Meral Akşener'den 'Millet ittifakı' açıklaması: 'Bir panik ve hazımsızlık var'

Meral Akşener'den 'Millet ittifakı' açıklaması: 'Bir panik ve hazımsızlık var'

Meral Akşener'den 'Millet ittifakı' açıklama... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Millet İttifakı bozuluyor mu" sorusuna katıldığı canlı yayında cevap verdi. Akşener ''Cumhur İttifakı'nın fante

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Millet İttifakı bozuluyor mu" sorusuna katıldığı canlı yayında cevap verdi. Akşener ''Cumhur İttifakı'nın fantezilerine uygun sorularla karşılaştığımızı görüyorum. Bir panik ve hazımsızlık var'' açıklamasında bulundu.

Son günlerde Millet İttifakı'nın bozulacağına yönelik medyada önemli haberler yer aldı. Meral Akşener'in 30 Ağustos resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekilmiş samimi görüntüleri sonrası ''Akşener Millet İttifakı'nı bitirip Cumhur İttifakı'na geçecek'' yorumları yapıldı. Bu iddia canlı yayında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e soruldu.

Akşener, partisinin CHP ile kurduğu Millet İttifakı'nın bozulduğuna yönelik iddialara FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın programında yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu Millet İttifakı'nın dağıtılması için uğraş içindeler demişti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Millet İttifakı'nın dağıtılması için Cumhurbaşkanlığı'nın uğraş içinde olduğu, hatta bunun içinde istihbarat elemanlarının da sokulduğu' yönündeki ifadeleri için Akşener ''Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşmem olmadı. Hangi bilgiler ışığında bunu söylüyor bunu bilmiyorum'' dedi.

Millet İttifakı bozuluyor mu?

Akşener, "Millet İttifakı'nın bozulup bozulmayacağına yönelik sorulara baktığınızda ağırlıklı olarak Cumhur İttifakı'nı destekleyen gazetecilerin fantezilerine uygun sorularla karşılaştığımızı görüyorum ben.Bir panik ve hazımsızlık var'' ifadelerini kullandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonundaki fotoğraf için ne dedi?

30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda çekilen fotoğraf için ''Bir ev sahibi ve misafir tokalaşmasından başka bir şey değil'' diyen Akşener şu açıklamalarda bulundu: Geçen yıl da bir resepsiyon vardı, o zaman çekilen fotoğrafta da ben baya gülüyordum, böyle yorum yapılmamıştı. Ne değişti? 31 Mart seçimleri oldu. Bu fotoğraftan pek çok anlam çıkarıldı ama özünde burada ev sahibi ve misafir arasındaki nezaket tokalaşması var.

Birbirimizle hiç el sıkışmadan gitseydik asıl ne konuşulacaktı?

Nezaketi, zerafeti o kadar unuttuk ki bu fotoğraftan bile pek çok senaryo yazacak duruma geldik. O kadar düşmanlaştırıcı bir dil hakim olmaya başladı ki bu fotoğrafın olamayacağı gibi bir kanaat oluşmuş insanlarda. 'O kadar saygısız bir dil kullanıldı ki. Biz 30 Ağustos zafer bayramının kutlamasına gittik. Erdoğan ev sahibi, ben de İYİ Parti Genel Başkanıyım. Birbirimizle hiç el sıkışmadan gitseydik asıl ne konuşulacaktı? Mesele bu...

Faruk Çelik'in Cumhurbaşkanlığı seçimi önerisine tepki!

Eski bakan Faruk Çelik'in Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 40+ 1 alanın kazanması yönündeki önerisi sonrası başlayan tartışmalar için, "Biz eskiden bu tür önerileri MHP Sözcülerinden duyardık. Şimdi bir mesaj sapması var. İkincisi 2023'te veya daha önce Sayın Erdoğan'ın seçilemeyeceğini söylemiştim. AK Parti'de aynı fikirde. Dolayısıyla buna çözüm bulma peşindeler. Böyle bir şey olabilir mi? Tam ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönühttps://tele1.com.tr/hdpli-belediyelere-atanan-kayyum-savunan-aksener-istanbul-ve-ankaraya-cilginlik-dedi-81853/şün içinde aktif olarak yer alırız" dedi.

"Meral Akşener'den 'Millet ittifakı' açıklaması: 'Bir panik ve hazımsızlık var'" haberi, 04 Ekim 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Meral Akşener'den 'Millet ittifakı' açıklaması: 'Bir panik ve hazımsızlık var' haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Meral Akşener'den 'Millet ittifakı' açıklaması: 'Bir panik ve hazımsızlık var' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Politika Haberleri