İmamoğlu büyük mitingi ne zaman yapacaklarını açıkladı

İmamoğlu büyük mitingi ne zaman yapacaklarını açıkladı

İmamoğlu büyük mitingi ne zaman yapacakların... CHP ve İyi Parti işbirliğinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "Biz büyük mitingimizi 1 Nisan'da yapacağız 16 milyon insanla.

CHP ve İyi Parti işbirliğinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "Biz büyük mitingimizi 1 Nisan'da yapacağız 16 milyon insanla. Hiç kimse dışında kalmayacak hiçbir sayı ile de ölçülemeyecek" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bayrampaşa'da esnaf ziyaretlerinde bulundu. İmamoğlu, Cevatpaşa'da bulunan bir kahvehaneye girerek, çay içti. Kahvehanede konuşan İmamoglu, "Biz büyük mitingimizi 1 Nisan'da yapacağız 16 milyon insanla. Hiç kimse dışında kalmayacak hiçbir sayı ile de ölçülemeyecek" ifadelerini kullandı.

İmamoglu, ziyaretlerine Cevatpaşa Mahalle Muhtarlığı'nda başladı. Muhtar Adnan Liçina'yı bir grup partili ile ziyaret eden İmamoğlu, "Biz muhtarlarımız kim seçilirse, partisine bakmayacağız. Siyaseti sokmayacağız. İnsana hizmet edeceğiz" dedi.

İmamoğlu daha sonra esnafları ziyaret etti. Cadde üzerindeki esnafı ziyaret eden İmamoğlu'na yol üzerinde Boşnak böreği ve çay ikram edildi. Burada bulunan bir kahvehanede satranç oynayan, vatandaşlarla sohbet etti. Kahvehanede konuşan İmamoğlu, bir muhabirin, 'Cumhur İttifakı İstanbul'da büyük bir miting düzenleyecek. Siz de böyle bir miting düzenleyecek misiniz?' şeklindeki sorusuna şöyle cevap verdi:

"Her gün bir ilçedeyiz, her şey çok iyi gidiyor. İnsanlar kendiliğinden geliyor ve binlerce insanla buluşuyoruz. Bu buluşmalar çok güzel çok nitelikli. Onun için biz büyük mitingimizi 1 Nisan'da yapacağız 16 milyon insanla. Hiç kimse dışında kalmayacak hiçbir sayı ile de ölçülemeyecek."

ÇOCUKLAR KAPALI PARK İSTEDİ

İmamoğlu, daha sonra, kalabalık bir vatandaş topluluğu eşliğinde esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. İmamoğlu, yol boyu kendisine eşlik eden vatandaşları fotoğraf çektirme isteklerini kırmadı. Çok sayıda yurttaş da evlerinin pencerelerinden ve balkonlarından İmamoğlu'na el sallayarak, destek verdi. Yolda İmamoğlu'na rastlayan, Eylül ve Ege isimli 2 çocuk, ''Benden istediğiniz bir şey var mı'' diyen CHP adayına, ''Kapalı park'' yanıtını verdi. Çocukların taleplerinin kendileri için yol gösterici olduğunu vurgulayan İmamoğlu, ''Plastik park ekipmanlarını Beylikdüzü'nde kaldırmaya başladık. Doğal ve yeşil parklar üretmek için çalışıyoruz. Yaşam Vadisi'ni de çocukaların isteklerine göre şekillendirdik. Doğal, yeşil parklarda rahatça oynayıp, koşup, yuvarlanacaklar'' dedi.

<>

BİZDE ŞAH MAT YOK, VATANDAŞLA BERABER YÖNETECEĞİZ

İmamoğlu'na, ziyaret ettiği berberde İsmail Yiğit adındaki bir vatandaş, seçim güvenliğiyle ilgili kaygılarını dile getirip, el boyama uygulamasına geri dönülmesi taraftarı olduğunu bildirdi. İmamoğlu, Yiğit'e, ''Yaşadığımız bu teknoloji çağında keşke bu kaygılarınızı giderecek yöntemler geliştirilebilse. Buna ihtiyaç duymak bile sıkıntılı bir durum. Size tavsiyem, sandıklarda vakit geçirin. Parti üyesi olmanıza gerek yok. Kendi oyunuza sahip çıkın yeter. Kim sandığa ne attıysa, o çıksın'' yanıtını verdi. Bayrampaşa seçim turunun en ilginç anlarından biri, İmamoğlu'nun girdiği bir kahvehanede yaşandı. Recep Albayrak ve Bahtiyar Bilir adlı 2 vatandaşın satranç oynadığını gören İmamoğlu, yanlarına oturarak maçı izledi. İmamoğlu, Bilir'in, ''Beni öğrenci gibi görseler de hepsini yeniyorum'' demesi üzerine, vatandaşa, ''Bazen 'Emekli etmek gerekir' diyorsun yani. Biz de rakiplerimizi şah mat edeceğiz 31 Mart'ta'' şeklinde espri yaptı. Bilir'in yenildiğini gören İmamoğlu'nun, ''Senin göz yaşlarına dayanamam, ben gidiyorum'' demesi gülüşmelere neden oldu. İmamoğlu, bu sırada bir gazetecinin, ''İstanbul'u şah mı vezir mi yönetiyor? Siz seçilirseniz hangisi yönetecek'' sorusunu ise, ''Bizde şah da mat yok. Piyonlar yönetecek. Vatandaşla beraber yöneteceğiz'' şeklinde yanıt verdi.

Ekrem İmamoğlu Eyüp Cami’nde Yasin okudu

"İmamoğlu büyük mitingi ne zaman yapacaklarını açıkladı" haberi, 19 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan İmamoğlu büyük mitingi ne zaman yapacaklarını açıkladı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İmamoğlu büyük mitingi ne zaman yapacaklarını açıkladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:28 Uzun yıllar boyunca tatlı anılar bırakan bir marka, resmi olarak iflas ettiğini duyurdu
  2. 01:24 Fernando Muslera'dan Beklenmedik Bir Karar: Emeklilik! Şaşırtıcı Açıklama Geldi!
  3. 01:03 Türkiye'nin Otonom Sistemler Fuarı'nda Gösterdiği Performans Avrupalıları ve Asyalıları Etkiledi!
  4. 00:55 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu, İmzalar Atılıyor!
  5. 00:54 Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek'in transferi gündemde!
  6. 00:52 Resmi Gazete’de yayımlandı: Sağlık alanında 36 bin personel alınacak
  7. 00:50 TikTok resmen yasaklanıyor!
  8. 00:46 Akıllı telefon aklınıza bile gelmeyecek özellik: En az radyasyon yayan 20 telefon!
  9. 00:45 Emeklilere Sevindirici Haber: Kadir Aydar'dan 5 Bin Lira İkramiye Müjdesi!
  10. 00:40 Uyarı: Ünlü Sosis Markasında Salmonella! Hemen Toplama Kararı Alındı!
  11. 00:40 Çete Şiddeti Haiti'de Yankılanıyor: Başbakan Ariel Henry İstifa Etti!
  12. 00:39 Borsada 3,7 milyar TL'lik dev bir para girişi yaşandı! İşte en popüler hisseler ve hedefler
  13. 00:36 New York Borsası, düşüşle kapanış gerçekleştirdi
  14. 00:35 Süleyman Soylu, Kabindeki Yerine Geri Mi Dönüyor? İşte Son Durum
  15. 00:34 Beşiktaş Defans Sorununu Çözdü! 6 Milyon Euroluk İspanyol Yıldız İmzaya Yakın!
  16. 00:17 Koton ve Lila Kağıt Sanayi Halka Arz Edilecek!
  17. 00:03 Yenilenen Dev Renault Duster, Türkiye Yollarına Çıkıyor! Ne Zaman Satışa Çıkacak?
  18. 00:03 Kunduracının Tuzağına Düşen Adam: Her Şey Karısının Ayakkabılarını Götürmesiyle Başladı!
  19. 00:03 Mobilya Devleri El Değiştiriyor! İstikbal ve Bellona'nın Yeni Sahibi Belli Oldu: O Grup Alıyor!
  20. 00:02 AYM Başkanı Özkaya: Yüksek yargı organları arasında hiyerarşik bir ilişki yok
Politika Haberleri