Erdoğan''dan tehdit: Burası Paris mi? Bedelini ağır ödersiniz

Erdoğan''dan tehdit: Burası Paris mi? Bedelini ağır ödersiniz

Erdoğan''dan tehdit: Burası Paris mi? Bedeli... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı''ndaki toplu açılış töreninde konuşuyor. Erdoğan, Kılıçdaroğlu''nun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarını hedef alarak "Çıkmışlar sokağa davet ediyorlar. Bu ne terbiyesizliktir ya? Bir tanesi TV ekranından kendini bilmez haddini bilmez edep yoksunu bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor ahlaksıza bak" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Selahattin Demirtaş için "Adaletin gereği neyse onun bedelini ödeyecek" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

SELAHATTİN DEMİRTAŞ'I HEDEF ALDI

Adaletin gereği neyse onun bedelini ödeyecek. Ve bölücü terör örgütünün başı ile ilgili yaptıkları ortada hale bak, hala durdukları yok. PKK'sı PYD'si YPG'si FETÖ'sü bunların hepsi aynı ve bütün bunlarla beraber bunlar, halkımızı böldüler parçaladılar.

Kardeşlerim, milletimize göğüslerini gererek ifade edecekleri hiçbir projeleri olmadığı için işi yüzsüzlüğe vurdular. Geçtiğimiz günlerde CHP'nin başındaki zat, mecliste bütçe görüşmeleri için çıktığı kürsüde hepsi yalan belgeleri sıraladı.

Tek parti döneminin faşist uygulamalarını ve ülkemizdeki askeri darbeleri her fırsatta özlemle yâd edenlerin meclis kararına darbe demesi kadar tabi bişey olamaz. Milli irade ve demokrasi bunların fıtratına terstir. CHP darbecilerle beraber. FETÖ'ye terör örgütü diyemeyenler elbette meclis kararına darbe diyecek. Şimdi bak 31 Mart'a da yine terör örgüğtüyle koyun kyouna gidiyorlar. Biz MHP ile bir Cumhur İttifakı oluşturduk ve Cumhur İttifakıyla biz seçime gidiyoruz. Bizim MHP ile azami müştereklerimiz var. Onun için de Cumhur İttifakını oluşturduk ve inşallah 31 Mart'ta Cumhur İttifakının zaferini birlikte yaşayacağız. 

CHP YİNE HEDEFİNDE

Türkiye cinayeti işleyenlerin ellerini kollarını sallaya sallaya kaçmasına göz yummuş. Azıcık aklı mantığı izanı vicdanı olan bir insan bu sözleri söylemeye utanır. Olayın en başından en sonuna kadar nasıl gerçekleştiğini defalarca açıkladık. Parlamentoda grup toplantısında tüm dünyaya seslendim. 3 dile yayıon yaptık dünya bunu duysun, ama kulağı var duymuyor. Gözü var görmüyor. 

Katillerin ülkemizi terk ettikleri saatlerde olayın ne olduğu tam olarak bilinmiyordu. Bu olayın peşini sıkı bir şekilde takip etmeseydik cinayetin de ortaya çıkması mümkün olmayacaktı. Dünyanın tamamının gördüğü ve takdir ettiği bir hususu Bay Kemal görmüyorsa bu da kendi meselesidir. Ülkemizi karalamaya çalışan bu zata milletimiz hak ettiği cevabı 31 Mart'ta bir kez daha verecektir. CHP'nin başındaki zat diğer pek çok mesele gibi burada da aynı şeyi yapıyor. Terör örgütleriyle birlikte oluyor onlara sıcak mesajlar gönderiyor. Biz bunlar karşısında terör örgütleriyle mücadelemizi Gabar'da Cudi'de aralık vermedn devam ettiriyoruz. 

GAZETECİLİK FAALİYETLERİNİ 'TERÖR FAALİYETİ' İLAN ETTİ

Bunlar gazetecilik faaliyeti için cezaevinde değil. Bunlar gaseteciliği bırakıp terör örgütleriyle beraber olanlar. Mesleğini gazeteci olarak belirleyenlerin bir kısmının terör örgütleriyle ilişkileri bir kısmının da adi suçlar yüzünden cezaevinde olduğunu görüyoruz. 

Nerede Türkiye'ye karşı özellikle bir girişim varsa CHP orada. Milli çıkarlarımıza yönelik bir sabotaj varsa CHP orada. İşte Fransa'da sarı yelekliler var, CHP orada, PKK orada. Ne diyorlar Gezi Olayları. Gezi olaylarında Bay Kemal nerede onlar orada..

Çıkmışlar sokağa davet ediyorlar. Bu ne terbiyesizliktir ya? Bir tanesi TV ekranından kendini bilmez haddini bilmez edep yoksunu bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor ahlaksıza bak. Milletimiz ibuna gereken cevabı verecektir buna inanıyorum. Burası Paris mi? Sen ne yapıyorsun? 15 Temmuz'da zaten herkes dersini aldı. Bu ülkede bundan sonra bu tür olayalra girişenler bunun bedelini öder.

FATİH PORTAKAL'A: BURASI PARİS Mİ? NE YAPIYORSUN?

Çıkmışlar sokağa davet ediyorlar. Bu ne terbiyesizliktir ya? Bir tanesi TV ekranından kendini bilmez haddini bilmez edep yoksunu bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor ahlaksıza bak. Milletimiz ibuna gereken cevabı verecektir buna inanıyorum. Burası Paris mi? Sen ne yapıyorsun? 15 Temmuz'da zaten herkes dersini aldı. Bu ülkede bundan sonra bu tür olayalra girişenler bunun bedelini öder.

"Erdoğan''dan tehdit: Burası Paris mi? Bedelini ağır ödersiniz" haberi, 15 Aralık 2018 tarihinde yazılmıştır. 15 Aralık 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan''dan tehdit: Burası Paris mi? Bedelini ağır ödersiniz haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan''dan tehdit: Burası Paris mi? Bedelini ağır ödersiniz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:05 Elektrikli Araçlar: Şarj Altyapısının Geleceği Belirsiz
  2. 05:02 Trump Davası: Cezaya Tepki ve Finansal Engeller
  3. 04:57 Hızlı Teşhis, Etkili Tedavi: Tayland’da Yapay Zeka’nın Rolü
  4. 03:37 Biden'dan Netanyahu'ya Refah iletisi: "Refah'ın işgali hata olur"
  5. 03:37 İsrail basını duyurdu: İsrail ve Hamas arasında esir takası gerçekleşecek mi?
  6. 01:56 Nvidia, yeni yapay zeka çipini duyurdu
  7. 01:56 Para sayma görüntülerine ilişkin Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı
  8. 01:17 İsrail Şifa Hastanesi'ne Dördüncü Kez Baskın Düzenledi: 20 Ölü, 200 Tutuklu!
  9. 01:12 İzlanda'da Olağanüstü Hal İlan Edildi: Son Üç Ayda Dördüncü Patlama Yaşandı!
  10. 01:00 Canan Kaftancıoğlu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
  11. 00:54 Murat Kurum: İstanbul Depreme Hazır Değil, İmar Barışı Tartışması
  12. 00:48 Borsa İstanbul'da dört hafta sonra bir ilk yaşandı!
  13. 00:47 Meteorolojiden uyarı! 19 Mart hava durumu: Bir tarafa yağmur bir tarafa kar yağışı
  14. 00:47 Bakan Göktaş’tan Kadın İstihdamına Destek: Güçlü Adımlar Atılıyor!
  15. 00:47 Nepal Bayrağı: Mirası ve Geleceği Yansıtan Sembol
  16. 00:38 Erbakan ve Kılıç’tan AKP’ye Tepki: Yerel Seçimlerde Siyasi Şantaj!
  17. 00:33 Kate Middleton'tan iyi haber: 83 gün sonra ilk kez görüntülendi
  18. 00:27 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılmış olan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
  19. 00:26 Survivor'da Dramatik Anlar: Yarışmacı Ambulansla Hastaneye Kaldırıldı!
  20. 00:23 Hizbullah bombacısı bir göçmen, Teksas sınırını geçmeye çalışırken yakalandı
Politika Haberleri