Nejat İşler ile kavga eden iş insanı olayı anlattı

Nejat İşler ile kavga eden iş insanı olayı anlattı

Nejat İşler ile kavga eden iş insanı olayı a... Muğla''nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü oyuncu Nejat İşler''in bir hayranının eşi tarafından saldırıya uğradığı iddia edildi. İşler''e saldırdığı belirtilen iş insanı  H.E.E.,  konuştu. Balayı için Bodrum''a gittiğini söyleyen H.E.E, "Olmasa çok iyiydi. O ünlü bir oyuncu, ben bir iş adamı. Kimseye yakışmadı bu davranış. Şikayetçi olmadım ama darp raporum var " dedi. İki tarafın da birbirinden şik

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü oyuncu Nejat İşler'in bir hayranının eşi tarafından saldırıya uğradığı iddia edildi. Ünlü oyuncu İşler'e kavga eden; İstanbul'daki bir eğlence mekanının işletmecisi 34 yaşındaki H.E.E. olduğu ortaya çıktı. 

Balayı tatili için Bodrum'a gittiğini ve olay sonrasında Bodrum'dan ayrılıp tatiline Antalya'da devam ettiğini söyleyen H.E.E., o gece yaşananları şöyle anlattı:

"Yeni evlenmiştim, eşimle birlikte balayına çıkmıştık. Balayımızın henüz ikinci gecesiydi. Gümüşlük sahilindeki bir restoran bara gittik. Yemek yedik. İçki içtik. Ardından ben bir içki almak için bara yöneldim. Ortam loş ışıklıydı. Nejat'ın olduğunu bile görmedim. Kendisini daha önceden Gümüşlük'te birkaç kez görmüştüm. İçkiye uzanınca kazayla çarpmış oldum. Özür diledim. Ardından bana 'Buradan içki alamazsın, sen ne biçim adamsın' dedi. Ben de Nejat İşler olduğunu fark edince, 'Abi zaten balayımızdayız mutlu günümüzdeyiz özür dilerim, tatsızlık olmasın' dedim. Nejat İşler de alkollüydü, işi büyüttü. Ayağa kalktı, üstüme yürüdü. Bana 'Çık git buradan' diyerek, eşimin yanında küfür etti, rencide etti. 

Ardından garsonlar kolumuza girerek bizi barın dışına attı. Şaşırdık kaldık. Bir suç işlememiştik. Tekrar içeri girip eğlencemize kaldığı yerden devam etmek istedik. Bu arada Nejat İşler tekrar bana küfür ve hakaret etti. Ben de eşimin yanında beni rencide ettiği için yalan söylemiyorum 2- 3 kez vurdum. Ondan sonra ortalık iyice karıştı. 2'si beyzbol sopalı bir grup adam geldi. Beni iyice dövdüler. Ardından jandarma geldi. Bizi karakola, ardından Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürerek darp raporu aldırdı. Olay sonrası o da şikayetçi olmadı ben de şikayetçi olmadım ama darp raporlarımız duruyor. Şikayetçi olmaya da gerek görmedik. Çünkü alkol ve eğlencenin olduğu yerde bunlar olabiliyor. Olmasa çok iyiydi. O ünlü bir oyuncu, ben bir iş adamı. Kimseye yakışmadı bu davranış. Ben de Bodrum'dan ayrılarak Antalya'ya geçtim. Balayı tatilime devam ediyorum. Ancak olayla ilgili bazı anlatılanlar çok yanlış. Eşimin Nejat İşler ile ilgili bir fotoğraf çektirme isteği olmuş da Nejat İşler reddetmiş de. İki günlük eşimle kavga ediyormuşuz da. Nejat müdahale etmiş filan. Bunlar tamamen asılsız ve yalan. Tüm gerçekler bunlar."

Nejat İşler'in Bodrum'daki avukatı Göray Karadut ise "Olmaması, yaşanmaması gereken bir tartışma. Fotoğraf çektirme isteğinden kaynaklandığını biliyorum ama iki taraf da şikayetçi olmayınca unuttuk gitti."

"Nejat İşler ile kavga eden iş insanı olayı anlattı" haberi, 19 Temmuz 2018 tarihinde yazılmıştır. 19 Temmuz 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Nejat İşler ile kavga eden iş insanı olayı anlattı haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Nejat İşler ile kavga eden iş insanı olayı anlattı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:28 2024 Çin GP: Yılın ilk sprint yarışını Max Verstappen kazandı
  2. 09:25 Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, bugün Türkiye'ye geliyor
  3. 09:18 Soldaki AK Parti'li İlçe Belediye Başkanı Sağdaki Almanya Başbakanı
  4. 09:15 Resmi Gazete'de yayımlandı: Prof. Dr. Ömer Çınar AYM üyesi seçildi
  5. 08:57 Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı
  6. 08:53 Fiyat yarı yarıya düştü: Yeni Tesla Model Y Türkiye'de satışta
  7. 08:46 İzzet Yıldızhan, 23 yıllık eşiyle ilk kez ortaya çıktı
  8. 08:41 Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisine yeni oyuncular katıldı
  9. 08:35 Erdoğan “Kâr amacı güdülmüyor” demişti: Tarım Kredi Market’in 2023’te kâr ettiği ortaya çıktı
  10. 08:29 AK Partili Nihat Zeybekci: Bebek katliamını kınıyoruz ama İsrail'le ticaret anlaşmamız var
  11. 08:24 Cemevleriyle ilgili yeni karar Resmi Gazete'de
  12. 08:18 DEM Parti'den Bakan Yerlikaya'ya tepki: Kayyum yolsuzluklarını ve bıraktıkları borçları inceleyin
  13. 08:11 Fehmi Koru: AK Parti’ye yakın yazarlar ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ diyorlar
  14. 08:07 Murat Ağırel yazdı: ‘Belediyenin içinden geçmişler’
  15. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji'den çok sayıda kente kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
  16. 05:47 Sadettin Saran açıkladı: Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  17. 05:35 Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor
  18. 05:31 Otomobillerde Nisan ayı kampanyasını başlattı! Bu listeye bakmadan karar vermeyin
  19. 05:29 Hyundai fiyatlamalarını güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı
  20. 05:27 Bakan Şimşek para politikaları hakkında konuştu: Harcamalarda kesintiye gideceğiz
Gündem Haberleri