Cumhurbaşkanı Erdoğan: Stadın açılışına hükümetimiz 50 trilyonluk katkı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Stadın açılışına hükümetimiz 50 trilyonluk katkı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Stadın açılışına hükü... İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri:"Açılışını yapmak üzere bir araya geldiğimiz Vodafone Arena'nın, kartalımızın yeni yuvasının hayırlı olmasını diliyorum" diyerek sözlerine başlayan Erdoğan: Kara Kartalımıza...

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri:

"Açılışını yapmak üzere bir araya geldiğimiz Vodafone Arena'nın, kartalımızın yeni yuvasının hayırlı olmasını diliyorum" diyerek sözlerine başlayan Erdoğan: Kara Kartalımıza yeni stadında başarılı müsabakalar, bol gollü galibiyetler temenni ediyorum. Şöyle düşündüm, bayağı gerilere gidelim dedim: 1970'li, Şeref Stadı'nın olduğu ve altyapının da Şeref Stadı'nda antrenmanlarını yaptığı yıllar... Çim falan yok, düştüğünüz zaman vücudunuz olduğu gibi çiziliyor. O günlerden şimdi dünyanın en özel statlarından birine kavuşmak, büyük bir gelişimin örneği oldu. Beşiktaş, böyle bir stadı aslında çok önceden hak ediyordu. Bugün, Beşiktaş'ın gecikmiş bir hakkı teslim ediliyor. Gördüğüm kadarıyla kara kartalın şanına yakışır bir eser ortaya çıktı. Başkan Yıldırım Demirören bu stadın projelerini getirdiğinde, dış görünüşle ilgili temennilerim olmuştu. Bakıyorum Fikret Başkan da bunları hayata geçirmiş, teşekkürlerimi sunuyorum. Hükümetimize de 50 Trilyon gibi bir maddi destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Kapsamlı bir sponsorluk anlaşmasıyla kulübümüze destek veren Vodafone'da teşekkür ediyorum" dedi.

Beşiktaş'ın sadakatını hep koruduğunun altını çizen Erdoğan, "Tabii en büyük teşekkürü Beşiktaşlılara sunmak lazım. Sadakatlarini kuruldukları günden bu yana hep ortaya koydular. Şu anda bulunduğumuz yer eski açık, amatörde oynadığımız dönemlerde gelir burada maç seyrederdim. Şimdi elbette çok daha modern bir stat haline geldi. Futbolda centilmenlik çok önemli. Taraftarımıza da centilmenliği aşılayabilirsek Beşiktaş çok daha büyük başarılara ulaşacaktır. İnşallah Beşiktaş da centilmenliği sayesinde parmakla gösterilmeye devam edecektir. Bu stat, buraya gelecek tüm takımları kucaklayacaktır. Artık herkes için yeni bir dönem başlıyor. Böyle muhteşem bir stada sahip olmanın hakkını Beşiktaş camiası verecektir" dedi.

TOPLAM 29 STAT...

"Kimi düşünürler, insanlar gibi mekanların da ruhu olduğunu ifade ederler. Burası da öyle bir yer. Burası sahip olduğu özelliklerle sadece maç günleri değil, her gün insanımıza hizmet verecek bir eser olarak ortaya çıkıyor. Bu anlamda burası farklı, dilerim diğer statlar da bu özelliklere sahip olur.

Türkiye'nin son 13 yılda kat ettiği mesafeyi görebilmek için sadece spor alanındaki gelişime bakmak dahi yeterli olur. Daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray, statlarına kavuşmuştu. Sonra Başakşehir ve bugün de Beşiktaş... İnşallah en kısa sürede de Trabzonspor'un stadını açacağız. Anadolu'nun her yerinde devasa statlar yükseliyor. Farklı şehirlerde birçok stadın inşası sürüyor. Böylece çeşitli illerimizde toplam 29 stat, sporumuza kazandırılmış olacak."

"Beşiktaş, bir ilçemizin kulübü olarak farklı bir anlam ifade ediyor. Özellikle geçmişte çok sağlam bir altyapısı vardı. Şu anda da temennim odur ki inşallah Beşiktaş yine altyapısından yetiştirdiği isimlerle başarıya yürüsün. Lisanslı sporcu sayısı 200 binlerden 6 milyona yükselmiş durumda. Altyapı konusunda ciddi ilerlemeler kaydettik. Çeşitli sporlarda uluslararası organizasyonlar da düzenledik. İnşallah daha iyilerini yapacağız.
Tekrar bu stadın yapımında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Başarılarla dolu sezonlar diliyorum." diye konuştu.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan: Stadın açılışına hükümetimiz 50 trilyonluk katkı yaptı" haberi, 10 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 10 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Stadın açılışına hükümetimiz 50 trilyonluk katkı yaptı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Stadın açılışına hükümetimiz 50 trilyonluk katkı yaptı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  2. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  3. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  4. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  5. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  6. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  7. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  8. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  9. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  10. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  11. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  12. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  13. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  14. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  15. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  16. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  17. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  18. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  19. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
  20. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
Politika Haberleri