Kılıçdaroğlu: Haklı olanlar her zaman güçlüdür

Kılıçdaroğlu: Haklı olanlar her zaman güçlüdür

Kılıçdaroğlu: Haklı olanlar her zaman güçlüdür CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da partisinin İstanbul İl Binası'nda il yönetici ve milletvekilleri ile bayramlaştı. Kılıçdaroğlu ardından il binasının bulunduğu sokakta seçim otobüsü üstünden vatandaşlara...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da partisinin İstanbul İl Binası'nda il yönetici ve milletvekilleri ile bayramlaştı. Kılıçdaroğlu ardından il binasının bulunduğu sokakta seçim otobüsü üstünden vatandaşlara seslendi.

Vatandaşlarla da tek tek tokalaşan Kılıçdaroğlu, "Bizim bir görevimiz var. Bu ülkenin vatanseverleri olarak görevimiz var. Biz Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırmak zorundayız. Biz güzel ülkemizde gelişmiş ülkelerin standartlarını taşıyan bir demokrasiyi de bir demokrasi kültürünü bu ülkeye getirmek zorundayız. Bu amacın gerçekleşmesinde en büyük katkıyı sizler vereceksiniz. Birlikte yapacağız bunu. Demokrasiye ulaşmak kolay bir olay değildir. Demokrasiyi savunmak kolay bir olay değildir. Demokrasi için mücadele etmekte kolay bir olay değildir. Yeri geldiğinde demokrasi için mücadele edenler bedel ödemişlerdir. Ama bizler çocuklarımıza güzel bir Türkiye bırakacaksak, huzur içinde yaşayacağımız bir Türkiye bırakacaksak, bütün dünya da 'Türkiye'de demokrasi var ve demokrasi mücadelesi var' dedirteceksek birlikte çalışmak zorundayız" dedi.

"23 HAZİRAN'DA SANDIĞA GİDECEKSİNİZ. ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN"

Kılıçdaroğlu, “Benim sözüm sadece Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy veren vatandaşlara değil. Demokrasi bizim gibi düşünmeyen farklı düşünen herkes için geçerlidir. Ben nasıl onların düşüncelerine saygı göstereceksem, onun da düşüncelerini özgürce ifade edebileceği bir rejimi savunuyorsam, o da benim için aynı şeyleri düşünmelidir.

O nedenle 23'ünde sandığa gideceğiz. Demokrasi için, güzel bir Türkiye için, çok güzel şeylerin olması için birlikte sandığa gideceğiz. Benim sözüm özellikle geçen seçimlerde Ekrem Bey'e oy vermeyen vatandaşlarıma. Bakınız bir Ramazan ayını geçirdik.

Manevi duygularımızın en yoğun olarak  yaşandığı ay. Hepimiz o ayda haktan söz ederiz, hukuktan söz ederiz. Adaletten söz ederiz. 'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır' deriz.  Madem böyle düşünüyoruz , madem bu anlayış Türkiye'nin bütün katmanlarında yerini alıyor o zaman haksızlığa uğrayan, mazbatası teslim edildikten sonra  odada düzenlenen kumpaslarla  bir haksızlık yapılıp Ekrem Bey'in mazbatası tekrar  elinden alınıyorsa  artık bu milletin biz bu haksızlığa 'dur' demek istiyoruz. Ayın 23 sandığa gideceksiniz. Elinizi vicdanınıza koyun" ifadelerini kullandı.

"HAKLI OLANLAR HER ZAMAN GÜÇLÜDÜR"

"Gönül isterdi ki Türkiye dahil olmak üzere Ortadoğu coğrafyası bir barış havzasına dönsün" diyen Kılıçdaroğlu, "Bizim şehitlerimiz, kahraman ordumuzun mensupları... Eğer bu gün halen birileri çıkıp da kahraman ordumuzun mensuplarını bir hayvana benzetip; 'eşek gibi arkalarında duracaklar' diyorsa ve buna karşı sert, onurlu bir tavır sergilenmiyorsa herkesin oturup düşünmesi lazım.

Türkiye yönetiliyor mu, yoksa bir uçta bir uca savruluyor mu? 'Ne olacak?' sorusunu hepimizin birlikte soruyoruz. Son sözümüz şu; Asla umutsuzluğa kapılmayacağız. Çünkü haklı olanlar her zaman güçlüdür. Çünkü, demokrasiden yana olan her zaman güçlüdür. Biz haklıyız, güçlüyüz. Haklı olduğumuz sürece haklı davamızın arkasında duracağız. Bu ülkeye insan haklarını getireceğiz. Bu ülkeye kadın erkek eşitliğini getireceğiz"  diye konuştu.

"EKREM İMAMOĞLU, CHP'NİN SEÇİLMİŞ BELEDİYE BAŞKANI DEĞİLDİR. 16 MİLYON İSTANBULLUNUN SEÇİLMİŞ BAŞKANIDIR"

23 Haziran'da bir bayram yaşanacağını belirten Kılıçdaroğlu, “Ekrem İmamoğlu seçildiğinde dünyaya şu mesajı vereceğiz; Türkiye'de baskı var evet. 'Ama Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları sandığa gittiler, demokrasiden yana tavır aldılar' diyeceğiz. 23 Haziran'da demokrasinin gücünü büyün dünyaya gösteren yurttaşlar olarak gurur içinde bu ülkenin caddelerinde gezeceğiz. O yüzden her birimizin üzerine düşen görev sıradan bir oy kullanma değildir. Demokrasinin geleceği açısından önemli bir görevidir. Tarihi bir görevdir. Artık, Ekrem İmamoğlu, CHP'nin seçilmiş belediye başkanı değildir, İmamoğlu, 16 milyon İstanbullunun seçilmiş başkanıdır. 16 milyon İstanbullunun vicdanına sesleniyorum. Çaba göstermeleri için onların vicdanlarına sesleniyorum" dedi.

"Kılıçdaroğlu: Haklı olanlar her zaman güçlüdür" haberi, 05 Haziran 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Kılıçdaroğlu: Haklı olanlar her zaman güçlüdür haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kılıçdaroğlu: Haklı olanlar her zaman güçlüdür 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:42 İstanbul Valisi Gaziosmanpaşa'daki Toprak Kaymasıyla İlgili İncelemelerde Bulundu
  2. 11:39 Fenerbahçe'de Sadettin Saran Adaylığını Açıkladı
  3. 11:34 NASA Başkanı: Çin'in Gizli Uzay Varlığı ve Ay İddiaları ABD'yi Endişelendiriyor
  4. 11:31 Ortadoğu Gerilimi: Piyasalarda Hareketlilik Devam Ediyor
  5. 11:28 İçişleri Bakanı: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İddiaları İçin Soruşturma Başlatıldı
  6. 11:24 Galatasaray, Okan Buruk'a Yıllık 30 Milyon TL'lik Zam Teklif Ediyor
  7. 11:21 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Can Kaybı Artıyor: Son 24 Saatte 37 Ölü, 68 Yaralı
  8. 11:17 Stute Şirket Grubu İflas Başvurusu Yaptı: Ekonomik Zorluklar Artıyor
  9. 11:10 Sağlık Dünyasında Yeniden Parlayan Kuyruk Yağı: İbn-i Sina ve Canan Karatay'dan Destek!
  10. 11:02 Özgür Özel, Anıtkabir’i ziyaret etti: Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzaladı
  11. 10:42 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilerle ilgili birtakım hazırlıklar var
  12. 10:37 Reklam Kurulu’ndan aldatıcı reklamlara 3,5 ayda 94 milyon TL ceza
  13. 10:31 AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim
  14. 10:22 Türkiye yazarı Necmettin Batırel: Döviz can çekişiyor, TL destan yazıyor
  15. 10:14 Algı testi: Resimdeki S harfini 6 saniyede tespit edin
  16. 09:58 Sarıyer'de TEM Otoyolu'nu kilitleyen kaza: 4 kişi yaralandı
  17. 09:52 Dilan Polat, Erdoğan’a yazdığı mektubu neden göndermedi: İşte yanıtı
  18. 09:45 Erdoğan imzaladı: O isimler gece yarısı görevden alındı
  19. 09:41 Metin Akpınar'ın kızı "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" dedi, cevap gecikmedi
  20. 09:34 Ali Yerlikaya duyurdu: 'Odacılar' suç örgütü çökertildi: 34 kişi yakalandı
Haberleri