Hıncal Uluç'un ‘300 liralık stajyer’ dediği NTV muhabiri konuştu

Hıncal Uluç'un ‘300 liralık stajyer’ dediği NTV muhabiri konuştu

Hıncal Uluç'un ‘300 liralık stajyer’ dediği ... İstanbul'un Fatih ilçesinde, kapısına "Dikkat siyanür var" yazılı not astıkları evlerinde ölü bulunan dört kardeşe dair haber kanallarına tepki gösteren....

İstanbul'un Fatih ilçesinde, kapısına "Dikkat siyanür var" yazılı not astıkları evlerinde ölü bulunan dört kardeşe dair haber kanallarına tepki gösteren Hıncal Uluç, olay yerine gönderilen isimlerin deneyimsiz olduğunu iddia etmişti.

İstanbul'un Fatih ilçesinde, kapısına "Dikkat siyanür var" yazılı not astıkları evlerinde ölü bulunan dört kardeşe dair yaptıkları yayın nedeniyle Sabah yazarı Hıncal Uluç'un hışmına uğrayan isimlerden biri de NTV muhabiri Baran Bila'ydı.

Merhum gazeteci Hikmet Bila'nın oğlu, Milliyet ve Hürriyet Gazetesi'nin eski Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila'nın ise yeğeni olan Baran Bila, Hıncal Uluç'a Medyaradar aracılığıyla yanıt verdi.

İstanbul Fatih’teki üzücü olayı haber aldıktan sonra kurumu tarafından, haberi takip etmek üzere önce Adli Tıp Kurumu’na, sonrasında olay yerine yönlendirildiğini belirten Baran Bila gelişmeleri şöyle anlattı:

"Mahalle sakinleri ve komşularla konuştuk, röportajlar yaptık. Çevrede yaşayanlar hayatını kaybeden kişilerin uzun bir süredir maddi sıkıntı içinde olduklarını, kardeşlerin bazılarının işsiz olduğunu, bazılarının ise ağır kredi borçları altında olduklarını söylediler. Bu durumun onları intihara sürüklemiş olabileceğini belirttiler. Bu ifadeleri canlı yayında aktardım. Ayrıca, dairenin 2 aylık elektriği maddi imkansızlık nedeniyle ödenemiyordu. İlgili ekiplerce bu nedenle elektriğin kesildiğini, dairenin elektrik panosu altında yaptığım yayınla anlattım.

Olayın üzerinden henüz saatler geçmişti. “Resmi açıklama bekleniyor” ifadem kesin ölüm nedeniyle ilgiliydi. O sırada kardeşlerin çok sayıda ilaç kullanarak intihar etmiş olabileceği ihtimali de vardı. Hatta yüksek bir ihtimal dahilinde olmamakla beraber cinayet şüphesi de hala geçerliydi. Bu durumun netleşmesi için Adli Tıp raporunun beklenmesi gerekiyordu. Tüm bu ayrıntıları canlı yayınlarla aktardım.

Adli Tıp raporunun ölüm nedeni olarak siyanürü işaret ettiğini de saat 16:00 bülteninde, NTV ekranından ilk defa biz duyurduk. Ekranda ben vardım.

Sayın Hıncal Uluç’tan “300 liralık stajyer” ifadesi yerine daha yapıcı bir eleştiri ve anlattğı konuya daha doğru bir örnek vermesini beklerdim."

"Hıncal Uluç'un ‘300 liralık stajyer’ dediği NTV muhabiri konuştu" haberi, 09 Kasım 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Hıncal Uluç'un ‘300 liralık stajyer’ dediği NTV muhabiri konuştu haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hıncal Uluç'un ‘300 liralık stajyer’ dediği NTV muhabiri konuştu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  2. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  3. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  4. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  5. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  6. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  7. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  8. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  9. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  10. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  11. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  12. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  13. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  14. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  15. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  16. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  17. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  18. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  19. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  20. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
Haberleri