İmamoğlu’nun zafer konuşması: Yüz binlere böyle seslendi...

İmamoğlu’nun zafer konuşması: Yüz binlere bö... 31 Mart’ta mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu yeniden İBB Başkanı oldu. İmamoğlu zafer konuşmasını yapmak üzere Beylikdüzü’ne gitti.Beylikdüzü’ndeki etkinlik alanına yurttaşların yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle...

31 Mart’ta mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu yeniden İBB Başkanı oldu. İmamoğlu zafer konuşmasını yapmak üzere Beylikdüzü’ne gitti.

Beylikdüzü’ndeki etkinlik alanına yurttaşların yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle ulaşan Ekrem İmamoğlu’u yurttaşlara hitap ediyor;

İmamoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

İyi akşamlar İstanbul, iyi akşamlar Beylikdüzü…

Sizden bir şey istiyorum, yanınızdaki hemşerinizle dostunuzla ellerinizi tutarak havaya kaldırın. Hep beraber, el ele…

Barışmaya geldik, buluşmaya geldik, uzlaşmaya geldik, konuşmaya, sohbet etmeye geldik. Birbirimizi sevmeye geldik. İstanbul…

Sevgi kazanacak demiştim. Ne mutlu bana kii, sevgi kazandı sevgi.

Benim insanımı çok seviyorum. Ben, yurdum insanını çok seviyorum. Kim olduğunun önemi yok. Etnik kökeni yok, insan var insan.

Biz, insana saygıyla inanca saygıyla, biz bu şehrin çocukları için, o güzel çocukları için, biz bu şehrin enerjisi gençleri için, biz bu şehrin vicdanı kadınları için, biz bu şehrin beyefendileri için kısacası herkes için geldik.

Yıkın bütün önyargıları, zihninizdeki bütün önyargıları yıkın. Hiç kimsenin yaşamı, giyimi, kuşamı bizi ilgilendirmiyor. Herkesi kucaklamaya geldik, herkesi

Bu şehirde aklı bilimi tercih eden herkesi kucaklamaya geldik. Biz bu şehirde azınlık diye bir kavram yok. Ermenisi, Süryanisi herkesi kucaklayacağız herkesi. Biz bu şehirde demokrasiyi inşa edeceğiz. Biz bu şehirde adaleti inşa edeceğiz.

Biz bu güzel şehirde size söz veriyorum geleceği inşa edeceğiz geleceği!

Biz bu şehirde maneviyatını bilen, maneviyatına sahip çıkan, milli değerlerine her daim sahip çıkan vatanın yenilmez bütünlüğünü her yerde savunan, her yerde tam bağımsız Türkiye diyen, biz aynı zamanda gelecek için fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştireceğiz. Biz size söz veriyoruz, ne sizi aldatacağız, ne de aldanacağız!

ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ

Siyaseti, ahlakla buluşturacağız. Benim bu şehirde hepinize söz veriyorum, çocukların gençlerin Ekrem Abisi olmaya geliyorum. Güzel işler başaracağız. Çok güzel işler başaracağız. Bu şehirde biliyorum bugün demokrasiyi tamir ettiniz, yaşa İstanbul, yaşa İstanbul!

6 Mayıs’a, o bir avuç insana en güzel cevabı verdiniz. Helal olsun size

Artık gülelim öyle değil mi? Bu akşam harika bir akşam. Bu akşam muazzam bir akşam.

BEN BİR PROJEYİM

Hepinizin huzurunda; ben bu güzel yurdumun insanına sesleniyorum Ben bir projeyim, Ben Atatürk Cumhuriyeti’nin projesiyim.

Kıymetli hemşehrilerim, size layık olmak için çok çalışacağız. Ben hepinizin huzurunda sevgili eşime, çocuklarıma, ben İstanbul’un gençlerini evlatlarım kabul ediyorum, her şey çok güzel olacak diyen Berkay’a, bu şehrin güzel insanlarına hizmet ederken yine yanımda olacağını bildiğim aileme yürekten teşekkür ediyorum.

Benim ailem, benim nefes almamı sağlayacak. Benim ailem bana güç katacak ama sizin huzurunuzda söz veriyorum benim ailem siyasette ben koşarken sadece bana destek olacak. Siyaset, hizmet alanıdır, görev alanıdır. Hizmet edeceğiz. Ben hepinizin huzurunda CHP Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. İttifakımız İYİ Parti Genel Başkanı sayın Meral Akşener’e teşekkür ediyorum. Her iki il başkanımız da burada. CHP ve İYİ Parti il başkanlarımız Buğra Bey ve Canan Hanım’a teşekkür ediyorum. Ben İstanbul ittifakına teşekkür ediyorum. İçinde herkes var. Yol arkadaşlarım var, gönüllüler var.

HDP’li kardeşlerim var, AKP’li kardeşlerim var, MHP’li kardeşlerim var, Saadet Partili kardeşlerim var, BTP’li, DP’li DSP’li hemşerilerim partiler hizmet için araçtır.

Her zaman şunu söyledik, asıl olan millettir, milletimizdir. Her zaman millet üstündür. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bunu hiç unutmayacağız. Yarından tezi yok, işimize başlıyoruz. İstanbul için çok çalışacağız.

Hepinize söz veriyorum.

Bu güzel akşamda bizi yalnız bırakmadınız. Bundan sonra da yalnız bırakmayın. İstanbul’da seferberlik başlatacağız. İstanbul’u hep birlikte ayağa kaldıracağız. Hepinize şunu söylemek istiyorum. Kısa zamanda büyük işler başarmamız lazım. Çok çalışmamız lazım. Şimdiden yol arkadaşlığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Sağ olun var olun. Herkese selam söyleyin, herkesi kucaklayın. Kimseyi dışarıda bırakmayın, ayrıştırmayın, herkesi kucaklayın.

ARTIK PARTİZANLIK BİTTİ!

Artık partizanlık bitti! Artık liyakat ve ahlak var ahlak! Artık hak, hukuk, adalet var!

"İmamoğlu’nun zafer konuşması: Yüz binlere böyle seslendi..." haberi, 23 Haziran 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan İmamoğlu’nun zafer konuşması: Yüz binlere böyle seslendi... haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İmamoğlu’nun zafer konuşması: Yüz binlere böyle seslendi... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:56 Çin Güney Kesiminde Şiddetli Yağışlar Felakete Yol Açtı: En Az 4 Ölü, 10 Kayıp
  2. 10:55 Ağıt yakarken kullandığı ifadeler gerekçe gösterildi: Emine Şenyaşar’a Erdoğan’a hakaretten dava
  3. 10:49 Akit yazarları Sabri Şahsuvar: AK Parti kendisini ulusal Kemalist alanın göbeğine teslim etti
  4. 10:47 Epic Games'te Zam Alarmı: Oyun Fiyatları Artıyor!
  5. 10:44 Tarih verildi: Motorine indirim geliyor
  6. 10:36 Cem Yılmaz 51’inci yaşını dikkat çeken bir paylaşımla kutladı
  7. 10:32 Karar yazarı Akif Beki: Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor
  8. 10:25 İYİ Parti Genel Başkan adayı Tolga Akalın: Kurultayda sahte kimlikle oy kullanılabilir
  9. 10:18 Kayyumlar ‘gezi teknesi’ de almış: Van'da kayyumların geçmiş harcamaları ortaya çıktı
  10. 10:16 Bugün Ankara'da bazı yollar trafiğe kapalı olacak
  11. 09:51 Belediye başkanları Özgür Özel'den Erdoğan’ı ikna etmesini istedi
  12. 09:45 Yanardağda fotoğraf çekilirken volkana düşen kadın feci şekilde can verdi
  13. 09:41 Abdurrahman Dilipak: Çok komik bir rejimimiz var
  14. 09:36 Songül Karlı: İstediğim bir insan çıkmadı karşıma
  15. 09:31 Esteban Ocon: Güncellemelerle geliştik ama daha fazlasını bekliyorduk
  16. 09:22 AK Parti'den sosyal medya uyarısı: Paylaşım yaparken dikkatli olun
  17. 09:16 Bakan Yerlikaya duyurdu: Bir organize suç örgütü çökertildi: Elebaşı dahil 8 kişi gözaltına alındı
  18. 09:11 10haber yazarı Erdal Sağlam: Bahçeli'nin çıkışı 2002'deki koalisyonu bozma sürecini hatırlattı
  19. 09:06 Kolombiya'da hükümet ve ELN, müzakerelere yeniden başlıyor
  20. 09:01 Cinci hoca dehşeti: Sana cin musallat olmuş diyerek çocukları taciz ve tecavüz etmiş
Politika Haberleri