Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne mükemmellik yolculuğunda dört yıldız

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne mükemmellik yolculuğunda dört yıldız

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne mükemmelli... Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurumsal mükemmellik yolculuğunda büyük bir başarıya imza atarak EFQM Mükemmellikte Yetkinlik kategorisinde 4 yıldız belgesini almaya hak kazandı. 

Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Belgesini, 27. Kalite Kongresi kapsamında düzenlenen Türkiye Mükemmellik Ödül Töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak teslim aldı.

İstanbul’daki Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen ödül törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcıları; Fatih Ünsal ve Dr. Kaan Gaytancıoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Recai Süvari ve kurumu temsilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye personeli katıldı.

'BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KISA ZAMANDA ÖNEMLİ İŞLER BAŞARDI'
Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Yönetim Kurulu Asıl Üyesi Pervin Olgun tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a takdim edildi. Başkan Kadir Albayrak ödül töreni sonrasında yaptığı açıklamada, “Yeni kurulan bir Büyükşehir Belediyesi olmamıza rağmen kısa zamanda önemli işler başardık. EFQM Mükemmellikte Yetkinlik Dört Yıldız Ödül’ü de bunun bir göstergesidir. Yolumuz uzun, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ulusal ve uluslararası alanda daha nice ödüller alacağından kimsenin kuşkusu olmasın,” dedi.

SÜRDÜLEBİLİR ORTAK GELECEK
13-14 Kasım 2018 tarihinde “Sürdürülebilir Ortak Gelecek” teması ile 27’ncisi düzenlenen Kalite Kongresi’nde en yeni yönetim modelleri, yenilikçi yaklaşımlar hakkında uzman konuklar tarafından bilgi paylaşımı yapıldı. Kongre’nin son gününde gerçekleşen Türkiye Mükemmellik Ödül Töreninde ise aralarında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin de bulunduğu kurum ve kuruluşlara ödülleri takdim edildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MÜKEMMELLİK YOLCULUĞUNDA İTİCİ GÜÇ OLACAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 6 Ekim 2016 tarihinde KalDer ile karşılıklı İyi Niyet Bildirgesi imzalayarak Ulusal Kalite Hareketine katılım sağladı. Bu bildirge ile Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) Mükemmellik Modelini uygulayacağını taahhüt etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi EFQM ile Avrupa’da sürdürülebilir mükemmelliğini sağlayan kuruluşlardan biri olma yolunda hızla ilerliyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EFQM İLE NELERİ BAŞARDI?
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet kalitesini arttırmak amacıyla 2017 yılında Kalite, Çevre ve İş Sağlığı, Güvenliği Yönetim Sistemlerini kurdu ve bu sistem Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından belgelendirildi. 

Halka her alanda en iyi hizmeti verme idealiyle yatırımlar yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurumsal hizmet kapasite ve kalitesini daha da arttırmak ve vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerinin en iyi şekilde karşılayabilmek amacıyla 2016 yılında Ulusal Kalite Hareketine dâhil olarak EFQM Mükemmellik Modelini kurmaya yönelik çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda 2017 yılında ilk kurumsal öz değerlendirmenin yapılmasının ardından iyileştirme projeleri planlandı ve yapılan çalışmaların anlatıldığı başvuru dokümanıyla KalDer’in mükemmellikte yetkinlik programına başvuruda bulundu.
KalDer’in değerlendirme ekibi tarafından, Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar yerinde görüldü ve sonrasında yaklaşık 250 çalışanla birebir görüşmeler gerçekleştirildi. Yapılan değerlendirmelerin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Mükemmellikte Yetkinlik Kategorisinde 4 Yıldız almaya hak kazandığı ilan edildi.
Bir sonu veya sınırı olmayan kurumsal mükemmellik yolunda hızla ilerleyen Büyükşehir Belediyesi, nüfusu 1 milyonu aşan ve Türkiye’nin önde gelen büyükşehirleri arasında yer alan Tekirdağ’ı gerek ulusal ve gerekse uluslararası düzeyde bir “marka şehir” haline getirmeyi hedefliyor. Deneyimli yönetici kadrosu, genç, çalışkan ve dinamik personeli ile kentin tüm sakinleri ve paydaşları için katma değer üreten Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ’ı yaşam kalitesi her geçen yıl daha fazla yükselen bir kent haline getirme idealiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Mükemmellikte Yetkinlik Kategorisinde 4 Yıldız alan Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü olan 2022’de, kaliteli hizmet misyonunu Mükemmel Kuruluş tescili alarak taçlandırmayı hedefliyor.

"Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne mükemmellik yolculuğunda dört yıldız" haberi, 15 Kasım 2018 tarihinde yazılmıştır. 15 Kasım 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne mükemmellik yolculuğunda dört yıldız haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne mükemmellik yolculuğunda dört yıldız 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:35 Enerji Tasarrufunda 6 Altın Kural!
  2. 14:30 Astrolojiye Göre: Paraya Düşkün ve Mütevazi Burçlar!
  3. 14:23 Erdoğan: "Felaket senaryoları yazarak ekonomi programını sabote etmek için çalışanlar var"
  4. 14:23 SpaceX’ten Yeni Starlink Fırlatması Gerçekleşti
  5. 14:18 Gökhan Gönül: Futbol Arenasından Antrenörlük Sahasına
  6. 14:10 Bankalar yarışıyor: Hangi banka emeklilere ne kadar promosyon miktarı sunuyor?
  7. 14:02 İslam Memiş’ten Çarşamba Uyarısı: Altın Yatırımcıları Hazır Olsun!
  8. 13:50 AKP'li Cumhurbaşkanı imzaladı: Atama ve görevden almalar gerçekleştirildi
  9. 13:50 CHP'den Ulaş Karasu: "Cumhurbaşkanı ve Bakanlar, Anayasa'yı çiğneyip AKP propagandası yapıyor"
  10. 13:50 Alman Perakende Devi: Galeria Karstadt Kaufhof’un Çöküşü
  11. 13:48 Kim Kardashian ve Blake Lively, Kate Middleton Hakkında Olayı Hakkında Espri!
  12. 13:45 Gaziantep’in Geleneksel Lezzetleri: El İşçiliğiyle Süslenen İftarlar
  13. 13:38 Javier Milei’nin 100 Günü: Tartışmaların Odağında
  14. 13:35 Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin: Bebek Heyecanı!
  15. 13:21 Tehlike Altındaki Canlılar: İstanbul’da Skandal Müze Operasyonu
  16. 13:17 Filistinli yetkililer İsrail'in hiçbir duyuru yapmadan Refah'a saldırı başlattığını belirttiler
  17. 13:17 Elma Sirkesi: Kilo Dostu Mucize İçecek
  18. 13:16 Arat üstünü çizdi! Fernando Santos'un yerine Hollandalı hoca geliyor!
  19. 13:06 Okyanus Sıcaklıkları Rekor Kırıyor: Küresel Isınma Hızla Artıyor!
  20. 13:05 Son dakika! İsrail Refah'a hava saldırını başlattı
Gündem Haberleri