CHP''den Erdin Bircan''ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

CHP''den Erdin Bircan''ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

CHP''den Erdin Bircan''ın sağlık durumuna il... CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan''ın sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Özkoç, Bircan''ın "Sayın Erdin Bircan''ın durumu çok ciddidir. Şu anda müşahede altındadır. " dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Engin Özkoç, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan'ın hayatını kaybettiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Ailemiz ve partimiz tarafından herhangi bir açıklama yapılmamasına rağmen vefat ettiği haberleri duyulur oldu. Sayın Erdin Bircan'ın durumu çok ciddidir. Şu anda müşahede altındadır. Doktorların hayatıyla ilgili herhangi bir açıklaması yoktur. Ailesi ve doktorlarıyla ve CHP olarak biz de durumuyla yakından ilgileniyoruz. Biz de basın mensuplarından ailesinden herhangi bir açıklama gelmediği müddetçe diğer açıklamaları ciddiye almamanızı temenni ediyoruz. Bu konudaki hassasiyetinizi rica ediyorum" dedi.

'BİRİSİ YOLSUZLUĞUN ÖNÜNÜ AÇMAK İSTİYOR BİRİSİ DE ÇETECİLİĞİN'

Engin Özkoç, MHP ve AKP arasında bir görüşmenin olacağının anımsatılması üzerine şunları söyledi:

"İktidar partisinin büyük ortağı ne yapıyorsa onun destekçisi ve bütün bu olumsuzlukların ortağı olmayı kabul eden siyasi parti aynı şeyi yapıyor. Türkiye'de bu kadar insanımız acı ve sefalet halindeyken MHP, insanlarımızı soyarak çocuklarımızı öldürerek ve artık çeteciliği dünya çapında tescillenmiş insanların sonlarının ne olacağını kaygısını taşımaktan vazgeçmesi gerekiyor. Muhalefetteki bir siyasi parti önce kendi ülkesinde olan intiharların nedenini araştırması gerekir. Türkiye'den olan beyin göçünün nedenlerini araştırması gerekir. Türkiye'yi terk eden iş dünyasının neden terk ettiğini araştırması gerekir. Yoksul halkımızın sesi olması gerekir. Yoksa mahkumiyeti kesinleşmiş insanların Türkiye'nin bir numaralı sorunuymuş gibi ne yaparsak yapalım ama onlara bir çare arayalım anlayışında böyle bir dönemde bunu tutuyor olması anlaşılır değildir. CHP her konuda olduğu gibi grup başkanvekilleriyle bu konuyu değerlendirecek.

'AKP, MHP DESTEĞİ OLMASA İKTİDARI KAYBEDEN BİR PARTİDİR'

AK Parti, MHP desteği olmasa mecliste çoğunluğu ve aslında iktidarı da kaybeden bir siyasi partidir. Halkımızla dalga geçerek psikolojik diyorlar, ya kendilerinin bozuk psikolojileriyle ülkeyi yönetmeye çalışmalarına destek olmak, ittifak yapmak bizim değil milletimizin değerlendireceğiz. Milletimizin CHP'nin yaptığı muhalefet anlayışının arkasında dimdik durursa bu acılar son bulacak. Ciddi bir şeyi önümüze getirin değerlendirelim. Birisi yolsuzluğun önünü açmak istiyor birisi de çeteciliğin. Kader kurbanı olanlar da bu tartışmada güme gidiyor. Uyuşturucunun önünü kesmeyen bu iktidar. Daha ne bekliyorsunuz elbette bu iktidar salacak. Sahibi kendileri."

'TÜRKİYE'DE KARANLIK PERDE ARKASI KARARLAR ALINIYOR'

Engin Özkoç, Enis Berberoğlu kararının anımsatılması üzerine şöyle dedi:

"Türkiye'de karanlık, perde arkası kararlar alınıyor. Enis Berberoğlu ile ilgili tamamen ucube bir karar alıyorsunuz. Serbest bırakmak için değil serbest bıraktık demek için onun bütün yetkilerini elinden alınabilecek bir karar alıyorsunuz. Devlet sırrı değildir bunlar. Devlet sırrı olmaktan çıkmış bilgiler üzerinden yargılanarak vatan hainiymiş gibi milletvekilliği düşürülüp tekrar cezaevine girmesinin sopasını elinde tutan bir yargı kararı olmuştur."

"CHP''den Erdin Bircan''ın sağlık durumuna ilişkin açıklama" haberi, 25 Eylül 2018 tarihinde yazılmıştır. 25 Eylül 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan CHP''den Erdin Bircan''ın sağlık durumuna ilişkin açıklama haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP''den Erdin Bircan''ın sağlık durumuna ilişkin açıklama 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  2. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  3. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  4. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  5. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  6. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  7. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  8. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  9. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  10. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  11. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  12. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  13. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  14. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  15. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  16. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  17. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
  18. 22:53 İsveçlilerin mutluluk sırrı: İşte fikanın anlamı ve tarihi
  19. 22:50 Bunu yaparsanız marul daha uzun süre taze kalacak
  20. 22:41 Dünyanın en zengin yüzde 0,001'i parasını buna yatırıyor!
Politika Haberleri