Abdülkadir Selvi, '3 yeni darbe beklentisi'ni yazdı: NATO, suikast, FETÖ...

Abdülkadir Selvi, '3 yeni darbe beklentisi'ni yazdı: NATO, suikast, FETÖ...

Abdülkadir Selvi, '3 yeni darbe beklentisi'n... 14 Ağustos'un ardından AKP'li Abdülkadir Selvi, darbe beklentilerine ilişkin bir köşe yazısı kaleme aldı."14 Ağustos geçti ama FETÖ'cülerin önceden davul zurna çalarak ilan ettikleri darbe gerçekleşmedi. Çünkü o, FETÖ’cülerin...

14 Ağustos'un ardından AKP'li Abdülkadir Selvi, darbe beklentilerine ilişkin bir köşe yazısı kaleme aldı.

"14 Ağustos geçti ama FETÖ'cülerin önceden davul zurna çalarak ilan ettikleri darbe gerçekleşmedi. Çünkü o, FETÖ’cülerin darbe psikolojisini ayakta tutmak için yaptığı psikolojik bir savaştı. FETÖ konusunda yapılan en büyük yanlış onu hafife almak oldu" diyen Selvi, "Gülen önceden darbe tarihi ilan edecek kadar akılsız değil. O CIA ile ortak çalışabilecek bir stratejik zekâya ve organizasyon kabiliyetine sahip. O yüzden pilotları cinlerle hipnotize ettiği ya da 14 Ağustos’ta ABD ile deprem yapmayı planladığı gibi akla ziyan yorumlara itibar etmeyin. FETÖ’de asla pes etmek yok. Yeni bir haber vereceğim. FETÖ’cü abiler firarda ama ablalar yeni darbe için dua halkası oluşturmuş. Şaka sanmayın. Zaten FETÖ’nün şakasının olmadığını 15 Temmuz’da gördük. O gece darbecilerin üzerinden Hizb-ül Hasin duası çıkmıştı" ifadelerini kullandı.

ABD, Fetullah Gülen’i vermediği sürece yeni bir darbe hazırlığı içinde olduğu kuşkusunun hâkim olmaya devam edeceğini belirten Selvi, "Çünkü karşımızda 7 Şubat’tan bu yana pes etmeyen ve her defasında daha güçlü bir darbe planı ile saldıran bir yapılanma var. Ankara’da 15 Temmuz’un FETÖ görünümlü bir NATO darbesi olduğu kanaati hâkim. Türkiye’ye teslim edilmediği sürece Gülen’in yeni bir darbe girişiminde bulunmayacağının garantisi yoktur. Çünkü ABD, Gülen’le ilgili planlarından vazgeçse, onu gözden çıkarırdı. Tam aksine FETÖ miadını doldurmadığı için Türkiye’ye rağmen Gülen’i tercih ediyorlar" dedi.

Selvi yazısını şu üç ihtimali yazarak noktaladı:

1- FETÖ’nün Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik fedai eylemi ya da Mısır’da Enver Sedat, Hindistan’da İndira Gandi türü suikast girişimi.

2- 15 Temmuz TSK’da emir-komuta zincirine karşı FETÖ cuntasının bir darbe girişimiydi. Darbe gecesi Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları derdest edildi. Bu darbeye iştirak ettiği gerekçesiyle TSK’daki generallerin yüzde 44’ü tasfiye edildi. FETÖ’cüler tasfiye edildikten sonra bu kez NATO’cu generallerin oluşturduğu darbe tehdidi üzerinde duruluyor.

3- TSK’da deşifre olmayan FETÖ’cülerin başlatacağı yeni bir kalkışma sonucunda Türkiye’nin iç kargaşaya sürüklenerek dış güçlerin müdahalesinin sağlanması.

Yazının devamı için tıklayınız.

"Abdülkadir Selvi, '3 yeni darbe beklentisi'ni yazdı: NATO, suikast, FETÖ..." haberi, 15 Ağustos 2016 tarihinde yazılmıştır. 15 Ağustos 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Abdülkadir Selvi, '3 yeni darbe beklentisi'ni yazdı: NATO, suikast, FETÖ... haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Abdülkadir Selvi, '3 yeni darbe beklentisi'ni yazdı: NATO, suikast, FETÖ... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  2. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  3. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  4. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  5. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  6. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  7. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  8. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  9. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  10. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  11. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  12. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  13. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  14. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  15. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  16. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  17. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  18. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  19. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  20. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
Otomotiv Haberleri