Savcı 15 yıl hapis istedi: ‘Hatırlamıyorum ama vurmuşum’

Savcı 15 yıl hapis istedi: ‘Hatırlamıyorum ama vurmuşum’

Savcı 15 yıl hapis istedi: ‘Hatırlamıyorum a... Beşiktaş'ta bir eğlence mekanında dördü işletme çalışanı beş kişinin darp ve tehdit ettiği iddia edilen Şahin Şeker hakkında "tehdit", "hakaret" ve

Beşiktaş'ta bir eğlence mekanında dördü işletme çalışanı beş kişinin darp ve tehdit ettiği iddia edilen Şahin Şeker hakkında "tehdit", "hakaret" ve "basit yaralama" suçlarından 3 yıl 1 aydan, 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, olayın meydana geldiği yerin mülk sahibi Şahin Şeker "şüpheli", Gaye Akıl, Enver Doygun, Cihan Pütrü, Mustafa Demir ve Özgür Aktaş "müşteki" olarak yer aldı.

İddianamede, olayın 12 Nisan 2019'da meydana geldiği, Şahin Şeker'in Beşiktaş'taki işletmenin bulunduğu yerin mülk sahibi olduğu ancak burayı işletmediği belirtilerek, Şahin'in olay günü akşam saatlerinde işletmeye giderek çalışanlardan müşteki Gaye Akıl ve Akıl'ın yanında bulunan Enver'e saldırıp darp ettiği anlatıldı.

Akıl ve Doygun'a "Hepinizi öldürürüm" deyip küfür eden Şahin'in daha sonra aynı işletmede çalışan Cihan Pütrü'yü iteleyip tokat atarak darp ettiği aktarılan iddianamede, çalışan Mustafa Demir'e hakaret eden sanığın olay anında işletmede bulunan müşteki Özgür Aktaş'ı da tokatlayıp darp ettiği kaydedildi.

İddianamede, sanık Şahin Şeker'in "tehdit", "hakaret" ve "basit yaralama" suçlarından 3 yıl 1 aydan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Başsavcılık tarafından onaylanan iddianame, İstanbul 47. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Sanık Şeker, 2 Haziran 2020'de hakim karşısına çıkacak.

‘ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ’

Akıl ve Doygun’a “Hepinizi öldürürüm” deyip küfür eden Şahin’in daha sonra aynı işletmede çalışan Cihan Pütrü’yü iteleyip tokat atarak darp ettiği aktarılan iddianamede, çalışan Mustafa Demir’e hakaret eden sanığın olay anında işletmede bulunan müşteki Özgür Aktaş’ı da tokatlayıp darp ettiği vurgulandı.

Başsavcılık tarafından onaylanan iddianame, İstanbul 47. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Sanık Şeker, 2 Haziran 2020’de hakim karşısına çıkacak.

TOKADI HATIRLAMADI!

Sanık Şeker, İstanbul Cumhuriyet Savcılığında verdiği ifadede, işletmenin mülk sahibi olduğunu, söz konusu yeri oğlu D.Ş ve onun ortağı olan M.A’ya kiraya verdiğini söyledi.

İşlerin nasıl gittiğini görmek için zaman zaman söz konusu mekana gittiğini anlatan Şeker, “Olay günü de 20.00 sıralarında gittim. Girişte karşılamada bulunan Gaye (Akıl) isimli çalışan ile adını bilmediğim çalışan (Enver Doygun) kendi aralarında konuşuyorlardı. Ben kendilerine, ‘Müşteri velinimettir, kapı açıldığı zaman ayağa kalkılır. Ben çocukluktan beri esnaflık yapıyorum. Müşterilere karşı saygılı olacaksınız ve görevinizi yapacaksınız’ dedim. Ancak bu şahsılar umursamadılar” dedi.

Buradan ayrıldıktan sonra tekrar iki müştekinin yanına döndüğünü ifade eden Şeker şunları söyledi: “Gaye ve yanındaki şahıs arkası dönük şekilde durduğundan benim geldiğimi görmedi. Küfür ettiğini duydum ve teyit etmek için ‘ne diyorsun?’ dedim. Gaye ise ‘Biz kendi aramızda konuşuyoruz’ şeklinde cevap verdi. Ben de tansiyon ve şeker hastasıyım. Sakinleştirici alıyorum. Bunları da etkisi ile bir anda öfkelendim ve Gaye’nin yanındaki çocuğa tokat attım ve sonrasında olanları net hatırlamıyorum. Gaye’ye vurduğum anları hatırlamıyorum. Görüntülerde bu şekilde olduğunu gördüm.”

‘YİNE HATIRLAMIYORUM AMA VURMUŞUM’

Şeker, dışarıda müşteki Mustafa Demir’e vurduğunu hatırlamadığını öne sürerek, savcılıkta şu savunmayı yaptı: “Sonrasında üst kata konser alanına çıktım. Kasada oturan biri vardı. Kendisine ‘sen nereden geldin?’ dedim. Cevap vermedi. Tekrarladım ‘karşıdan geldim’ dedi. Ben bu kişinin polislikten açığa alınan bir kişi olduğunu duyuyordum. Teyit etmek amaçlı bu soruyu sorduğumda doğru söylememesi üzerine sinirlendim. ‘Bana neden yalan söylüyorsun? Sana basit bir soru soruyorum’ dedim. Yine hatırlamıyorum ancak kendisine de vurmuşum. Sonrasında aşağıya indim ve tek başıma sakinleşmek için bir yer buldum. Sonrasında hep birlikte karakola gittiklerini öğrendim.”

‘İŞLETME KAPANDI, ZARARA UĞRADIM’

Olay anında üzerinde herhangi bir silah bulunmadığını kimseyi de silahla tehdit etmediğini anlatan Şeker, ilaçlar ve hastalığının etkisiyle ne yaptığını hatırlamadığını savundu. Şeker, “Ben mağdurlarla irtibat kurdum. Arayı düzeltmek amaçlı bir iletişime girdim ancak benden toplamda 3 milyon 500 bin lira gibi bir para istiyorlar. Üzgünüm, pişmanım. Bu olaydan sonra işletme kapanmış durumdadır. Ben de bu olay nedeniyle maddi ve manevi olarak zarara uğradım” dedi.

"Savcı 15 yıl hapis istedi: ‘Hatırlamıyorum ama vurmuşum’" haberi, 10 Şubat 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Savcı 15 yıl hapis istedi: ‘Hatırlamıyorum ama vurmuşum’ haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Savcı 15 yıl hapis istedi: ‘Hatırlamıyorum ama vurmuşum’ 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  2. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  3. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  4. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  5. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  6. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  7. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  8. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  9. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
  10. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
  11. 15:17 İstanbul'dan milyarder sürprizi: Zenginler listesinde beklenmedik isimler!
  12. 15:17 İsrail Eurovision'a Katılıyor! Eden Golan Sahnede Olacak!
  13. 15:14 Çöl Tozlarından Korunmanın Önemi ve Yöntemleri
  14. 15:10 İlkbaharda Gül Dikimi: Bahçenizi Renklendirin!
  15. 15:05 Türkiye'nin Döviz Rezervleri 22 Mart Haftasında Hızla Eriyor: Brüt Rezervler 4 Milyar Dolar Azaldı
  16. 15:02 Yeniden Refah Parti'li adaydan mevcut iktidarın Gazze politikasını eleştiri
  17. 14:53 Trump Markalı Ürünler: Yüksek Fiyatlar ve Alay Konusu Olmalarıyla Gündemde
  18. 14:49 Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Deprem Şehitleri Anısına Anıt Yapıldı
  19. 14:45 Özge Özpirinçci Saçlarını Boyattı! O Haliyle Kime Benzedi!
  20. 14:44 Muğla'nın Datça İlçesi Açıklarında 3.9 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Verilerine Göre Detaylar
Haberleri