Sancaktepe'de CHP rüzgarı esiyor

Sancaktepe'de CHP rüzgarı esiyor

Sancaktepe'de CHP rüzgarı esiyor Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama seçim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da ilçeyi ziyaret ederek Nama'nın seçim kampanyasına destek olacak.Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen...

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama seçim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da ilçeyi ziyaret ederek Nama'nın seçim kampanyasına destek olacak.

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama seçim kampanyasında vites büyüttü. Büyük bir milletvekili desteğini de arkasına alan Özgen Nama iki gün içinde arka arkaya 6 Mahallede Seçim İrtibat Bürosu açtı. Barış Yarkadaş, Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, Doç. Dr. Selin Sayek Böke, Dr. Ali Şeker, Hasan Baltacı, İlhan Cihaner ve Gürcan Dağdaş’ın katıldığı Seçim İrtibat Bürosu açılışlarında hem katılım, hem de coşku çok büyüktü. Sancaktepe’de Özgen Nama rüzgarı esti.

Diğer yandan Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama’nın seçim kampanyasına destek vermek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 4 Mart Pazartesi günü Sancaktepe’ye geliyor.

'SANCAKTEPE’NİN ÇAMURUNU BİLMEYENLER SORUN ÇÖZEMEZLER'

Akpınar, Kemal Türkler, Merve, Mevlana, Sarıgazi ve Veysel Karani mahalleri Seçim İrtibat Büroları açılışlarında konuşan Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama şunları söyledi:

Eşit hizmet ve temiz siyaset için geliyorum. Ben Sancaktepe’nin bir çocuğuyum. Benim çocukluğum da, gençliğim de buralarda geçti. Buraların kırmızı çamurunda yoğruldum. Buranın çamurunu bilmeyenler, buraların tozunu yutmayanlar Sancaktepe’nin tapu sorununu çözemezler. 31 Mart’ta Belediye Başkanı olduğumda, tapu ve imar sorununu çözeceğim. İşssizlik ve yoksullukla mücadele edeceğim. Kooperatifler üzerinden satış marketleri kuracağız. Bizim çocuklarımız Kadıköy’e, Beşiktaş’a, Şişli’ye gitmek zorunda kalmayacaklar. Sancaktepe’de yaşam kalitesini yükselteceğiz, Sancaktepe’yi üniversite ile buluşturacağız…

'YENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATMAK ELİMİZDE'

Açılışlarda konuşan CHP İstanbul Milletvekili ve Anayasa Profesörü İbrahim Kabaoğlu, “Özgen Nama’nın söylemleri adil, eşit ve kent kültürünü öne çıkaran bir Sancaktepe’nin mümkün olduğunu gösteriyor” derken, İzmir Milletvekili ve ekonomist Doç. Selin Sayek Böke “ekonomik krizin bu kadar yükseldiği bir dönemde yoksullukla mücadele ancak sosyal demokrat belediyeler üzerinden yapılabilir, Özgen Nama’nın yoksullukla ve işsizlikle mücadele programı tam da bunu işaret ediyor ” dedi.

İstanbul Milletvekili ve Doktor Ali Şeker ise, “artık İstanbul’da da, Sancaktepe’de de bir dönemi kapatmak ve yeni bir dönem başlatmak gerekiyor” derken, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı “Türkiye’nin yeni bir döneme başlamasının yolu halkçı ve kamucu bir anlayışı hakim kılmaktan geçiyor” vurgusu yaptı.

Eski İstanbul Milletvekili ve PM üyesi İlhan Cihaner “iktidar kendi çaresizliğini, çözüm üretmek yerine siyasi söylemlerle perdelemeye çalışıyor, kırgınlıkları, küskünlükleri 31 Mart sonrasına bırakıp artık bir dönem kapatmak gerekiyor” derken, Eski İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, "Nedense artık anketleri güvenilmez buluyorlar. Çünkü anket sonuçları artık istedikleri gibi gelmiyor. Anket sonuçlarını gördükçe panikliyorlar" dedi.

KILIÇDAROĞLU SANCAKTEPE’YE GELİYOR

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama’nın seçim kampanyasına destek vermek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 4 Mart Pazartesi günü Sancaktepe’ye geliyor. Kılıçdaroğlu Pazartesi günü saat 11:00’de iş insanları ve STK temsilcileriyle bir araya geldikten sonra, saat 18:00’de de Sarıgazi Demokrasi Caddesi’nde halkla buluşacak.

"Sancaktepe'de CHP rüzgarı esiyor" haberi, 04 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Sancaktepe'de CHP rüzgarı esiyor haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sancaktepe'de CHP rüzgarı esiyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:36 ABD Dışişleri Bakanı Blinken açıkladı: “Refah’ta askeri operasyonlar desteklemediğimiz bir şey”
  2. 21:33 Pamuklu nevresimler nasıl düzgün şekilde yıkanır?
  3. 21:13 Galatasaray'ın hedefi 60 milyon avro
  4. 20:53 Hızlı Uyumanın Sırları: Sadece Birkaç Dakikada Uykuya Dalmanın Yolları!
  5. 20:49 Tarım Bakanlığı, çiftçilere yönelik yeni destekler açıkladı!
  6. 20:49 İstanbul'da toprak kayması yaşandı: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi!
  7. 20:45 Biden Yönetimi İsrail'e 1,3 Milyar Dolarlık Silah Satışı İçin Hazırlık Yapıyor
  8. 20:42 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 14 Gecekondu Etkilendi, 70 Kişi Tahliye Edildi
  9. 20:38 Görsel Zeka Testi: Hızlı Düşünme ve Algılama Becerilerinizi Ölçün!
  10. 20:37 Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Randevu alıp gitmeyenler dikkat!
  11. 20:33 AYM'den ifade özgürlüğü kararı alındı: Bildiri dağıtmak için artık izne gerek yok
  12. 20:33 NATO, Ukrayna'ya Askeri Destekte Kararlı: Savunma Kapasitesi Güçleniyor
  13. 20:27 Alerjik Astım: Semptomları, Tanı ve Tedavi Yöntemleri
  14. 20:19 Isparta'da Uyuşturucu Taciri Kaçmaya Çalışırken Yakalandı
  15. 20:14 Tottenham, Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Hamle Yapıyor
  16. 20:13 Apple, WhatsApp ve Threats uygulamalarını Çin mağazasından kaldırdı
  17. 20:10 Türkiye'de Yüksek Döviz Kuru: macOS mı, Windows mu? İşletim Sistemleri Karşılaştırması
  18. 20:08 ÖSYM tarafından bu hafta sonu 4 sınav yapılacak
  19. 20:03 İzmir'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti
  20. 19:53 20 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
Politika Haberleri