Parti binası mühürlenen Ahmet Davutoğlu’nun kurmayları harekete geçti

Parti binası mühürlenen Ahmet Davutoğlu’nun kurmayları harekete geçti

Parti binası mühürlenen Ahmet Davutoğlu’nun ... Yeni parti hazırlıklarına başlayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bahçelievler'de tuttuğu parti ofisi 'izinsiz tadilat' gerekçesi ile mühürlenmişti

Yeni parti hazırlıklarına başlayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bahçelievler'de tuttuğu parti ofisi 'izinsiz tadilat' gerekçesi ile mühürlenmişti. Ahmet Davutoğlu'nun kurmayları yeni bir bina arayışına girdiler.

Yeni parti hazırlıklarına başlayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bahçelievler'de tuttuğu parti ofisi 'izinsiz tadilat' gerekçesi ile mühürlendi. Davutoğlu'nun kurmayları yeni bir arayış içinde.

İstanbul il başkanlığı olarak düşünülen yerin mühürlenmesine tepki gösteren Davutoğlu’nun kurmayları Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gökdemir'e şu değerlendirmeyi yaptı:

“Burayı mühürlemişler. Burada daha önce bir müessese vardı, o zaman burada sıkıntı yoktu da şimdi biz tutmaya kalkınca mı sıkıntı oldu, o zaman her şey gayet iyi miydi? Burayı imar barışına sokmuşlar. Biz mal sahibine zarar vermeme açısından vazgeçtik.”

“MÜHÜRLEYEMEYECEKLERİ BAŞKA BİR YER TUTARIZ”

Edinilen bilgiye göre Davutoğlu’nun kurmayları mal sahibine, “Size bir sıkıntı vermek istemiyoruz, burası olmazsa başka yer tutarız, siz mağdur olmayın” dedi.

“CUMHURBAŞKANI ‘KURSUNLAR PARTİYİ’ DEDİ, KURACAĞIZ, ÇIKACAĞIZ ORTAYA…”

Davutoğlu’na yakın yetkili, “Biz tutacağız kelimesi duyulunca birileri rahatsız oldu. Prestijli bir yerdi, derli toplu bir yerdi, birileri bundan rahatsız oldu. Birileri mühürleyebilir, birileri zincirleyebilir, birileri pranga vurabilir artık bu hareketin önünde kimse duramaz. Birçok yerde binaları tuttuk. Burada İstanbul büyükşehir olduğu için bir operasyon yapalım dediler. Baskı hiçbir zaman başarılı olmamıştır. Cumhurbaşkanı ‘kursunlar partiyi’ dedi, kuracağız, çıkacağız ortaya, niye bizim önümüze böyle engeller koyuyorsunuz. Biz daha iyi yer tutarız, orayı mühürlerler, mühürleyemeyecekleri başka bir yer tutarız. Şişli’de bir yer tutarız veya Kadıköy’de bir yer tutarız, Fatih’te bir yer tutarız” dedi.

DAVUTOĞLU, GÜLDÜ VE “BÖYLE ŞEYLERLE UĞRAŞMAYACAĞIZ” DEDİ

Edinilen bilgiye göre Eski başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu “mühürlenme” olayına güldü ve “Bunlar ufak tefek şeyler, biz böyle şeylerle uğraşmayacağız, biz ülke meseleleriyle uğraşacağız, dünyadaki gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Bunlar çok basit şeyler, çocuksu şeyler” yorumunu yaptı.

“İSTANBUL’DA CHP’Lİ BELEDİYELERİN OLDUĞU YERLERDEN TUTSUNLAR”

Davutoğlu’yla birlikte hareket eden AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Tarafsız Haber Ajansı’na İstanbul’daki “mühürlenme” olayına ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

“Ben onların yerinde olsam CHP’li belediyelerin olduğu yerden tutarım. Ankara’da Çankaya’dan. Arkadaşlara tavsiye ediyorum, İstanbul’da CHP’li belediyelerin olduğu yerlerden tutsunlar.

“YOKSA ÇADIRI BİLE ÇOK GÖRÜRLER BİZE”

Ankara’da da Çankaya Belediyesi uygundur ama Güneydoğu Anadolu’da kayyumun olduğu yerlere dikkat etsinler, her tarafa kayyum atanmadan önce ellerini çabuk tutsunlar, yoksa çadırı bile çok görürler bize.

“BUNLAR 28 ŞUBAT’TA BİLE YAŞANMAMIŞ ŞEYLER”

İnsanlara psikolojik baskı yapıyorlar, ‘gitmeyin, işinize son veririz, gitmeyin, şöyle olur, böyle olur, gidenleri tespit ediyoruz’ gibi hiç yakışmayacak şeylerin söylendiği kulaklarımıza geliyor ama bize hiç kimse kalkıp da bir şey söylemedi şimdiye kadar. Bunlar 28 Şubat’ta bile yaşanmamış şeyler. 28 Şubat’ta bile bu tür şeyler olmamıştı. Şimdi kendilerinden olmayan herkes zarar görüyor. Bu doğru bir yaklaşım değil. Hukuk devleti askıya alınmamalıdır. Hukuk herkese bir gün lazım olur.”

AKP’Lİ BELEDİYE AÇIKLAMA YAPMADI

Bahçelievler’deki binayı mühürleme kararı alan belediye yönetimi konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.

"Parti binası mühürlenen Ahmet Davutoğlu’nun kurmayları harekete geçti" haberi, 24 Ekim 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Parti binası mühürlenen Ahmet Davutoğlu’nun kurmayları harekete geçti haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Parti binası mühürlenen Ahmet Davutoğlu’nun kurmayları harekete geçti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:52 İran Dışişleri bakanlığı açıkladı: Batılı ülkeler İsrail'in savaş suçları için hesap vermeli
  2. 04:49 Apple Tahtı O ünlü markaya Kaptırdı: Pazar liderliğini kaybetti
  3. 04:44 Sadece 10 yaşında ama Gazzeli çocuklar için 8 bin sterlin bağış topladı
  4. 04:40 Bakan Özhaseki açıkladı: “Yıl sonuna kadar 200 bin deprem konutunu teslim edeceğiz”
  5. 04:35 İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan açıkladı: “Sonraki tepkimiz daha sert, kapsamlı olacaktır”
  6. 04:29 Goncharova yenilgiyi hazmedemedi! Ebrar Karakurt hedef alındı
  7. 04:20 ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya'ya "İsrail'e destekten vazgeçin" uyarısı yapıldı
  8. 04:16 Seçimlerin peşinden ilk kabine bugün: Gündemde hangi konular olacak
  9. 04:03 Özgür Özel'den ağır açıklama : Hatay kararı tam kanunsuzluğun daniskasıdır
  10. 04:01 Beşiktaş'ta teknik direktör krizi gündemde
  11. 03:57 Spotify eğitim platformuna dönüşüyor! İlk iki kurs ücretsiz olacak
  12. 03:54 Tarım sektöründe alarm ziller çalmaya başladı: acilen bir şeyler yapılmalı!
  13. 03:52 Aylık maaşı 200 bin TL, çalışacak personel bulunamıyor: Bu sektörde kriz yaşanıyor!
  14. 03:50 Reytingleri altüst eden dizinin sezon finali tarihi belli oldu! Severlerine kötü haber geldi
  15. 03:48 Galatasaray'dan altın değerinde üç puan geldi
  16. 03:44 Online platformlardan terapi yaygınlaşıyor: sayısı 2025’te 650 milyonu aşacak
  17. 03:40 Maaşlarda yeni düzenleme gündemde: Yaşa göre emekli maaşı!
  18. 03:36 Fransa ve Belçika İran büyükelçilerini davet etti
  19. 03:24 Fatih Portakal, AK Parti'de görevden alınacak isimleri açıkladı: Mehmet Şimşek detayı verdi!
  20. 03:24 Eğer telefonunuzda bu uygulamalar bulunuyorsa, derhal kaldırın: Bilgileri çalıyorlar!
Politika Haberleri