Keenetic Ultra pek çok fırsatı bir arada sunuyor.

Keenetic Ultra pek çok fırsatı bir arada sunuyor.

Keenetic Ultra pek çok fırsatı bir arada sun... Keenetic Ultra , tasarım çizgisi itibarıyla diğer Keenetic ürünlerinden pek de farklı değil. Şık bir görünüme sahip ve ilk bakışta büyük antenleri

Keenetic Ultra , tasarım çizgisi itibarıyla diğer Keenetic ürünlerinden pek de farklı değil. Şık bir görünüme sahip ve ilk bakışta büyük antenleri dikkat çekiyor. Tabii bu antenleri istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Ürünü ister masanızda kullanın, isterseniz de duvara asın, seçim size kalmış.

536 gram ağırlıktaki Keenetic ULtra  pek çok detay mevcut. Örneğin sağ yan tarafında fonksiyon tuşları ve 2 tane USB bağlantı noktası var. Bunlardan bir tanesi 2, diğeri de 3.0 destekli. Böylece isterseniz yazıcı ve USB sürücüleri ek cihazlar takabilir, isterseniz kendinize özel FTP sunucuları oluşturabilirsiniz.

Ürünün arka tarafına baktığımızda ise, ethernet portlarını ve tabii ki fiber optik bağlantı için SFP portunu görüyoruz. Keenetic Ultra, evde ya da ofisinizde size yüksek bir performans sunabilmek için tasarlandı. Tabii burada farklı çalışma modlarından da söz edebiliriz. İsterseniz bu ürünü bir access point olarak da kullanabilir, kablosuz ağınızı geliştirerek ağa bağlı birden fazla cihazın daha iyi sonuçlara kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

Daha önce bahsettiğimiz Keenetic cihazları gibi bu ürünün de kurulumu ve kullanımı gerçekten çok kolay. Gerekli bağlantıları gerçekleştirip ürünü prize taktıktan sonra ister my.keenetic.com adresi üzerinden, isterseniz de Android ve iOS için hazırlanan ücretsiz Keenetic uygulaması üzerinden kurulumu yapabilirsiniz. Cihazın altında kullanıcı adı ve şifre gibi bilgiler var, hatta bir QR kodu da bulunmakta. Dolayısıyla sadece bu kodu okutarak da akıllı telefonunuz üzerinden kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

Yüksek performanslı internet!

MT7621A 880 MHz çift çekirdekli işlemciye, 256MB DDR3 RAM’e ve 128MB flash hafızaya sahip olan cihaz, iyi bir çalışma performansı sergiliyor. Kablosuz olarak 2.4 GHz ve 5GHz dual band desteği sunan ürün, dediğimiz gibi akıllı telefon uygulaması ya da PC web arayüzü üzerinden rahatlıkla yönetilebiliyor.

Kontrol paneline giderek cihaza bağlı diğer cihazları görebilir, bağlantı gün ve hızları üzerine düzenlemeler yapabilir, aile ve misafir ağları oluşturabilirsiniz. Pek çok güvenlik detayını barındıran ve kısa aralıklarla güncelleme alan Keenetic Ultra, aynı zamanda reklam engelleyici, ebeveyn kontrolü ve Torrent istemcisi gibi detayları da bünyesinde barındırıyor.

Toparlamak gerekirse Keenetic Ultra, aynı anda birden fazla cihazın bağlı olduğu bir ev ya da iş fiber internet ağı için güçlü bir çözüm. Bir yandan online oyunlar oynarken bir yandan da yüksek çözünürlüklü dizileri takip edebilir, “yavaş bağlantı” gibi can sıkıcı detayları geride bırakabilirsiniz. Tabii bu ürünün de diğer Keenetic’lerle birlikte uyumlu çalıştığını ve Mesh sistemine destek verdiğini belirtelim.

Oppo A9 2020’nin oyun çalıştırma performansı nasıl?

"Keenetic Ultra pek çok fırsatı bir arada sunuyor." haberi, 30 Aralık 2019 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan Keenetic Ultra pek çok fırsatı bir arada sunuyor. haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Keenetic Ultra pek çok fırsatı bir arada sunuyor. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  2. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  3. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  4. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  5. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  6. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  7. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  8. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  9. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  10. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  11. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  12. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  13. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  14. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  15. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  16. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  17. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  18. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  19. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  20. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
Teknoloji Haberleri