FETÖ''nün kasası dinci-faşist Sami Karahan ''darbe'' ile tehdit etti

FETÖ''nün kasası dinci-faşist Sami Karahan ''darbe'' ile tehdit etti

FETÖ''nün kasası dinci-faşist Sami Karahan '... FETÖ''nün Konya yapılanması davasında Bank Asya''daki hesabında 3.6 milyon TL olduğu ortaya çıkan, FETÖ''nün ''kasası'' dinci-faşist Prof.Dr.Sami Karahan, ABC Gazetesi ve Tele1''e saldırdı. Bir sonraki Tweet''inde ise 15 Temmuz iması yaparak ''Süreç bitsin Türkiye''ye döneceğim'' diyerek tehdit etti.

ABC Haber Merkezi

FETÖ'cü faşist Sami Karahan yurtseverlere saldırmaya devam ediyor. Arkasına bile bakamadan korkakça kaçtığı yurduna dönerek tekrar yurtseverlere ve ilericilere hesap sormanın hayali ile kuduran Sami Karahan, Tele1 TV Ankara stüdyosunun ilk canlı yayınına 'Ulusalcı faşist ve Erdoğan destekçileri' yazdı.

DARBE İLE TEHDİT ETTİ

Bununla da yetinmeyen FETÖ'cü Karahan, 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatarak 'Bu süreç bitecek ve Türkiye'ye dönüp yüzünüze tüküreceğim inşallah' dedi. Karahan, bir muhalif değildir ve eli kanlı bir örgütün üyesidir. Türkiye'de hukukun üstünlüğü sağlansa da Karahan ve türevleri elini kolunu sallayarak bu ülkede hesap vermeden yaşayabileceğini sanıyorsa yanılıyor. Er ya da geç kendi hayalinde kurduğu gibi ülkesine döndüğünde bu ülkenin ilericilerinin onun yüzüne tüküreceğine kendini alıştırması gerekiyor. Ortada bir süreç var ise kendileri için biteceği rüyasını gören faşist Karahan fazlasıyla yanılıyor.

HERKES KENDİNDEN BİLİR İŞİ

Erdoğan ile beraber yıllarca 'ihya' olan FETÖ'cü faşistler herkesi kendi meşrebinden görerek saldırıyor ve günahlarını kapatmaya çalışıyor. Kendine sözde Prof.Dr diyen FETÖ'cü zavallı Karahan, yurtseverleri kendi 'midesi' ile kıyaslıyor.

SORULARI ÇALDIĞI BELLİ OLAN SÜNEPE FETÖ'CÜ

Herhangi bir analiz yeteneği olmayan ve gününü akademik çalışmalar yapmak yerine Twitter'da geçiren ve sadece sefil bir 'tetikçilik' yapan sözde profesör Sami Karahan, FETÖ'nün  'gerekirse bana küfür edin' talimatına uyarak adeta bir bukalemun gibi paylaşımlarda bulunuyor. Karahan, saldırdığı yurtseverlerin diliyle FETÖ'cü kimliğini kapamaya çalışıyor. Ancak körler sağırlar birbirini ağırlasa da ilericiler FETÖ'yü ve beraber yürüdüklerini iyi tanıyor.

"Süreç bitsin, sevdiklerimle kucaklaşmak ve bazılarının yüzüne tükürmek için Türkiye’ye gideceğim inş." diyen Sami Karahan'a hodri meydan diyoruz ve bir kez daha Sami Karahan gibi FETÖ beslemelerine geçit vermeyeceğimizi duyuruyoruz.

İLGİLİ HABER: Bank Asya milyoneri Ergenekon kumpasının çökmesine neden sinirlendi?

KİM BU SAMİ KARAHAN?

Erdoğan'ın eski danışmalarından Yavuz Atar'la birlikte Konya'da Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen Mimoza Yayınevi'nin ortaklarından olan Sami Karahan'ın ismi, Konya'da darbe girişiminden sonra yürütülen FETÖ davasında geçmişti. Karahan'ı Bank Asya'daki hesaplarının incelemeye alan mali şube ekipleri, Karahan'a ait toplamda 3.6 milyon TL'lik hesapları ortaya çıkarmıştı. 

Şirketin ortaklarından Mehmet Ayan, Ömer Ulukapı, İbrahim Arslan’ın da FETÖ soruşturmaları kapsamında hazırlanan iddianamelerde sanık durumunda olduğu ortaya çıkmıştı. 

Karahan, ismi Cemaat'le anılmayan öğretim üyelerinin bile görevlerinden el çektirildiği, akademiden kovulduğu ve sindirildiği dönemde yükselişine devam ederek Marmara Üniversitesi'nde görev almaya başlamıştı. 

ŞUBAT 2015'TE NE DEMİŞTİ?

Karahan, AKP'nin savaş ilan ettiği 17-25 Aralık operasyonlarının ardından Bank Asya hesaplarına el konulmasına ilişkin, ''Bank Asya’ya çökenler kendilerine Strasbourg (AİHM) ve Lahey (UCM) uçağında önden yer ayırtsın. Adaletin ne olduğunu yaşayarak öğrenecekler” ifadelerini kullanmıştı. 

CEMAAT'İN KASASI MI?

Karahan'la ilgili 11 Eylül 2016'da çıkan bir haberde Karahan'ın hesabında neden 3.6 milyon TL olduğunu açıklıyor. İşte o haberde yer alan ifadeler: 

''İncelemelerde Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde araştırma görevlisi olan A.D.'nin hesabında 46 milyon liralık hareket olduğu gözlenirken, benzer şekilde Erciyes Üniversitesinde Profesör olan A.M'nin hesabında ise 27 milyonluk hareket tespit edildi. Uşak Üniversitesi'nde doçent olan M.E.Y'nin hesabındaki hareketliliğin ise 11 milyon lira civarında olduğu belirlendi. Darbe girişiminin ardından yurtdışına kaçan ve Bank Asya'nın ortaklarından olan Prof. Dr. Sami Karahan'ın hesabında ise 3.6 milyon lira olduğu belirlendi.''

PARA KURYESİ HOCALARMIŞ

Yapılan incelemelerde tespit edilen milyoner akademisyenlerin FETÖ tarafından özel olarak seçildiği belirlendi. Yurtdışına geliş gidişleri kolay olan ve genelde vize istenmeden birçok ülkeye gidebilen akademisyenlerin, örgütün para transferlerinde kuryelik yaptığı ortaya çıktı. Bu çerçevede FETÖ'nün Akıncı İmamı olarak bilinen Adil Öksüz'ün 10 yılda 109 kez ve genelde izin almadan ABD'ye gidip örgüt liderinden talimat aldığının ortaya çıkması ile FETÖ'nün öğretim üyelerini para transferinde çok sık kullandığını gösterdi.''

GÜLEN'İN SAĞ KOLU

Karahan'la ilgili Ağustos 2017'de yine medyaya yansıyan gelişmelerde şu ifadeler kullanılıyor: 

"2007 yılında, kimsenin onlara laf söyleyemediği, çekindiği yıllarda şu anda firari olduğunu bildiğim Sami Karahan'ın, Fetullah Gülen'in sağ kolu olduğunu söyledim. Ben '4 yıl daha böyle giderse, Selçuk Üniversitesi FETÖ'nün özel okullarından farksız hale gelecektir' dedim. YÖK, o dönem müfettiş göndermeyerek bir hukuk cinayetine imza attı. Bir yıl sonra Rektör Okudan'a incelenmesi üzere dosya gönderdiler. Onlar da tabii olayın üzerini kapattı."

Karahan'a Gülen Cemaati'yle bulunan bariz bağına rağmen, neden dokunulmadığı, alenen FETÖ destekçiliği yapmasına rağmen hakkında neden bir işlem başlatılmadığı ise bilinmiyor.

"FETÖ''nün kasası dinci-faşist Sami Karahan ''darbe'' ile tehdit etti" haberi, 16 Ocak 2019 tarihinde yazılmıştır. 16 Ocak 2019 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan FETÖ''nün kasası dinci-faşist Sami Karahan ''darbe'' ile tehdit etti haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. FETÖ''nün kasası dinci-faşist Sami Karahan ''darbe'' ile tehdit etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:26 Jülide Kural: Kadir İnanır büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır
  2. 11:20 Murat Kurum, bakanların seçim çalışmasına katılmasını savundu: Cumhur ittifakının bakanları
  3. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
  4. 11:15 Balıkesir Adayları Sosyal Medya İle Seçmene Ulaşıyor
  5. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  6. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  7. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  8. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  9. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  10. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  11. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  12. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  13. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  14. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  15. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  16. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  17. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  18. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  19. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
  20. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
Politika Haberleri