Rihanna'dan Müzik ve Annelik Üzerine Heyecan Verici İpuçları: Yeni Albüm, Moda, ve Aile Hayatı

Rihanna'dan Müzik ve Annelik Üzerine Heyecan Verici İpuçları: Yeni Albüm, Moda, ve Aile Hayatı

Rihanna'dan Müzik ve Annelik Üzerine Heyecan... Rihanna, son albümü hakkında heyecan verici ipuçları verdi! Müzik evrimini ve ilham kaynaklarını paylaştı. Ayrıca Met Gala için sürpriz planlarını açıkladı ve anne olmanın tarzını nasıl etkilediğini anlattı.

Rihanna, uzun bir aranın ardından merakla beklenen yeni albümü hakkında ipuçları verdi. Müzik evrimi ve ilham kaynaklarına dair açıklamalarıyla hayranlarını heyecanlandırdı. Ayrıca, yaklaşan Met Gala için sade ama şaşırtıcı planlarını paylaştı ve anne olmanın tarzını nasıl etkilediğini anlattı. Bu röportaj, müzik dünyasının ve moda sahnesinin gözdesi olan Rihanna'nın neye hazırlandığını gözler önüne seriyor.

Rihanna'nın son albümü 2016'nın "ANTI"sıydı; yıldız, başka işlerle meşgul olurken ve kendi ailesini kurmaya devam ederken hayranlar bir sonraki albümü sabırsızlıkla bekliyordu. Verdiği yeni bir röportajda müzisyen, bir sonraki albümünün nasıl bir sesi olabileceği ve arkasındaki ilham kaynağı hakkında daha fazla ipucu verdi.

Albüm hakkında "Muhteşem olacak" dedi. "Öyle olmalı; şu ana kadar çıkmamasının tek sebebi bu. Eğer hissetmiyorsam ve bunun evrimi, harcadığım zamanı temsil ettiğini hissetmiyorsam. Bir büyüme gösterisi olmalı, değil mi? Oynamak istiyorum ve müziğin bir oyun alanı olduğunu hissediyorum, onunla eğlenmek ve nerede olduğumu gerçekten göstermek istiyorum."

Fenty Beauty'nin kurucusu, geleneksel olarak büyük ses getirdiği Met Gala için planlarını da paylaştı. "Aslında bu yıl işleri gerçekten basit tutuyorum" dedi. "Çok basit... Sanırım sıra makyajımın ve saçımın ne yapacağına gelecek. Bununla oynamak istiyoruz fakat bununla ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok.... çok basit... şu ana kadar yaptığım her şeyle karşılaştırıldığında. Akşam yemeğine geliyorum! Anna Wintour'a sesleniyorum.

RZA ve Riot adında iki çocuğu olduğundan beri Rihanna'nın tarzı değişti. "Anne olduğunuzda, tarzınız 'falan'dan 'bakalım ne uyar'a doğru gidiyor. Rahat olmak istiyorsunuz çünkü çok fazla hareket ediyorsunuz ve sonra sana ne uyuyorsa o oluyor. Şu anda kıyafetlerim çoğu zaman ya çok büyük ya da çok küçük."

Çocuklarını düşünen şarkıcı, en büyük oğlunun bir ay sonra iki yaşına gireceğini fark ettiğinde şaşkına döndüğünü paylaştı. "Geçen gün kafama dank etti" dedi. "2 yaş altı iki—bu tam bir kraliyet gürlemesi... Duyusal olan her şeyle çok ilgileniyor: sesler, dokunma, tırmanma. Aktif, korkusuz fakat aynı zamanda da davranışlarında ölçülü."

Büyük bir doğum günü partisi düzenleyip düzenlemeyeceği sorulduğunda Rihanna, "Büyük olanı bilmiyorum fakat onun keyif alacağı bir parti olmasını istiyorum. Biliyorsunuz, ilki aslına bakarsak ebeveynleri ve hayatındaki herkes için, fakat ikincisi, daha bilinçli, vakalara duygusal olarak daha bağlı. Bunun onun için teşvik edici bir şey olmasını istiyorum."

"Rihanna'dan Müzik ve Annelik Üzerine Heyecan Verici İpuçları: Yeni Albüm, Moda, ve Aile Hayatı" haberi, 29 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 29 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan Rihanna'dan Müzik ve Annelik Üzerine Heyecan Verici İpuçları: Yeni Albüm, Moda, ve Aile Hayatı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Rihanna'dan Müzik ve Annelik Üzerine Heyecan Verici İpuçları: Yeni Albüm, Moda, ve Aile Hayatı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 16 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:14 Juventus, Dramatik Finalde Atalanta'yı Devirdi: İtalya Kupası'nı 15. Kez Kazandı!
  2. 19:11 Ünlü Ekonomist Uyardı: Dolar Oraya Kadar Çok Fena Düşecek!
  3. 19:07 Şenol Güneş'in yeni takımı artık o kulüp!!
  4. 19:05 TBMM'de Fahiş Fiyat ve Stokçulukla Mücadele: Ağır Cezalar Yolda!
  5. 18:55 Nicolo Zaniolo, EURO 2024'ü Sakatlık Nedeniyle Kaçıracak
  6. 18:53 Üniversiteli Motokurye Ata Emre'nin Son Görüntüleri Üzüntü Yarattı
  7. 18:46 Panathinaikos, Fatih Terim Yönetimindeki Maçta PAOK'a 4-1'lik Mağlubiyet Aldı
  8. 18:45 Uzman Jake McMullon'dan İnci Gibi Tüyolar: Mükemmel Çay Demlemenin Sırları!
  9. 18:43 Dolar Sahipleri Beklenmedik Bir Gerçekle Karşı Karşıya! Yıllar Sonra Bir İlk Yaşandı!
  10. 18:42 17 Mayıs Burç Yorumları: Uzun Bekleyiş Sonunda Bitiyor mu?
  11. 18:41 Yok Artık Dedirtecek Olay: Sabiha Gökçen Havalimanı Birleşik Arap Emirlikleri'ne Satılıyor!
  12. 18:38 Japonya Dışişleri Bakanı, İsrail'e Silah Sağlama Tartışmasını Kınadı
  13. 18:33 Mikrobiyomun Rolü: Evler ve Hastaneler İçin Probiyotik Çözümler
  14. 18:28 Gazze'de Kassam Tugayları Operasyonunda En Az 12 İsrail Askeri Öldü
  15. 18:24 Karaciğer Sağlığı ve Detoksu: Vücudunuz İçin Önemli İpuçları!
  16. 18:18 Ege Denizi'nde Sahil Güvenlik Operasyonu: 56 Düzensiz Göçmen Yakalandı
  17. 18:12 Gazze'deki Yardım TIR'larına Saldırılar Artıyor: İnsani Kriz Derinleşiyor
  18. 18:04 Trabzonspor'da Veda Zamanı! Yıldız Oyuncu Avrupa'ya Transfer Oluyor!
  19. 18:02 Şeriat'a hakaretten Avukat Feyza Altun'a 9 ay hapis cezası
  20. 18:02 Yeni Kaledonya'da Şiddet Arttı: Fransa Olağanüstü Hal İlan Ediyor
Dünya Haberleri