Oğuzhan Poyrazoğlu | Brugge maçında Galatasaray'ın şaşırmasına neden olan neydi?

Oğuzhan Poyrazoğlu | Brugge maçında Galatasaray'ın şaşırmasına neden olan neydi?

Oğuzhan Poyrazoğlu | Brugge maçında Galatasa... Maçın skoru Club Brugge 0 Muslera 0. Yine Galatasaray'ı kurtaran kaleci Muslera oldu. Şampiyonlar Ligi, Süper Lig'e hiç benzemiyor. Bunu en acı yoldan...

Maçın skoru Club Brugge 0 Muslera 0. Yine Galatasaray'ı kurtaran kaleci Muslera oldu. Şampiyonlar Ligi, Süper Lig'e hiç benzemiyor. Bunu en acı yoldan tadıyorlardı. Açıkçası şansta biraz yardım etti...

Süper Lig takımlarının tamamı geride duran baskı yapmayan arada hatalardan ve kontralardan yararlanıp gol atan bir sistemde devam ediyor. Ancak Avrupa bunu çoktan aştı. Kağıt üstünde çok daha önemli futbolculara sahip olan Galatasaray, Club Brugge karşısında etkisiz kaldı.

Maçın nasıl olacağı aslında ilk 10 dakikada belli oldu. Galatasaray ilk dakikalarda neye uğradığını şaşırdı ve Süper Lig'te yapılmayan baskı Galatasaraylı futbolcuları Avrupa arenasında epeyce zorladı.

10. dakikadan sonra Galatasaray aslında kendine gelmedi.? Brugge baskıyı biraz azalttı fakat maç içinde zaman zaman rakibini ısırmaya da devam etti.

Galatasaray kötü müydü? Galatasaray topla oynuyordu ama maalesef icraat yoktu. Club Brugge ilk yarıda topla daha az oynamasına rağmen tehlikeli ataklar açısından Galatasaray'ın çok daha önündeydi.

GALATASARAY’DA KOPUKLUK

Bir kere orta saha çok uyumsuz. Falcao, Babel sık sık top almak için geriye geliyordu. Galatasaray'da kopukluk çok göze çarpıyor. Senin elinde Falcao var, onu ceza sahasında topla buluşturamıyorsun. O zaman Diagne neden gitti?

KİRALIK ORTA SAHA

Orta sahadaki kopukluğu sistemsellikten çok, mental olarak ele almak lazım. Seri, Lemina ve gayet iyi oynayan Nzonzi üçü de kiralık futbolcu. Bir sene sonra büyük ihtimalle takımda olmayacaklar. Futbolcularda takıma bağlılık önemlidir. Kiralık futbolcu, ekonomik anlamda iyi hamle olabilir ama başarısı da bu kadar olur...

LEMİNA'NIN ZAMAN İHTİYACI VAR AMA...

Lemina Süper Lig maçında henüz 20. dakikalarda oyundan çıkmıştı, kimi gazete “Karın kası sakatlığı” dedi kimisi “Kondisyonu bu kadar!”

Lemina kaliteli futbolcu zamana ihtiyacı var, tamam... ama Galatasaray'ın zamanı yok çünkü, Lemina kiralık ve büyük ihtimalle ayrılacak. Ne kadar fayda sağlayacak göreceğiz.

PSG - MADRİD

Paris'te oynanan maçı PSG 3-0 kazandı. Real Madrid kötü oynadı ama PSG karşısında 2 gol attı. Birinde el vardı. Ötekisinde ofsayt. Yani Madrid 3-0 yenildiği maçta bile sistemden ve hızlı oyundan ödün vermedi. Yavaş ve ağır oynayan Galatasaray’ın şu durumda iki takım karşısında puan alması zor...

Ama Real Madrid’in çok zor dönemlerden geçtiğini göz önünde bulundurursak ve Galatasaray orta sahasındaki uyum sorununu çözebilirse eğer, Madrid maçlarından Galatasaray’ın puan alma ihtimali çok yüksek.

Oğuzhan Poyrazoğlu

"Oğuzhan Poyrazoğlu | Brugge maçında Galatasaray'ın şaşırmasına neden olan neydi?" haberi, 19 Eylül 2019 tarihinde yazılmıştır. ABC Kritik kategorisi altında bulunan Oğuzhan Poyrazoğlu | Brugge maçında Galatasaray'ın şaşırmasına neden olan neydi? haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Oğuzhan Poyrazoğlu | Brugge maçında Galatasaray'ın şaşırmasına neden olan neydi? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. ABC Kritik konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:22 Tayvanlı Bisikletçi Jacky Chen, İsrail-İran Gerilimi Altında Dünya Turuna Devam Ediyor
  2. 18:19 Facebook, bu kez Tiktok'un o özelliğini kopyalıyor
  3. 18:17 Limonun Kabuğuyla Tüketmenin Sağlık Faydaları
  4. 18:11 Türk Havalimanı Dünya Sahnesinde: Skytrax'ın En İyi Havalimanları Listesinde Yer Aldı
  5. 18:06 Ankara'nın Ayaş İlçesinde Keşfedilen Şifalı Su Dünya Çapında Dikkat Çekiyor
  6. 18:02 Apple, Çin'de Meta Uygulamalarını Kaldırdı: Gerilim Artıyor
  7. 17:57 Sergey Lavrov'un Gündemi: Orta Doğu'daki Gerginlik, Ukrayna Krizi ve Ermenistan İlişkileri
  8. 17:51 Hava Durumu Uyarısı: Marmara ve Ege'de Şiddetli Yağış, Batı Akdeniz'de Fırtına Bekleniyor!
  9. 17:49 Erdal Beşikçioğlu depremzede kedinin yavrusunu sahiplendi! Duygusal paylaşım!
  10. 17:46 Düzce Valiliği'nden Şiddetli Fırtına Uyarısı: Batı Karadeniz Hazır Olsun!
  11. 17:43 Mars helikopteri son mesajını gönderdi
  12. 17:42 Dünya üzerindeki en tehlikeli ülkeler belirlendi: Türkiye hangi sırada yer alıyor?
  13. 17:39 Elon Musk sordu: Vine geri mi geliyor?
  14. 17:38 İsrail Askerlerinin Ev Baskınında Köpek Saldırısına Uğrayan Filistinli Genç: Useyd Taha
  15. 17:34 Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  16. 17:33 SimSimi nedir? SimSimi hakkında uyarılar
  17. 17:30 ATO Başkanı: Fiyat Artışlarıyla Mücadelede Birlik ve Sabır Önemli
  18. 17:27 TEKNOFEST 2024 ne zaman ve nerede?
  19. 17:23 Ak parti Başkanı Erdoğan'dan Şaşırtan Açıklama: 'Artık Fenerbahçeli Değilim!'
  20. 17:20 Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!
ABC Kritik Haberleri