Ömer Ödemiş
Ömer Ödemiş - Ordu Havaalanında İmamoğlu, ‘it’ sözcüğünü kesinlikle kullanmamıştır: İşte ispatı

Ordu Havaalanında İmamoğlu, ‘it’ sözcüğünü kesinlikle kullanmamıştır: İşte ispatı

Ses analiz uzmanı Üçyıldız Ordu hava alanında yaşanan tartışmaya son noktayı koydu.

“İt” sözcüğü İmamoğlu tarafından kullanılmış olamaz.

05.06.2019 Çarşamba günü saat 22.20 sıralarında konvoy eşliğinde Orud Havalimanı'na gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit TORUN, Ekrem İMAMOĞLU ve kafiledekilerin V.I.P giriş kapısından çıkış yapmalarının engellenmesi üzerine güvenlik kuvvetleri ile tartışma yaşanmış ve bu tartışma da İmamoğlu’nun “Bu vali tam bir it” dediği iddia edilmişti.

Müzik Prodüktörü/ Yönetmen ve müzikolog Nevzat Üçyıldız Ordu hava alanında yaşanan tartışmanın kayıtlarını kare kare incelemesi sonucunda Ekrem İmamoğlu’nun kesinlikle bu ifadeyi kullanmadığını ispatladı.

Nevzat Üçyıldız konuya ilişkin yaptığı açıklamada; Ordu hava alanında ki konuşmaları çok dikkatlice defalarca ve kare kare inceledim. Yaptığım teknik analizde;

“Ordu Havaalanı ‘da yaşanan tartışmada, yaklaşık 40 kişinin çıkardığı Tiyatral deyimle bir LABARBA var. Ancak bu labarba içinde Sayın İmamoğlu’nun konuşma sesi Resitatif FA DİYEZ’dir. 349.28 Hertz-frekans. Bu ses Sayın İmamoğlu’nun havaalanında ki bütün konuşma süresince de FA DİYEZ 349.28 Hertz-Frekans olarak devam etmektedir. Evet, bu labarba içinde bir kişi “İT” ya da “BİT” gibi bir sözcük kullanmıştır. Ancak o it ya da bit sözcüğünün tonu ise Sİ BEMOL. 466.24 Hertz-frekans ’tır.

BİR BİLİRKİŞİ olarak belirtmeliyim ki Sayın İmamoğlu Ordu Havaalanı'nda İT SÖZCÜĞÜNÜ KESİNLİKLE KULLANMAMIŞTIR.”

Günlerdir iktidar tarafından tartışma konusu edilen ve İmamoğlu’na atfedilen bu kavramın İmamoğlu tarafından kullanıldığını söyleyen bazı gazeteci arkadaşlarında bu karalama kampanyasında bilinçsizce destek vermesi üzücü olmuştur. Tam bir düzmece olan ve kalabalık bir tartışma ortamında kayıtlarda yer almayan bu iddia 23 Haziran seçimlerine çok az bir süre kalmışken iktidar partisi tarafından kullanılarak, İmamoğlu zayıflatılmak İstenmiştir. Ses uzmanı Nevzat Üçyıldız tarafından yapılan titiz çalışmalar sonrasında İmamoğlu’nun asla “it” yada benzer bir kavramı kullanmadığı teknik olarak ortaya çıkarılmıştır.

Toplam 2064 defa okunmuştur.

Ömer Ödemiş diğer yazıları:

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.