İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!

İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!

İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İ... İYİ Parti Trabzon teşkilatında istifa dalgası durdurulamıyor. Son olarak Yomra İlçe Başkanlığı'ndaki toplu istifalar sebebiyle ilçe yönetimi de düşmüş oldu.

İYİ Parti Trabzon'da İstifalar Durdurulamıyor! Yomra'dan Toplu Görevden Çekilme

İYİ Parti'nin Olağanüstü Kurultayı'nın ardından Trabzon'da başlayan istifalar hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın parti üyeliğinden istifa etmesi dalgayı büyüttü ve Yomra İlçe Başkanlığı'nda toplu istifa yaşandı.

Yomra'da Toplu Görevden Çekilme:

Yomra İlçe Başkanı Gökcan Şahin, yönetim kurulu üyeleri, belediye ve mahalle meclis üyeleriyle birlikte İYİ Parti'den istifa ettiklerini duyurdu.

Şahin, "Seçilmiş bir delegenin oy kullanma hakkını gasp edenlerden hesabını sormak ve bunu da kamuoyuna açıklamak İYİ Parti’nin namus borcudur. Sayın Koray Aydın’ın Genel Başkan olmaması için işleyen gizli mekanizmalara, yapılan operasyonlara ve kurulan tezgahlara susmamız ve seyirci kalmamız artık mümkün değildir" dedi.

2'Sİ BÜYÜKŞEHİR, 9 MECLİS ÜYESİ İSTİFA ETTİ

"İYİ Parti’nin 2019’da Türkiye genelinde kazandığı belediyeler içinde ikinci kez kazandığı belediye yalnız Yomra’dır" diyen Şahin, "İYİ Parti Yomra İlçe Başkanlığı olarak 2019 ve 2024 yerel seçimlerinde Yomra Belediye Başkanlığını adayımız Mustafa Bıyık ile 2 kez üst üste kazanma başarısı gösterdik. İYİ Parti’nin 2019’da Türkiye genelinde kazandığı belediyeler içinde ikinci kez kazandığı belediye yalnız Yomra’dır. Bu başarıların elde edilmesinin baş mimarı, Yomra’mızın ve Trabzon’umuzun gururu, Türk siyasetinin değerli adı, son kurultayınızda İYİ Parti’nin Genel Başkan adayı Koray Aydın’dır" şeklinde ifade etti.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın ile aynı çatı altında siyaset yapmanın mümkün olmadığını belirten Şahin, "Bilindiği üzere daha önce Trabzon il teşkilatımız ve Ortahisar ilçe teşkilatımız toptan istifa etmiş, Yomra Belediye Başkanımız da partimizden ayrılmıştı. Sonuç olarak sırf Sayın Koray Aydın’dan yana taraf oldu diye, kendi belediye başkanının oy kullanma hakkını kasıtlı olarak elinden alan bir partide siyaset yapmamız artık mümkün değildir. Kendisini siyasete kazandıran insana bile vefasızlık eden, Trabzon teşkilatlarını dinlemeyen ve özellikle Yomra’yı yok sayan bir vekille aynı çatı altında siyaset yapmamız artık mümkün değildir. İYİ Parti Yomra İlçe Başkanlığı olarak tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte 25 mahalle başkanımız ile birlikte 2’si Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan 9 ilçe Belediye Meclis Üyemiz ile birlikte tüm Yomra teşkilatları olarak İYİ Parti’den istifa ediyoruz" dedi.

 

"İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!" haberi, 06 Mayıs 2024 tarihinde yazılmıştır. 06 Mayıs 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:03 Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
  2. 04:00 Kafe ve restoranlarda bu ibareye rastlarsanız ödeme yapmayın!
  3. 03:58 Covid-19'un yeni varyantı 'FLIRT' ciddi vakalarla çıktı!
  4. 03:56 Karpuz kelek çıkarsa tüketiciler 20 bin lira kazanabiliyor!
  5. 03:54 Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu
  6. 03:53 Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç denediniz mi?
  7. 03:47 200 TL banknot 132 dolar ederken şimdi ise 6 dolara kadar geriledi
  8. 03:42 Çocuklarda grip ve alerjiyi birbirine karıştırmayın
  9. 03:39 Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
  10. 03:33 Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!
  11. 03:31 Yapay zekanın belirlediği Mersin’in en güzel ilçesi bakın hangisi?
  12. 03:29 18 Mayıs'ta tarihte neler oldu?
  13. 03:28 Yakıt alırken kontak kapatmazsak bakın ne oluyormuş!
  14. 03:26 Buket Aydın'ın yorumu tartışmaya sebep oldu: "İlk hesabı erkek ödemeli"
  15. 03:24 Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı geldi!
  16. 03:22 Bir aylık arabada 241 bin lira masraf çıktı
  17. 02:27 Çalışanın fazla mesaisine yasak geldi
  18. 02:25 Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
  19. 02:04 Evdeki sineklerden kurtulmanın basit yöntemi!
  20. 01:46 Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Politika Haberleri