Seçim öncesi Demirtaş''tan son sesli mesaj

Seçim öncesi Demirtaş''tan son sesli mesaj

Seçim öncesi Demirtaş''tan son sesli mesaj HDP''nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş sosyal medya hesabı üzerinden bir sesli mesaj paylaştı. Demirtaş, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda yurttaşları sandığa sahip çıkmaya çağırdı.

HDP'nin, Edirne Cezaevi'nde 1.5 yıldan fazla süredir tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Twitter'dan yaptığı paylaşımda vatandaşlara oylarınıza sahip çıkın çağrısında bulundu. 

Demirtaş, “Seçim öncesi sizlere ulaştırabileceğim son sesli mesajım da budur” notuyla paylaştığı videoda “24 Haziran’da inanıyorum demokrasi kazanacak, demokrasi yanlıları kazanacak. Önemli bir sonuç ortaya çıkacak ve göreceğiz ki seçimler vesilesiyle Türkiye’de bir dönem kapanacak” dediği sesli mesajında devamında şunları söyledi:

“Çok az bir zaman kaldı. Sayılı günler, sayılı saatler var artık. Engellere, kısıtlı imkânlara rağmen muazzam kampanya yürüten herkese teşekkür ediyorum. Ortaya çıkan durum, çok kritik bir aşamada sandığa gidileceğini gösteriyor. Öylesine ki artık bir tek oyun bile Türkiye’nin ve toplumun geleceğini, kaderini belirleyeceği bir noktaya geldik. Son saatler, son günler de bu açıdan çok önemli. Herkesin çok iyi bir çalışma yürütmesi lazım ve aynı kararlılıkla sandıklara da, oylara da sahip çıkılması lazım. 24 Haziran’da inanıyorum demokrasi kazanacak, demokrasi yanlıları kazanacak. Önemli bir sonuç ortaya çıkacak ve göreceğiz ki seçimler vesilesiyle Türkiye’de bir dönem kapanacak. Baskının, zulmün olduğu bir dönem kapanacak. Hukukun üstünlüğü de, adalet de, huzur da, güven de, ekonomik refah da bu şekilde, daha rahat bir ortamda temin edilecek. Sahada çalışma yürüten bütün arkadaşların da herkesin de bu bilinçle son saate kadar, resmi sonuçlar açıklanıncaya kadar mutlaka oylarına, sandığa sahip çıkmasını bekliyorum. İşimiz gücümüz ne olursa olsun, önümüzdeki birkaç gün mutlaka ama mutlaka zamanımızın tamamını seçim kampanyasına, sandık güvenliğine ayırma konusunda hassasiyet gösterilmesi lazım. Kampanya yürüten, emek harcayan, yüreğini ortaya koyan herkese buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsi sağ olsunlar, var olsunlar. Hepsine içten selam ve sevgilerimi gönderiyorum.”

E-MİTİNGTEN SONRA E-SOHBET
Seçim kampanyası boyunca tutuklu olduğu için yurttaşlarla birebir temas kuramayan Demirtaş, seçime iki gün kala bir ilke daha imza atacak. Demirtaş, bugün saat 19.30’da yurttaşlar ile sosyal medya üzerinden anlık diyalog kuracak.

HDP Genel Merkezi’nin konu ile ilgili verdiği bilgiye göre Demirtaş saat 19.30’da Twitter üzerinden yurttaşlarla sohbet ederken gelen mesajlar avukatları aracılığı ile Demirtaş’a ulaştırılacak, Demirtaş’ın el yazısı ile gönderdiği yanıtlar ise Twitter hesabı üzerinden paylaşılacak.

HDP Genel Merkezi, yurttaşların mesajlarını paylaşmak için kullanacakları hashtag’ın, sohbet başlamadan kısa bir süre önce sosyal medya üzerinden duyurulacağını açıkladı.

Demirtaş, dün akşam bu akşam yapılacak olan e-sohbeti "Dünya siyasi tarihinin ilk hücreden e-mitingine katılan siz değerli arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yarın akşam yine aynı saatlerde, yine burada bu defa e-sohbet yapacağız. Neredeyse gerçek zamanlı olarak hem de. Yöntemi sürpriz." sözleriyle duyurmuştu. 

"Seçim öncesi Demirtaş''tan son sesli mesaj" haberi, 22 Haziran 2018 tarihinde yazılmıştır. 22 Haziran 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Seçim öncesi Demirtaş''tan son sesli mesaj haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Seçim öncesi Demirtaş''tan son sesli mesaj 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
  2. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  3. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  4. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
  5. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
  6. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  7. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
  8. 15:04 Perde Arkasında Gizlenen Cinayet: 'Anneme Taciz Etti, Öldürdüm'!
  9. 15:00 Wasco'da Korkunç Olay: İnşaat İşçileri Bacak Çiğneyen Adamla Karşılaştı!
  10. 14:55 İsrail Kısıtlamalarına Rağmen Mescid-i Aksa’da Cuma Namazı Kılındı
  11. 14:51 Lamborghini'nin Yenilenen Logosu: Güçlü, Zarif, Cesur
  12. 14:43 Yapay Zeka: İş Dünyasında Devrim, Akademide Yenilik
  13. 14:39 Kosova'nın Kuzey Mitroviça Bölgesinde Türkçe Resmi Dil Oldu!
  14. 14:37 Babacan'dan Erdoğan'a maaşı çağrısı: "Milyonlarca emekliyi aldatmaktan vazgeçin!"
  15. 14:34 Osayi-Samuel Trabzonspor Fenerbahçe Maç’ı İçin "Şiddet Maçı Bıraktırmalıydı”dedi
  16. 14:30 Maryland'deki Köprü Faciası: 60 Milyon Dolarlık Kurtarma Çabaları Devam Ediyor
  17. 14:26 Bayraktar: Üretici ve Market Arasındaki Fiyat Farklarına Dikkat Çekiyor
  18. 14:18 Premier Lig'den Radikal Karar: Top Toplayıcı Çocuklar Artık Oyunculara Top Vermeyecek!
  19. 14:14 Goldman Sachs: İstanbul Seçimleri Türk Lirası Üzerinde Olumlu Etki Yaratabilir
  20. 14:06 Yeniden Refah Partisi'ne TGRT'ten Engel: İstanbul Adayları Programa Alınmadı
Politika Haberleri