayvan kaçınca bıçak elimize saplandı, ama ciddi bir durum yok" dedi. 

Kurban keserken kayan bıçakla yaralandığını söyleyen Mehmet Arıkan, “Hayvanı keserken bıçak kaçtı. Elimi kestim. Yaram derin, dikiş attılar. İyiyim şu anda bir sıkıntım yok” dedi.

'BİRİNİN BIÇAĞI DİĞERİNİN ELİNİ KESTİ'

Parmağı kesilen arkadaşı Ercan Çakmaz’ı hastaneye getiren İbrahim Ekol ise “2 kişi karşı karşıyayken, birinin bıçağı diğerinin elini kesti. Arkadaşımın parmağını kesildi, şimdi dikiş atıldı. Birazdan gideceğiz. İnşallah herkes iyidir” diye konuştu.

'PARMAKLARIM 2 YERDEN KIRILDI'

Hayvanın darbesi ile parmağı 2 yerden kırılan Vahdettin Berber ise "Tosun aldık Kurban Bayramı vesilesi ile. Hayvanı yatırırken elim kamyonetle boynuzu arasında kaldı. Parmaklarım 2 yerden kırıldı sıkışma sonucunda. Yatırdıktan sonra bir hengame daha yaşandı. Orada da ağabeyimin kolu çatladı. Ama en sonunda kestik. Hayvan biraz büyüktü, 7 ortak kestik. Benim ilk kazamdı. Ağabeylerimin daha önce de olmuştu. Onlar tecrübeli ama biz ilk kez böyle bir şeye maruz kaldık" şeklinde konuştu.

'KENDİNİ KESENLERİ GÖRÜNCE GÜLÜYORDUM, BENİM DE BAŞIMA GELDİ' 

Sivas'ta acil servisler kurbanlarını kesmeye çalışırken kendilerini yaralayan acemi kasaplarla doldu. Bayram namazı sonrası kurbanlarını kesmeye başlayan bazı vatandaşlar, kurban kesimi ve kurbanı yatırma sırasında kendini yaraladı. Elinden ve bacağından yaralanan vatandaşlar hastanelerin acil servislerinin yolunu tuttu. Sabah saatlerinden itibaren Sivas Numune Hastanesi ve Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine başvuran acemi kasaplar tedavi edildi. Bazı vatandaşlara yaralarının derin olması nedeniyle dikiş atılırken, kimi vatandaşlar ise ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. Ayağına bıçak düşüren acemi kasap kendini görüntüleyen gazetecileri görünce,"Meşhur oldum. Kendini kesenleri görünce gülüyordum. Benim de başıma geldi" dedi.

"Bayram başladı: Yaralananlar hastaneye akın etti!" haberi, 21 Ağustos 2018 tarihinde yazılmıştır. 21 Ağustos 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Bayram başladı: Yaralananlar hastaneye akın etti! haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bayram başladı: Yaralananlar hastaneye akın etti! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:31 Beyaz Saray: "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine ilişkin programlanmış bir şey yok"
  2. 22:24 Beyaz Saray, Erdoğan'ın ABD ziyaretinde Biden ile görüşme olmayacağını açıkladı!
  3. 22:17 AKP'den ayrılıp CHP'ye geçti! Özel, kendi rozetini taktı: "Doğru yolu seçtim"
  4. 20:14 Ahmet Davutoğlu: "15 Mayıs soykırıma karşı Gazze ile dayanışma günü ilan edilsin"
  5. 19:54 Emeklilere Müjde! 15 Bin TL'ye Kadar Nakit Promosyon Fırsatı Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor!
  6. 19:54 ÇAYKUR'da İş İmkanı! İşte Başvuru Şartları ve Tarihleri
  7. 19:54 Kuş Gribi Kabusu Geri Geldi: Yumurta Fiyatları Artıyor!
  8. 19:54 Petek Dinçöz'ün Annesi Estetik Yaptırdı! Görüntüsü Sosyal Medyada Olay Yarattı!
  9. 19:41 SNP-Yeşiller Koalisyonu Çöktü: İskoçya'da Sera Gazı Anlaşmazlığı Krizi
  10. 19:37 Clara Chizoba Kronborg, YouTube'da Guinness Rekorlar Kitabı'na Giren En Uzun Röportajı Yaptı!
  11. 19:33 İstanbul'da Atatürk'e Hakaret Eden Sanığa Hapis Cezası: 3 Yıl 9 Ay
  12. 19:28 26 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  13. 19:25 İslam Memiş: "Piyasalarda biraz dalgalanma görebiliriz"
  14. 19:24 Altın yüzde 2,4 değer kazandı
  15. 19:24 Heyecan Dorukta: Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Biletleri Satışta!
  16. 19:17 Muslera, Uruguay Milli Takımı'ndan emekli oldu
  17. 19:07 Güzellik Merkezi Kurşunlama Davasında Ara Karar: Tutukluluk Hali Devam Ediyor
  18. 19:01 Barcelona'da Xavi ve Laporta İttifakı: Takımın Geleceği İçin Birlikte Devam Kararı Aldılar
  19. 18:57 Zehra Güneş'in Fenerbahçe'ye Transfer İddiası Yalanlandı: VakıfBank ile Yoluna Devam!
  20. 18:52 Trabzonspor, Gaziantep FK Maçı Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
Gündem Haberleri