Norm Ender trafik kazası geçirdi: Açıklamada Cem Yılmaz'a değindi

Norm Ender trafik kazası geçirdi: Açıklamada Cem Yılmaz'a değindi

Norm Ender trafik kazası geçirdi: Açıklamada... Aracıyla seyir halindeyken, başka bir otomobile sürtünüp direksiyon hakimiyetini kaybeden Norm Ender'in kaza yaptığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan ünlü

Aracıyla seyir halindeyken, başka bir otomobile sürtünüp direksiyon hakimiyetini kaybeden Norm Ender'in kaza yaptığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan ünlü rapçinin kolunda çıkık, sağ ayağında ise kırık oluştuğu öne sürüldü.

"Mekanın sahibi" parçasıyla rap dünyasına geri dönüş yapan Norm Ender, trafik kazası geçirdiğine dair iddialara yanıt verdi. Instagram hesabından açıklama yapan Norm Ender, kazayı kendisinin değil menajerinin yaptığını söyledi.

İstanbul'da Vatan Caddesi'nde aracıyla seyir halindeyken trafik kazası geçirdiği iddia edilen Norm Ender'in, hastaneye kaldırıldığı, kolunda çıkık, sağ ayağında da kırık oluştuğu ifade edilmişti.

Ender, sosyal medya hesabı Instagram'dan kazayı kendisinin değil menajerinin geçirdiğini söylerken, Cem Yılmaz'a atıfta bulundu. Ender, şunları kaydetti:

''Cem Yılmaz'a gelince uçak aldı, bize gelince kaza yaptı. İyiyim dostlar merak etmeyin, kaza falan yok.''

Norm Ender kimdir?

Norm Ender, 25 Mart 1985 tarihinde İzmir Bornova’da dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Ender Eroğlu’dur. 10’lu yaşlarda Cartel müzik grubu sayesinde rap müziği ile tanışan Norm Ender, sürekli olarak kavga içerisinde geçen eğitim hayatı nedeniyle lise eğitimine son verdi.

Rap dünyasında son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Norm Ender, 2001 yılında yazdığı rap şarkılarının arkadaş çevresi tarafından sevilmesi nedeniyle rap yapmaya başladı. Atv ekranlarında 2004 yılında yayınlanan Akademi Türkiye müzik yarışması programına katıldı.

Yarışmada rap dışında pop parçalar da seslendirmesi istenince yarışmadan olaylı şekilde ayrıldı. 2005 ve 2006 yılları arasında vatani görevini yerine getirdi ve 1 yıl ara verdiği müzik yaşantısına geri döndükten sonra Playboy, Son Uyku, Kafam Bir Milyon, ve Eksik Etek gibi şarkılarıyla kırılması zor rekorlara imza attı.

Norm Ender, küfür içeren Eksik Etek şarkısıyla, özellikle sosyal medyada tanınmıştır. Bu şarkısı bir gün içerisinde 2,5 milyon, 1 ayda ise 40 milyon kişi tarafından dinlenmiştir. Bu nedenle Norm Ender, 2006 yılında YouTube’da en çok dinlenenler arasında 17. sırada yer aldı.

2010 yılında Enderground ve yine aynı yıl İçinde Patlar ile müzik piyasasına giriş yaptı, 2017 yılında ise Aura isimli albümü ile müzik kariyerini sürdürdü. son albümünden 2 yıl sonra söz ve müziği kendisine ait olan “Mekanın Sahibi” adlı şarkısı ile dönüş yaptı.

Ünlü rapçi, sosyal medya hesabından yeni şarkısını, ”Size şarkı yapacağım demiştim, bak ben sözümü tuttum! Yeni teklimizin kapağı budur dostlarım. Eski çeteye selam olsun, bu hafta buralarda olun! Görüşürüz…” sözleriyle sevenleriyle paylaştı.

"Norm Ender trafik kazası geçirdi: Açıklamada Cem Yılmaz'a değindi" haberi, 10 Eylül 2019 tarihinde yazılmıştır. Kültür Sanat kategorisi altında bulunan Norm Ender trafik kazası geçirdi: Açıklamada Cem Yılmaz'a değindi haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Norm Ender trafik kazası geçirdi: Açıklamada Cem Yılmaz'a değindi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Kültür Sanat konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:52 Gazze'de Son 24 Saatte İsrail Saldırılarında 43 Filistinli Hayatını Kaybetti
  2. 16:45 Antalya'da Çöl Tozu Taşınımı: Görüş Mesafesi Azaldı
  3. 16:41 Kaspersky'den Telegram Kullanıcılarına Toncoin Dolandırıcılığı Uyarısı
  4. 16:36 Dunsborough'da 160 Balina Karaya Vurdu: 26 Hayvan Kurtarılamadı
  5. 16:10 Ekonomik Kriz Türkiye'de Çocuk İşçiliğini Artırıyor
  6. 16:08 Dikkat Edilmeli! Maske Takma Zorunluluğu Geri Dönebilir!
  7. 16:08 Sergen Yalçın İmzasını Attı! Yeni Takımı Resmen Açıklandı
  8. 16:08 Konut Piyasasında Son Dakika Gelişme! Fiyatlar Neden Düşüyor?
  9. 16:08 Yeşilçam'ın Efsanesi Kaza Geçirdi! Yoğun Bakıma Alındı
  10. 16:03 Karasu'da Köpeğin Ezilmesi Olayı: Sürücünün Düyarsızlığı Toplumsal Tepkiyle Karşılandı
  11. 16:00 Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu: Volkan Bayarslan
  12. 15:52 Fenerbahçe Beko EuroLeague'de Monaco'yu Uzatmada Geçerek Seride 1-0 Öne Geçti
  13. 15:51 Belarus Lideri: Rusya-Ukrayna Barışı İçin İstanbul Anlaşması Önemli
  14. 15:45 Enerji Dönüşümünde Batarya Teknolojilerinin Yükselişi: IEA Raporu
  15. 15:43 Sokak Köpeğinin Saldırısında Yaralanan Genç Kızın Ayağı Kırıldı
  16. 15:32 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Ermenistan'ın İntikamcı Eğilimleri Endişe Verici
  17. 15:29 EURO 2024: Almanya'da Heyecan Dorukta!
  18. 15:25 Tavuk Etinde Fiyat Patlaması: Tedarik Sıkıntısı İstanbul'u Vuruyor
  19. 15:22 Gümrükte Terk Edilen Michael Jordan İmzalı Spor Ayakkabılar İhaleyle Satışa Çıktı
  20. 15:18 Mescid-i Aksa'ya Sabah Baskını: Gerilim Tırmanıyor
Kültür Sanat Haberleri