Mine Kırıkkanat'ın ‘Bu zat kripto FETÖ’cü olabilir…’ dediği MHP’li Cemal Enginyurt, Twitter hesabını kapattı.

Mine Kırıkkanat'ın ‘Bu zat kripto FETÖ’cü ol... Gazeteci Mine Kırıkkanat kendisine hakaret eden MHP’li vekile “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da açık açık hakaretler edermiş ! Bu zat kripto FETÖ’cü olabilir…”

Gazeteci Mine Kırıkkanat kendisine hakaret eden MHP’li vekile “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da açık açık hakaretler edermiş ! Bu zat kripto FETÖ’cü olabilir…” diye yanıt vermişti. Sosyal medya da ardı ardına gafları ortaya çıkan MHP'li Cemal Enginyurt Twitter hesabını sosyal medya kullanıcılarına kapattı. Haberlerin yayılması üzerine bu sabah tekrar açtı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geç yaşta evlendiğini iddia etmesi üzerine gazeteci Mine Kırıkkanat ile MHP'li Cemal Enginyurt arasındaki başlayan tartışma yeni bir boyut kazandı.  Kırıkkanat, "Devlet Bahçeli için çok mu geç” paylaşımı üzerine kendisine hakaret eden MHP’li vekile “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da açık açık hakaretler edermiş ! Bu zat kripto FETÖ’cü olabilir…” diye yanıt vermişti.

Sosyal medyanın gündemine oturan sözlerin ardından, AKP yönetimi ve Erdoğan'la ilgili hakarete varan eski paylaşımları ardı ardına ortaya saçılan MHP'li Enginyurt çareyi sosyal medya hesabını korumaya alarak buldu.  Twitter kullanıcılarına artık Cemal Enginyurt'un paylaşımlarını kapalı olacak. Enginyurt'tun paylaşımları sadece onayladığı kişiler tarafından görülebilecek.

Ülkücü vekil Cemal Enginyurt’un en son bulaştığı skandallar ise şöyle

-Almanya ‘da düzenlenen Korganlılar gecesine katılan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a hemşehrileri tepki gösterdi. Mikrofonu elinden alınmak istenen Enginyurt, sahneyi terk etmek zorunda kaldı.

-Mine Kırıkkanat’ın hatırlatmasına karşı MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Kırıkkanat hakkında belden aşağı ifadeler kullanarak hakaret etti. Ardından ortaya çıkan videosunda Fetullah Gülen'e övgüler dizdiği ortaya çıktı.

- MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un ortaya çıkan yeni videosu ile de olay oldu. Ordu’da Gürgentepe Devlet Hastanesi ile ilgili konuşan MHP’li Enginyurt, ismini vermeden bahsettiği bir Sağlık Bakanı ile ilgili olarak, ‘Ulan’lı, yavşak’lı sözler kullandı. Sosyal medyada  tt oldu.

'Cesurlar birlik olunca uluyan korkaklar susar, pısar, kaçar...'

Haberi,  Gazeteci Mine Kırıkkanat sosyal medya hesabı üzerinden, "Değerli okurlarım, cevval takipçilerime açık teşekkür: Terbiyesiz ve hadsiz Cemal Enginyurt’u dünyada görevdeyken hesabını millete kapatan ilk milletvekili yaptınız" sözleri ile duyurdu.  Kırıkkanat paylaşımında "Cesurlar birlik olunca uluyan korkaklar susar, pısar, kaçar..." ifadelerini kullandı.  

Enginyurt'unTwitter'ını kapatması sosyal medyada

Enginyurt'un Twitter'ını kapatması sosyal medyanın da gündemi oldu. konuya ilişkin haberlerin çıkması üzerine Enginyurt'un sosyal medya hesabını yeniden açtığı gözlendi.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün yaptığı konuşmada gençlerin geç yaşta evlendiğini, “evde kaldıklarını” ileri sürmüştü.

Erdoğan, “Maalesef gençlerimiz genç yaşta evlenmiyor. Çoğu 30’u aşkın evleniyor ya da çoğu evde kalıyor. Böyle bir şey olur mu ya?” demişti.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, Erdoğan’ın bu sözünü paylaşıp, bekar olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hatırlattı. Kırıkkanat, “Devlet Bahçeli için çok mu geç” ifadelerini kullandı.

Mine Kırıkkanat’ın hatırlatmasına karşı MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Kırıkkanat hakkında belden aşağı ifadeler kullanarak hakaret etti.

Enginyurt sosyal medya paylaşımında şunları kaydetti: “Mine Kırıkkanat denilen evliliğin nirvanası, evlilik üzerinden güya liderimiz Devlet BAHÇELİ beye dil uzatmış. Mine erken evlilik sana hiç yaramamış, aşkı sevgiyi her Ülke vatandaşında aramış, belliki bulamamışsın.

"Mine Kırıkkanat'ın ‘Bu zat kripto FETÖ’cü olabilir…’ dediği MHP’li Cemal Enginyurt, Twitter hesabı." haberi, 13 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Mine Kırıkkanat'ın ‘Bu zat kripto FETÖ’cü olabilir…’ dediği MHP’li Cemal Enginyurt, Twitter hesabı.. haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mine Kırıkkanat'ın ‘Bu zat kripto FETÖ’cü olabilir…’ dediği MHP’li Cemal Enginyurt, Twitter hesabı.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 17:32 Denizlispor’da sezon kapandı! Bekir Turaç Böke'den Haber!
    2. 17:28 İsrail'den İran'a karşı "diplomatik atak" geldi!
    3. 17:24 Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'ın O Sözlerine Hemen Cevap Geldi!
    4. 17:20 Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder açıklamalar yaptı! “Hata lüksümüz yok”
    5. 17:12 Trabzonspor'da O Futbolcuyla Yollar Ayrılacak!
    6. 17:10 Et ve Süt Kurumu'ndan Büyük Zam: Yüzde 25 Artış!
    7. 17:03 CHP'den Beştepe'ye: Özgür Özel'den Randevu Talebi
    8. 16:59 Fenerbahçe'de eski yönetici Şekip Mosturoğlu aday oldu!
    9. 16:57 Çernihiv'e Yapılan Hava Saldırısında Ölü Sayısı 18'e Yükseldi
    10. 16:53 AB Liderler Zirvesi: Yatırım ve Rekabet Gücü Gündemde
    11. 16:46 Temmuz Ayında Asgari Ücrete Zam Yapılmayacak
    12. 16:40 İbrahim Tatlıses'ten şok sözler; ‘Yok öyle beleşten bir hayat’
    13. 16:32 Uğur Dündar'dan babalık davasıyla ilgili şok sözler!
    14. 16:21 Nafaka Kriz Ahu Yağtu'ya Eski Eşi Cem Yılmaz'dan Sert Uyarı Geldi!
    15. 16:13 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlandı!
    16. 16:04 Japonya'da meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremde 11 kişi yaralandı
    17. 16:00 PFA, İsrail Futbol Federasyonu'nun FIFA Üyeliğinin Sonlandırılması İçin Çağrı Yaptı
    18. 15:54 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Son 24 Saatte 71 Ölü: Toplam Can Kaybı 33.970'a Yükseldi
    19. 15:49 Süt Fiyatlarına Yüzde 8.5 Zam: Mayıs Ayında Etkisi Artacak
    20. 15:44 Tahin: Lezzetin Ötesinde Sağlığa Yararlı Bir Süper Gıda
    Haberleri