Hulusi Akar için iddia edilmişti, yanıt Tevfik Göksu'dan geldi: 'Pardon sen kimsin'

Hulusi Akar için iddia edilmişti, yanıt Tevfik Göksu'dan geldi: 'Pardon sen kimsin'

Hulusi Akar için iddia edilmişti, yanıt Tevf... İstanbul Kadıköy’deki Fenerbahçe Orduevi’nde, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar için "özel bina" inşa edileceği iddiasına AKP'li Esenler Belediyesi

İstanbul Kadıköy’deki Fenerbahçe Orduevi’nde, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar için "özel bina" inşa edileceği iddiasına AKP'li Esenler Belediyesi Başkanı Tevfik Göksu'dan yanıt gelmesine tepki gösteren CHP'li Mahmut Tanal, "Sen kimsin" dedi.

İstanbul Kadıköy’deki Fenerbahçe Orduevi’nde, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar için "özel bina" inşa edileceği iddia edilmişti. CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, söz konusu iddiayı soru önergesi yoluyla Meclis gündemine taşıyarak, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a “Fenerbahçe Orduevi’nde temelleri atılan bina, konut, ofis, Milli Savunma Bakanlığı adına mı inşa ediliyor? Fenerbahçe Orduevi’nde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar için özel konut, ofis yapılmaya başlandığı iddiası doğru mudur? Tamamlanacak olan bina, Hulusi Akar’ın şahsi konutu, lojmanı mı olacak, yoksa Milli Savunma Bakanı sıfatıyla oturacağı bir ofis mi olacak” sorularını yöneltmişti.

OKTAY’DAN CEVAP BEKLENİRKEN AKP’Lİ GÖKSU'DAN YANIT GELDİ

Soru önergesinin muhatabı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan önce 23 Haziran seçimleri öncesi Ekrem İmamoğlu için yaptığı “Pontus” benzetmesi nedeniyle tepki çeken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AKP Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’dan cevap geldi.

Süperhaber’e konuşan AKP’li Göksu, Fenerbahçe Orduevi’ndeki inşaat faaliyetlerinin Bakan Akar’la ilgili olmadığını savunarak, “Fenerbahçe'de yapılan korumalı lojmanlar, konutlar Milli Savunma Bakanlığı’na yapılan, askeri üstteki komutanlarımız için yapılan korumalı konutlar ve normal lojmanlar. Korumalı konut olarak 13 daire yapılıyor. Villa, milla değil. İki tane apartman dairesi. Bir de 40 adet lojman yapıyoruz. Biz niye yapıyoruz? Çünkü bizim askeri alanla, Milli Savunma Bakanlığı ile ilgili protokolümüz var. Aldığımız arazi karşılığında oraya konut yapıyoruz ama bu normal, sıradan konutlar” ifadelerini kullandı.

Göksu, muhabirin “Hulusi Akar'ın şahsına ait değil yani” sorusuna ise “Sayın Bakanımızla ne alakası var? Bu, Milli Savunma Bakanlığı’nın kendi projesi içerisinde komutanlarımız ya da komutanlarımızın ilgili misafirleri vs. Milli Savunma Bakanlığı çerçevesinde ordumuza, TSK'ya ait konutlar” cevabını verdi.

'PARDON SEN KİMSİN'

Tanal, AKP’li Tevfik Göksu’nun açıklamasındaki “Fenerbahçe Orduevi’nde 13 daireli iki apartmanı, 40 adet lojmanı biz yapıyoruz” ifadesine dikkat çekti. Tanal, kişisel Twitter hesabı üzerinden Göksu’nun açıklamalarının yer aldığı videoyu paylaşarak, “Fenerbahçe Orduevi’nde yapılan konutlarla ilgili verdiğim soru önergesine konunun muhataplarından önce AKP’li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’dan cevap gelmiş. ‘Fenerbahçe Orduevi'nde 13 daireli iki apartman, 40 adet lojman yapıyoruz’ diyor. Pardon sen kimsin?” diye sordu.

"Hulusi Akar için iddia edilmişti, yanıt Tevfik Göksu'dan geldi: 'Pardon sen kimsin'" haberi, 05 Ekim 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Hulusi Akar için iddia edilmişti, yanıt Tevfik Göksu'dan geldi: 'Pardon sen kimsin' haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hulusi Akar için iddia edilmişti, yanıt Tevfik Göksu'dan geldi: 'Pardon sen kimsin' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:44 Emre Belözoğlu açıkladı: ''Düzelmemiz için 25-30 seneye ihtiyaç var''
  2. 17:44 El Clasico Heyecanı: Real Madrid, Barcelona'yı Ağırlıyor
  3. 17:40 En düşük emekli maaşı o rakama çıkabilir! Rakam vererek açıkladı
  4. 17:40 Biden'ın Yamyamlık İddiası Papua Yeni Gine'de Tartışma Yarattı
  5. 17:36 Bakan Işıkhan'dan net karar geldi: Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
  6. 17:36 Hasankeyf: Mezopotamya'nın Efsanevi Mirasıyla Büyüleyici Bir Yolculuk
  7. 17:33 İstanbulsporlu Simon Deli, Şok Etti!
  8. 17:31 Bakan Şimşek açıkladı: Yatırımcıların Türkiye'ye bakışı geçen seneye göre değişti
  9. 17:31 Onakoya'nın Satranç Rekoru: Afrika'nın Çocuklarına Destek için New York'ta 58 Saatlik Deneme
  10. 17:29 Filenin Efeleri'nde aday kadro! Filenin Efeleri, Milletler Ligi Telaşında!
  11. 17:28 Anonymous, İsrail Savunma Kuvvetleri'ne Yönelik İddialı Siber Saldırı
  12. 17:27 Jeep sevenlere büyük müjde! Düşük fiyatlara hazır olun
  13. 17:25 Trabzonspor'un İlk 11'i Belli Oldu!
  14. 17:24 Opel Astra J kasası olanların dikkatine: Su sızıntısı hayatınızı mahvetmesin!
  15. 17:22 Cupra modellerindeki "VZ" gizemi çözüldü: 2.0 sahipleri anlamını biliyor!
  16. 17:21 Dries Mertens, Napoli'ye Ziyarette: "Artık Yavaşladım"
  17. 17:18 Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a Misilleme Gecikmedi!
  18. 17:18 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı: Emeklilerle ilgili yeni çalışma yolda
  19. 17:16 Bomba Tehdidi: Danimarka'daki Billund Havaalanı Tahliye Edildi, Bir Kişi Gözaltına Alındı
  20. 17:14 Türkiye'de satılan en ucuz telefon!
Politika Haberleri