5 yaşındaki çocuğa tecavüz eden sapık yakalandı

5 yaşındaki çocuğa tecavüz eden sapık yakalandı

5 yaşındaki çocuğa tecavüz eden sapık yakalandı Türkiye'nin yüreğini dağlayan Küçükçekmece'deki cinsel istismar olayına dair gelişmeler devam ediyor. 5 yaşındaki küçük çocuk yaşadığı istismar

İstanbul Küçükçekmece’deki Kanarya Mahallesi’nde 22 Nisan’da evinin önünde oynayan 5 yaşındaki M.E. cinsel istismara uğramıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, failin yakalandığını duyurdu. DHA’nın son dakika olarak geçtiği habere göre ise saldırganın kimliği belli oldu. Cinsel istismara ilişkin gözaltı sayısı 9’a yükseldi.

İstanbul Valiliği Küçükçekmece’deki çocuk istismarına ilişkin yapılan açıklamada, “Küçükçekmece’de ilçemizde yaşanan çocuk istismarı olayının faili yakalandı” denildi.

Açıklamada, “Küçükçekmece ilçemizde 22 Nisan 2019 tarihinde meydana gelen küçük yaştaki çocuğun istismarı olayını bir kez daha nefretle kınıyor, yavrumuza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Masum yavrumuzun bu çirkin olaydan olumsuz etkilenmemesi ve normal hayatına kavuşması için doktorlarımız, çocuk psikiyatristi ve psikologlarımızca süreç yakından takip edilmiş ve mümkün olan en kısa sürede tedavisi tamamlanarak taburcu edilmiştir.” ifadelerinde yer verildi.

Açıklama şöyle devam etti:

Bu olayın kısa zamanda aydınlatılması ve failin adalete teslim edilmesi için Asayiş, Çocuk Şube, Terörle Mücadele, Siber Suçlar, İstihbarat, Güvenlik, Çevik Kuvvet ve diğer birimlerimizden sadece bu olay için özel ekipler oluşturulmuş ve titizlikle devam eden yoğun çalışmalar sonucu fail yakalanmıştır. Olayın adli soruşturması devam etmektedir. İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bütün ekiplerimizi, bu olayın aydınlatılmasında göstermiş oldukları üstün gayretlerden dolayı canı gönülden tebrik ediyor, sağduyulu davranarak yardımcı olan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. İlimizde yaşanan vicdanları sızlatan bu insanlık dışı ve asla kabul edilemez olayların bir daha tekrarlanmaması için toplumsal birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

DHA’nın son dakika olarak geçtiği habere göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından açıklanan şüpheli, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ve Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla Küçükçekmece’de yakalandı.

BAKAN SELÇUK: UZMAN PSİKOLOĞUMUZ 24 SAAT YANINDA KALACAK

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Küçükçekmece’de çocuğa cinsel istismar ile ilgili “Uzman klinik psikoloğumuz 24 saat çocuğumuzun ve ailemizin yanında kalacak” açıklamasını yaptı.

Bakan Selçuk’un açıklaması şöyle;

“İstanbul Küçükçekmece’de 5 yaşındaki çocuğumuzun istismara uğradığına ilişkin haberlerin hemen ardından, çocuğumuzun ve ailemizin durumunu yakinen takip etmeye başladık. Millet olarak hepimizi derinden yaralayan hadise ile ilgili bir klinik psikoloğumuzu, bir psikoloğumuzu, bir de sosyal hizmet uzmanımızı görevlendirdik.

3 görevlimiz de şuanda ailemizin yanında. Klinik psikoloğumuz da 24 saat çocuğumuzun ve ailemizin yanında kalacak. Uzman ekibimiz bu sürecin atlatılması için çocuğumuza ve ailemize gerekli destekleri sağlayacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak, ilk günden bu zamana kadar anlık olarak çocuğumuzun tedavi sürecini ve rehabilitasyonunu takip ediyoruz.

“BAKANLIK OLARAK DAVAYA MÜDAHİL OLACAĞIZ”

Failin en ağır cezayı alması için adli süreci yakinen takip edecek ve açılan tüm davalara müdahil olacağız. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak, şiddet ve istismara karşı “sıfır tolerans” ilkesiyle mücadele etmeye devam edeceğiz.”

<>

<>

<>

<>

"5 yaşındaki çocuğa tecavüz eden sapık yakalandı" haberi, 25 Nisan 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan 5 yaşındaki çocuğa tecavüz eden sapık yakalandı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 5 yaşındaki çocuğa tecavüz eden sapık yakalandı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:42 "Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Harvard'dan Prestijli Ödül Aldı"
  2. 13:40 Yağışlı Hava Etkili: MGM'nin Hava Durumu Tahmini
  3. 13:39 "Çukurova'da Muhtar Adayı Yolda Darp Edildi, Şüpheliler Serbest Bırakıldı"
  4. 13:36 "Kırklareli'nde Tarihi Binada Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu"
  5. 13:34 İslam Memiş: İran-İsrail Gerginliği Piyasalara Yansıyor
  6. 13:31 Tüketiciyi Koruma Adına Sert Müdahale: Reklam Kurulu Yanıltıcı Reklamlara Büyük Cezalar Kesti!
  7. 13:27 Fed Raporu: Enflasyon ve Jeopolitik Riskler Ekonomiyi Etkileyebilir
  8. 13:23 Enflasyon Tahminleri ve Dolar Kuru: Piyasada Belirsizlik Devam Ediyor
  9. 13:21 Ankara'da şiddetli fırtına hakim
  10. 13:17 Erdal Beşikçioğlu: "Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti"
  11. 13:14 Altın Piyasasında Durağan Seyir: Gram ve Çeyrek Altın Fiyatları Sabit, Ons Fiyatı İstikrarlı
  12. 13:14 Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
  13. 13:10 Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarı: O isimle yollar ayrıldı!
  14. 13:08 Batman Merkezli 'Mahzen-30' Operasyonu: 'Odacılar' Organize Suç Örgütü Çökertildi!
  15. 13:06 Şimşek'in ekonomik açıklamaları gündemde! Avrupa'dan getirilen ilaçlara vergi artışı
  16. 13:01 İsrail'in Refah'a düzenlediği saldırıda ölü ve yaralılar var
  17. 12:58 Hamas ve İslami Cihad, İsrail Saldırılarını Kınayarak Filistin Halkını Direnişe Çağırıyor
  18. 12:54 Hızlı ve Pratik: Pirinçle Avokado Olgunlaştırma Yöntemi!
  19. 12:49 Siber Tehlike: Yapay Zeka İle Birlikte Kötü Amaçlı Yazılımların Yüzde 600'den Fazla Artışı
  20. 12:45 Yavaş: 'Lüks Belediye Binaları İsraf, Halkın Parasını Harcamak Doğru Değil'
Haberleri