Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli’ye rest! 'Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız namertsiniz

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli’ye rest! 'Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız namertsiniz

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli’ye rest! 'Dokunulm... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Bolu kampında gündeme ilişkin açıklamaların yanı sıra MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına da cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Bolu kampında gündeme ilişkin açıklamaların yanı sıra MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına da cevap verdi. Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin sözlerine karşılık, "Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız namertsiniz" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bolu'da düzenlenen 27. Dönem 2. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'YE, "Bu milletin hakkını savunacağım; rahatsızlar, beni susturmak istiyorlar, dokunulmazlığımı kaldırmak istiyorlar; kaldırmazsanız namertsiniz!" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

- Haklı ile haksızı ayırmamız lazım. Eğer haklıysa hakkında dava açılmamışsa beraat ediyorsa, hakkını teslim etmek gerekmez mi? Adalet bizim gibi düşünmeyenler için de gereklidir. Askeri öğrenciler hapiste. Öğrencinin ne günahı var?

- Barış bildiri imzaladı diye üniversite hocalarını içeri at. Ayakkabı kutusunda rüşvet al.

- Vatan toprağına galoşlu çizmeyle basmayız. Aşık Veysel'in dediği gibi kara toprağı sevdamız olarak kabul ederiz. Onlar vatandaşa hesap vermeyi asla kabul etmezler. kul hakkı yemeyi en büyük günah olarak kabul ederiz. Bizimle onlar arasında siyahla beyaz kadar fark vardır. Biz düşünen insana saygı duyarız. Farklı düşündüler diye günlerce aylarca hapse atarlar. Bizde kibir yok, hesap vermeyi onurlu bir görev kabul ederiz.

- Onlar doğal olarak demokrasiyi de içselleştirmiş değillerdir. İktidarı ele geçirdikten sonra oradan ayrılmanın bütün yolları ararlar.

'SUYA PARTİ ROZETİ TAKACAKLAR'

- Suya parti rozeti takacaklar. Allah akıl fikir versin. İBB'yi cezalandıracağız diye. Suda ayrım olur mu? Bunlar bir de devleti yönetecekler. 63 yerde Kuran'da sudan bahsedilir. Hamidiye suyu içenler Hamidiye suyu içmeyenler. Kim yapıyor bunu? AKP'li yöneticiler. Böyle bir rezalet dünya siyaset tarihinde yoktur.

TANK-PALET FABRİKASININ SATIŞINA TEPKİ

- Sattılar her şeyi bir şey kalmadı. Sıra ordunun tank palet fabrikasına geldi. Bir anlaşma imzaladılar. Tank palet fabrikasının arazisinden daha büyük araziyi BMC firmasına veriyorlar. Bu arada arsa yetmiyor. Teşvik lazım diyor bana. Büyük teşfikler veriliyor. Hiçbir firmaya verilmeyen desteklerin tamamı veriliyor. Buyur tankı üret diyorlar. Arsa 2200 dönüm. Teşvik var. Ne zaman teslim edilecek 2020'de. Hazır fabrikayı bana ver burada üreteyim diyor. 20 milyar dolarlık bir fabrika istiyor. Mühendisler hazır fabrika hazır ARGE hazır. Bu fabrika kendisine tahsis edilirse tank üreteceğini söylüyor. Bunu da verdin ama diyor para yok diyor. Nereden para gelecek? Katar emirinden para gelecek. Katar emiri bana ne vereceksin diyor. Şirket yönetiminde benim söz sahibi olmak gerek diyor. Bunlar da veriliyor. MSB orduya ait tank palet fabrikası için şöyle bir formül düşünüyorlar. KHK ile burayı anonim şirketine dönüştürüyorlar. Özelleştirme kararı alıyorlar. Biz kıyameti koparıyoruz. Kendi askeri sırları başka bir ülkeye verilebilir mi?

Milliyetçilik kendi vatanına kendi ordusuna sahip çıkmaktır! Bunu yapanların dini imanı yoktur. Memleket sevgisi yoktur. Özelleştirme kanunu der ki: Milletin bilmesi esastır. İyi ki CHP var. O gizli kararnameyi bulduk. Ortaya çıkardık.

Katar ordusuna bu fabrikayı tahsis ederken, neden milletten gizliyorsunuz? Kim size gizle dedi? Ben yeri geldi mi uçan kuşun kanadından haber alırım.

Beka, beka diyorlardı devasa orduyu Katarlılara teslim ettiler. Özelleştirme değil diyecekler ben biliyorum. 20 milyar dolarlık fabrikayı bedava 25 yıllığına veriyorsun. Bu ihale değildir vatana ihanettir. Mal bana ait fabrika bana ait. Çalışan işçilerin masraflarını da ben ödüyorum. Sen üret bana sat diyor. Anlayan biri varsa çıksın anlatsın.

"Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli’ye rest! 'Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız namertsiniz" haberi, 05 Ekim 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli’ye rest! 'Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız namertsiniz haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli’ye rest! 'Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız namertsiniz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  2. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  3. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  4. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  5. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  6. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  7. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  8. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
  9. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
  10. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  11. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
  12. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  13. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  14. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  15. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  16. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  17. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  18. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  19. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  20. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
Politika Haberleri