Oyuncuların rüyalarını süsleyen Acer Predator Triton 300 tanıtıldı

Oyuncuların rüyalarını süsleyen Acer Predator Triton 300 tanıtıldı

Oyuncuların rüyalarını süsleyen Acer Predato... Acer Predator Triton 300 oyuncu dizüstü bilgisayarı, 300 Hz ekranlı Predator Triton 500 ve Predator Thronos Air oyuncu koltuğunu tanıttı. Predator Triton

Acer IFA 2019’da, Predator Triton 300 oyuncu dizüstü bilgisayarı, 300 Hz ekranlı Predator Triton 500 ve Predator Thronos Air oyuncu koltuğunu tanıttı. Predator Triton 300 , Triton serisini ince ve hafif tasarımlardan hoşlanan standart oyunculara yönelik uygun fiyatlı bir çözümle genişletiyor. Predator Thronos Air oyuncu koltuğu, oyuncuların kendi savaş istasyonlarıyla oyun atmosferinin içine dalmasını sağlayan eğlenceli bir fırsat sunuyor.

İnce ve hafif Triton serisinin en yeni üyesi olan Predator Triton 300, Windows 10 işletim sistemine sahip. Performans ile özelliklerin mükemmel birleşimini ince bir tasarımda sunan ürün dikkat çekici fiyatlarla geliyor.

Yalnızca 2,3 kg (5,07 pound) ağırlığındaki ürünün alüminyum kasası, diğer Predator dizüstü bilgisayarlarda görülen sade mat siyah tasarıma ve mavi ışıklı hatlara sahip.

9. Nesil Intel Core i7’ye kadar olan işlemci seçeneklerine NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU ve 16 GB DDR4 2666Hz bellek (32 GB’a çıkarılabilir) eşlik ediyor. Oyunların gerektirdiği yüksek depolama alanını karşılamak için üründe RAID 0 yapılandırmasıyla iki adet 1 TB PCIe NVMe SSD desteği ve 2 TB’a kadar sabit sürücü bulunuyor. Killer Ethernet ile birlikte Killer Wi-Fi 6 AX 1650 sayesinde hızlı ve gecikmesiz bir bağlantı sağlanıyor.

İnce çerçeveli tasarıma sahip 15,6 inç Full HD IPS ekran, 144 Hz yenileme hızı ve 3 ms tepki süresiyle gerçekçi grafikler ve canlı renkler oluşturarak tüm ayrıntıları gözler önüne seriyor ve oyunlara hayat veriyor. Etkileyici sesler ise Waves Nx® ile birlikte sunuluyor. Teknoloji harikası fiziksel modellemeden yararlanan bu özellik, mükemmel akustiğe sahip yerlerde kullanılan üst düzey hoparlörleri sanal olarak taklit ederek gerçekçi bir ses deneyimi oluşturuyor.

Bölgesel RGB aydınlatmaya sahip klavyede, özel Turbo ve Predator Sense tuşları bulunuyor. Buna ek olarak WASD, ok tuşları ve özel tuşlar kolay kullanım için içbükey ve şeffaf yapıdalar.

Predator Triton 300’de ayrıca, tüm Predator dizüstü bilgisayarlarda bulunan üstün termal tasarım kullanılıyor. Bu tasarım, Acer’ın 4. Nesil AeroBlade 3D metal fan teknolojisinden yararlanan çift fan, CoolBoost™ teknolojisi ve stratejik olarak konumlandırılan havalandırma deliklerinden meydana geliyor.

Predator Triton 500 Şimdi Olağanüstü Hızlı 300 Hz Ekran Seçeneğiyle Geliyor

Şimdi inanılmaz hızlı 300 Hz 15,6 inç Full HD ekranla gelen Predator Triton 500, yalnızca 17,9 mm (0,7 inç) inceliğe ve 2,1 kg (4,6 pound) ağırlığa sahip güçlü bir oyuncu dizüstü bilgisayarı. Tamamen metal, dayanıklı bir kasaya sahip olan ürün yalnızca 6,3 mm olan ince çerçeveleriyle %81’lik gövde ekran oranına ulaşıyor. Sırt çantasına veya evrak çantasına kolayca sığabilecek incelikteki Triton 500, çalıştırıldığında 9. Nesil Intel Core i7 işlemcilerin performansını kullanarak bir oyun canavarına dönüşüyor.

Predator Thronos Air Oyuncu Koltuğu

Acer’ın en yeni oyuncu “koltuğu” Predator Thronos Air, oyun tutkunları için şık bir atmosfer oluşturuyor. Çelik yapı; koltuk, modüler masa ve monitör kolundan oluşuyor. Oyuncuyu rahat bir kokpit biçimiyle saran ürün, kendinizi oyun atmosferine tamamen kaptırmak için ideal. Deniz mavisi ışıklar hafifçe parlayarak mükemmel bir oyun ortamı oluşturuyor.

Koltuk, maksimum rahatlık için çeşitli açılarda (kabin içinde 130 derece, kabin dışında 180 derece) ayarlanabiliyor. Üründe ayrıca masaj özelliği de bulunuyor. Böylece kullanıcılar uzun oyun maratonlarından sonra rahatlayabiliyor. Masada yer alan ayarlanabilir klavye ve fare bölmeleri hangi açıda olursa olsun rahat yazı yazma olanağı sunuyor. Ayak desteği ise ayakların yüksekte durmasını sağlıyor.

Üç adede kadar ekran desteği sunan monitör kolu, ortadaki monitör standının altında bulunan kullanışlı sap ile kolayca yukarı aşağı hareket ettirilebiliyor. Ayrıca, ortadaki monitörün tam üzerine kamera yerleştirip YouTube, Twitch veya Mixer’da canlı yayın yapmak da oldukça kolay.

Alanı düzenli tutmak için, güçlü oyun bilgisayarının yerleştirildiği platform koltuğun arkasında bulunuyor. Kablo yönetim sistemi ise kabloları göz önünden kaldırıyor. Bunlara ek olarak Acer, koltuğun oyun sırasında hareket etmesini önleyen bir sabitleyici, bardak tutucu, kulaklık tutucu, USB girişleri ve kamera gibi seçenekler ve özelliklerle çeşitli özelleştirme olanakları sunuyor.

Fiyatı ne kadar olacak?

Predator Triton 300, EMEA bölgesinde 15,6 inç modeliyle Ekim ayında 1299 EUR’dan başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.

Yeni Predator Triton 500, EMEA bölgesinde 15,6 inç modeliyle Kasım ayında 2699 EUR’dan başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.

Predator Thronos Air, EMEA bölgesinde 2020 yılının ilk aylarında 8975 EUR’dan başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.

"Oyuncuların rüyalarını süsleyen Acer Predator Triton 300 tanıtıldı" haberi, 07 Eylül 2019 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan Oyuncuların rüyalarını süsleyen Acer Predator Triton 300 tanıtıldı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Oyuncuların rüyalarını süsleyen Acer Predator Triton 300 tanıtıldı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  2. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  3. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  4. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  5. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  6. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  7. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  8. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  9. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  10. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  11. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  12. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  13. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  14. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  15. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  16. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  17. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  18. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  19. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
  20. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
Teknoloji Haberleri