İddia: 'Her şey çok güzel olacak' sloganını ortaya atan Muharrem İnce'ydi

İddia: 'Her şey çok güzel olacak' sloganını ortaya atan Muharrem İnce'ydi

İddia: 'Her şey çok güzel olacak' sloganını ... Muharrem İnce'ye yakın isimler,  31 Mart yerel seçiminde ve yenilenen İstanbul seçiminde Ekrem İmamoğlu'nun ''Her şey çok güzel olacak'' sloganıyla

Muharrem İnce'ye yakın isimler,  31 Mart yerel seçiminde ve yenilenen İstanbul seçiminde Ekrem İmamoğlu'nun ''Her şey çok güzel olacak'' sloganıyla ilgili yeni bir tartışma başlattılar.

31 Mart yerel seçimine ve yenilenen İstanbul seçimine sloganlar damga vurdu. CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun “Her şey çok güzel olacak” sloganı çok ses getirdi. Öyle ki AKP Genel Başkanı ve AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmamoğlu’nun sloganına karşı “Daha güzel olacak” sloganını ortaya attı.

Bu slogana ilham kaynağı olarak Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki seçim çalışmasında seçim otobüsüne yanaşan bir çocuğun “Ekrem abi, ‘her şey çok güzel olacak'” demesi gösterilmişti.

SLOGANI ORTAYA ATAN MUHARREM İNCE Mİ?

31 Mart yerel seçimine ve yenilenen İstanbul seçimine sloganlar damga vurdu. CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun “Her şey çok güzel olacak” sloganı çok ses getirdi. Öyle ki AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmamoğlu’nun sloganının etkisinde kalıp “Daha güzel olacak” sloganını ortaya attı. AKP’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım da yenilenen İstanbul seçimine “Daha güzel olacak” sloganıyla gitti.

İmamoğlu’nun “Her şey çok güzel olacak” sloganının ilham kaynağı olarak, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki seçim çalışmasında seçim otobüsüne yanaşan bir çocuğun “Ekrem abi, ‘her şey çok güzel olacak'” demesi gösterilmişti. Hatta bu ana özel bir klip dahi hazırlanmıştı.

Oda Tv'de yer alan bir haberde, sloganın ilham kaynağı olarak Muharrem İnce gösterildi. İlgili haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Peki bu sloganı ilk olarak CHP’nin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin ortaya attığını söylesek...

Hani bugünlerde bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıklayan ve Ekrem İmamoğlu'nun seçim döneminde kampanya direktörlüğünü yapan isim olan Necati Özkan'ın “dün dünde kaldı cancağızım” dediği kişi...

24 Haziran seçimlerinde CHP kanadında cumhurbaşkanlığı adaylığı için Muharrem İnce’nin ismi ön plana çıkmıştı. 3 Mayıs’ta CHP’nin Meclis Grup Toplantısı’nda artık cumhurbaşkanlığı adaylığı için adı kesinleşen İnce’ye mikrofon uzatılmıştı. İnce, ise sloganını açıklamıştı. İnce, “Sloganımız şu: Zamanı gelince her şey güzel olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Evet. İmamoğlu’nun seçimlere damga vuran sloganı aslında bir sene önce İnce tarafından kullanıldı. İmamoğlu’nun sloganına neyin ilham kaynağı olduğu bilinmez ama İnce’nin bu sloganı daha önce ortaya attığı da su götürmez bir gerçek.

Meselenin ilginç yanı ise, CHP içinde İnce'nin çıkışından sonra Özkan'ın "mekanın yeni sahibi" var sözleriyle gün yüzüne çıkan tartışmanın ardından İnceciler'in bu sloganın hikayesini paylaşması."

"İddia: 'Her şey çok güzel olacak' sloganını ortaya atan Muharrem İnce'ydi" haberi, 16 Eylül 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan İddia: 'Her şey çok güzel olacak' sloganını ortaya atan Muharrem İnce'ydi haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İddia: 'Her şey çok güzel olacak' sloganını ortaya atan Muharrem İnce'ydi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:14 Aziz Yıldırım: Devlet 2015’te yaşanan kurşunlanma olayını çözmezse bu olaylar yaşanır
  2. 08:10 İsmail Saymaz: Gökhan, ‘Zan’ altında
  3. 08:07 Trabzon’da oynanan maç sonrasında çıkan çatışmacı ortam üzerinde düşünürken aklıma gelenler
  4. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den çok sayıda kent için sarı ve turuncu kodlu kar yağışı uyarısı
  5. 05:33 Sağlık Deposu Kuru Üzüm: Doğanın Mucizesi
  6. 05:27 İsrail-Gazze Savaşı İçin AB’den Siyasi Baskı Çağrısı!
  7. 05:21 Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu!
  8. 05:12 Kraliyetin Sessizliği: Kate Middleton’un Akıbeti İnsanları Neden Endişelendiriyor?
  9. 05:05 Elektrikli Araçlar: Şarj Altyapısının Geleceği Belirsiz
  10. 05:02 Trump Davası: Cezaya Tepki ve Finansal Engeller
  11. 04:57 Hızlı Teşhis, Etkili Tedavi: Tayland’da Yapay Zeka’nın Rolü
  12. 03:37 Biden'dan Netanyahu'ya Refah iletisi: "Refah'ın işgali hata olur"
  13. 03:37 İsrail basını duyurdu: İsrail ve Hamas arasında esir takası gerçekleşecek mi?
  14. 01:56 Nvidia, yeni yapay zeka çipini duyurdu
  15. 01:56 Para sayma görüntülerine ilişkin Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı
  16. 01:17 İsrail Şifa Hastanesi'ne Dördüncü Kez Baskın Düzenledi: 20 Ölü, 200 Tutuklu!
  17. 01:12 İzlanda'da Olağanüstü Hal İlan Edildi: Son Üç Ayda Dördüncü Patlama Yaşandı!
  18. 01:00 Canan Kaftancıoğlu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
  19. 00:54 Murat Kurum: İstanbul Depreme Hazır Değil, İmar Barışı Tartışması
  20. 00:48 Borsa İstanbul'da dört hafta sonra bir ilk yaşandı!
Politika Haberleri