Okan Bayülgen’den ‘Neden AKP’ye yanladın?’ sorusuna cevap

Okan Bayülgen’den ‘Neden AKP’ye yanladın?’ sorusuna cevap

Okan Bayülgen’den ‘Neden AKP’ye yanladın?’ s... Komedyen Okan Bayülgen, bugün Ekşi Sözlük'te yazarların sorularını yanıtladı. Bayülgen, "Neden AKP'ye yanladın?" sorusuna "Yapma ya? Öyle mi görünüyor oradan? Buradan hiç öyle değil. Benim taraftan" yanıtını verdi.Okan...

Komedyen Okan Bayülgen, bugün Ekşi Sözlük'te yazarların sorularını yanıtladı. Bayülgen, "Neden AKP'ye yanladın?" sorusuna "Yapma ya? Öyle mi görünüyor oradan? Buradan hiç öyle değil. Benim taraftan" yanıtını verdi.

Okan Bayülgen, Ekşi Sözlük'te bir yazarın kendisine yönelttiği "Neden AKP'ye yanladın?" sorusuna yanıt verdi. Bayülgen "Her şeyden önce. TV programlarına yeni bir haber kanalı oluşumuyla başlayınca ve o haber kanalını A Haber ile Halk TV arasında bir yere konumlamaya çalışınca demokrat bir yerde nasıl durur kolay bir şey değil" dedi.

Bayülgen'in "Neden AKP'ye yanladın?" sorusuna verdiği yanıt şöyle:

"Yapma ya? Öyle mi görünüyor oradan? Buradan hiç öyle değil. Benim taraftan. Her şeyden önce. TV programlarına yeni bir haber kanalı oluşumuyla başlayınca ve o haber kanalını A Haber ile Halk TV arasında bir yere konumlamaya çalışınca demokrat bir yerde nasıl durur kolay bir şey değil. Ben de onun içindeyim. Yandaş mı oldun? Bu sorunun sorulması bile saçma. Çok üzer beni bu.

"Belki provakatif olduğu için tabii ki hani biraz da adamı sarsalım istiyorsa bu soruyu soran arkadaş tamam evet ama saçmalık her şeyden önce. O kanalı izleyenler günün farklı saatlerinde TV100'ü izlediklerinde cumhurbaşkanı çıkıyor "Vay yandaş", Kılıçdaroğlu çıkıyor "Vay muhalif". Kimse de bir kanalın 24 saatini izleyemez tabii ki. Zaman içinde herhalde yerleşecektir. Ben bir medya çalışanıyım ama yatırımcı için kolay bir durum değil. Ama nasıl yanlayabilirim?

"2 yılın üzerinde yaptığım bütün işlerden uzak bırakılmamın ve şu anda içinde bulunduğumuz Mecidiyeköy'deki Dada Salon'un oluşmasının bütün bunlara yatırım yapmamın nedeni zaten bu hiçbir zaman yanlayamayacaklarım. Bundan dolayı bir kin öç alma duyguları içinde değilim. Bunu bu memlekette yaşamanın koşullarından biri olarak kabul ediyorum. Bu topraklarda yaşamanın bir bedeli var. O da hayatınızın herhangi bir saatinde bir anda değişebileceği endişesi. Ama bizler artık bu endişe ile yaşamıyoruz galiba.

"Buna olağan bir şey olarak bakıyoruz. Dün geç saatlerde Cumhuriyet yazarları serbest bırakıldı. Değerli yazarların birinin kızı da bizimle, beraber oyunlarda oynuyoruz. Süreci yakınen takip ettim. Cezaları düşünün, beraati düşünün. Bir anda insanların nasıl tutuklanabildiklerini düşünün. Sadece siyasi nedenlerle de değil. Ekonomik krizler ya da başka olaylarla. Bu memleketin ne kadar hareketli ve insanların nasıl da hayatlarının stabil olmadıgını düşünün. Oynak bir ülke burası. Fiziksel olarak da öyle; bir depremde hop altımızdan kayıp gidebiliyor bütün şehir."

"Okan Bayülgen’den ‘Neden AKP’ye yanladın?’ sorusuna cevap" haberi, 13 Eylül 2019 tarihinde yazılmıştır. Medya kategorisi altında bulunan Okan Bayülgen’den ‘Neden AKP’ye yanladın?’ sorusuna cevap haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Okan Bayülgen’den ‘Neden AKP’ye yanladın?’ sorusuna cevap 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
Otomotiv Haberleri