"Mağdur, Sanık Tarafından İşyerinde Kilitlenerek Darbedildiğini İddia Ediyor"

"Mağdur, Sanık Tarafından İşyerinde Kilitlen... Mağdur, işyerinde yaşadığı iddia edilen şiddet olayını öğretmenine anlattı, sanık ise suçlamaları reddediyor.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca, kadın kuaföründe çıraklık eğitimi gören 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan kuaför dükkanı sahibi H.E. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

H.E. hakkında hazırlanan ve Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede ifadelerine yer verilen mağdur, Ağustos 2023'ten beri yanında staj yaptığı H.E.'nin sözlü ve mesaj yoluyla başlayan tacizlerinin dokunmaya, kendisini kısıtlamaya ve kıskanmaya dönüştüğünü ileri sürdü.

'İŞYERINE KILITLEDI'

Sanık H.E'nin herkesi dükkandan gönderdikten sonra kıyafetlerini çıkartmaya zorladığını ancak buna izin vermediğini, daha sonra da kendisini sıkıştırınca uzak durması için bıçak çektiğini belirten mağdur, sanığın dediklerini yapmayınca bağırdığını ve kendisini darbettiğini savundu. Mağdur, H.E.'nin kendisini işyerine kilitlediğini anlatarak, kendisinin ise kapıyı yedek anahtarla açıp yaşadıklarını öğretmenine anlattığını kaydetti.

'İFTIRA' DEDI

Üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyen sanık H.E. ise işletmede huzursuzluk çıkardığını iddia ettiği çalışanının, buna devam etmesi halinde işten çıkaracağını söylemesi ve maaş haricinde para vermeyi kesmesi sebebiyle kendisine iftira attığını öne sürdü.

Mağdurun yaralanmasının basit tıbbi müdahaleyle giderilebilir özellikte olduğu aktarılan adli muayene raporunda ise olay tarihinde tadilat sebebiyle işyerinde güvenlik kamerası bulunmadığı, sonrasında takıldığı ama sistemin, tutanak tutulduğunda kayıt yapmadığı, işletme çevresinde iş yerini gösteren güvenlik kamerasına da rastlanılmadığı bildirildi.

Raporda, şüphelinin telefonundaki herhangi bir suç veya suç unsuruna rastlanılmadığı, WhatsApp uygulamasının öncesinde kullanıldığı ama mevcut durumda cihazda bulunmadığı için incelenemediği, Instagram uygulamasının yüklü olduğu ama çıkış yapılması sebebiyle inceleme yapılamadığı, başkaca bir sosyal medya uygulamasının da bulunmadığı ifade edildi.

ÜÇ SUÇTAN CEZA TALEBI

İddianamede, tutuklu sanık H.E'nin "çocuğun cinsel istismarı" suçundan 33 yıl 9 ay, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma"dan 10 yıl ve "çocuğa karşı cinsel taciz"den 4 yıl 6 aya kadar hapsi talep edildi. Sanığın yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak.

Zonguldak'ta kadın kuaföründe çıraklık eğitimi alan 14 yaşındaki kız çocuğunun işletme sahibi H.E'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlatması üzerine ailesi şikayetçi olmuş, çocuğun pedagog eşliğinde ifadesinin alınmasının ardından gözaltına alınan zanlı, 31 Ocak'ta çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.

""Mağdur, Sanık Tarafından İşyerinde Kilitlenerek Darbedildiğini İddia Ediyor"" haberi, 19 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 19 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan "Mağdur, Sanık Tarafından İşyerinde Kilitlenerek Darbedildiğini İddia Ediyor" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. "Mağdur, Sanık Tarafından İşyerinde Kilitlenerek Darbedildiğini İddia Ediyor" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Yazar Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:58 Google Chrome tarayıcısındaki adres çubuğuna yapay zeka özelliği geldi!
  2. 02:58 Sims'e meydan okuyan yaşam simülasyon oyunu inZOI'nin erken erişim tarihi duyuruldu!
  3. 02:54 Ay'da astronotlara, "Ölüm Duvarı" çevresinde koşmaları öneriliyor
  4. 01:46 Diego Maradona’nın ölümüne ilişkin çarpıcı bulgular açıklandı! “Biri doğal diğeri zehirli madde…”
  5. 01:05 "Kürk Mantolu Madonna" adlı eserin dizi uyarlaması yapılacak
  6. 01:05 Fordham Üniversitesi, ABD'de Filistin'e destek gösterilerinin son adresi haline geldi
  7. 01:05 Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
  8. 00:47 Erzincanlılar dikkat! Meteoroloji uyarıda bulundu: O saatlerde dışarıya çıkmayın
  9. 00:42 Fed'in faiz kararı, New York borsasında dalgalanmalara neden oldu
  10. 00:42 Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
  11. 00:38 Dolar sahipleri yakında dört dönecekler! Doların 7 lira yükseleceği tarih belli oldu
  12. 00:37 Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
  13. 00:28 Beşiktaş'ta yeni bir Şenol Güneş dönemi başlayabilir! Hasan Arat itiraf etti
  14. 00:28 Bakan Tekin'den öğretmen atamaları ile ilgili açıklama geldi
  15. 00:25 Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  16. 00:21 Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
  17. 00:21 TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
  18. 00:20 Plastik kirliliğine en fazla sebebiyet veren markalar belirlendi!
  19. 00:18 Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!
  20. 00:17 KYK yurdunda ekmeğin içinden çıkan şeyin görüntüleri mide bulandırdı: Kimse inanamadı!
Gündem Haberleri