Sırbistan Başbakan Yardımcısı İzmir'de AKP'ye oy istedi

Sırbistan Başbakan Yardımcısı İzmir'de AKP'ye oy istedi

Sırbistan Başbakan Yardımcısı İzmir'de AKP'y... Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AKP'li Nihat Zeybekci, kendisini ziyarete eden Sırbistan Başbakan Yardımcısı aynı zamanda Ticaret Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Rasim Ljajic için yemek verdi. yemekte...

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AKP'li Nihat Zeybekci, kendisini ziyarete eden Sırbistan Başbakan Yardımcısı aynı zamanda Ticaret Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Rasim Ljajic için yemek verdi. yemekte konuşan  Ljajic "Hiçbir ülkeye birisi için gidip de oy istemedim şimdiye kadar. Ama ilk kez bir ülkeye gelip değerli dostum için destek istiyorum" dedi.

Sırbistan Başbakan Yardımcısı aynı zamanda Ticaret, Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Rasim Ljajic, AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'yi ziyaret etti. Zeybekci, seçim çalışmaları hakkında bilgi alan ve kendisine destek veren Rasim Ljajic için, Balçova Termal Otel Kardelen Salonu'nda yemek verdi.

Nihat-Zeybekci

Nihat Zeybekci, iş ve siyaset hayatının kısa film eşliğinde anlatıldığı toplantıda kürsüye çıktı. Sırbistan Başbakan Yardımcısının, kendisinin İzmir'in makus talihini değiştirmeye talip olduğunu duyunca ziyarete geldiğini söyleyen Zeybekçi şöyle konuştu:

"Israrla 'Ben de geleceğim orada kardeşlerimiz var' dedi. 4 yıllık bakanlığım süresinde Dışişleri Bakanı kadar olmasa da dünyayı dolaşan birisiydim. Özellikle kültür coğrafyasıyla bizim için yönünü Türkiye'ye dönmüş olanların ülkesine gittiğimiz zaman kolumuzdan tutarlar, sarsarlardı. 'Güçlü durun' derlerdi. 'Bize bir şey olursa, Türkiye var, diyoruz. Siz bu çadırın direğisiniz. Size bir şey olursa biz ne yaparız' dediler. Onların aklında hep bir şey vardır; Bize Allah korusun bir şey olursa 'Nereye gideriz?' Ondan dolayı bin yıldan beri bu topraklarda bize karşı, bizim başımızın dik, sırtımızın pek, refah içinde olmamızı pek istemezler. Açıkça söylemeseler de maşalarıyla dolaylı olarak hep gösterirler. Ama bu topraklarda, bu ülkede bu bayrağı gördüğü zaman yüreği titreyenler, vatanının bölünmezliği için gerekirse Çanakkale'de, gerekirse 15 Temmuz'da canını feda edebilirler...

Allah aşkına burası Artvin, Niğde, Van değil. Burası yaratılıştan dünyanın en zengin şehri. İzmir'in varlık içinde yokluk çekmesi İzmirli kardeşlerimizin suçu değildir."

Toplantıda son olarak kürsüye çıkan Sırbistan Başbakan Yardımcısı Rasim Ljajic ise "30 yıldır siyasetin içindeyim. Ama emin olun samimiyetle şunu söylüyorum; Hiçbir ülkeye birisi için gidip de oy istemedim şimdiye kadar. O ülkede yaşayanlar, en iyisini onlar bilirler. Ama ilk kez bir ülkeye gelip değerli dostum  için destek istiyorum." ifadelerini kullandı.

"Sırbistan Başbakan Yardımcısı İzmir'de AKP'ye oy istedi" haberi, 23 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Sırbistan Başbakan Yardımcısı İzmir'de AKP'ye oy istedi haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sırbistan Başbakan Yardımcısı İzmir'de AKP'ye oy istedi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 18:42 Türkiye'de Kart Kullanımı Hızla Yükseliyor: 2023 BKM Verileri
    2. 18:30 30 Mart günlük burç yorumları!
    3. 18:26 Adana'da Bit Pazarından Satın Aldığı Montun İçinden Çıkan Not ve Para, Duygusal Anlar Yarattı
    4. 16:38 Hasan Can Kaya'dan Şaşırtan Açıklama: 'Hayranımla Birlikte Olurum'
    5. 16:34 Brad Pitt ve Penelope Cruz, Fransız Moda Devi İçin Unutulmaz Bir İşbirliğine İmza Attı
    6. 16:29 Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan Çarpıcı Açıklamalar: Terör Saldırısı ve Ukrayna'nın Barış Planı
    7. 16:27 Gurur Verici Başarı: Dev Türk Şirketi NATO'dan Dev İhale Kazandı!
    8. 16:27 İstanbul'da CHP'ye Yelken Açan İlçeler: Artıbir Araştırma'dan Çarpıcı Veriler
    9. 16:26 Huawei, 2023'te Gelirlerini Artırarak Başarıyı Yakaladı
    10. 16:23 Balıkesir'in 'Kirli Hanım' Peyniri Norveç'te Bronz Madalya Kazandı
    11. 16:12 Goldman Sachs Türkiye analizi yaptı: Yerel seçimler Türkiye'nin ekonomisini nasıl etkileyecek?
    12. 16:12 Yeniden Refah Partisi'nin adayı, AKP'nin lehine geri adım attı!
    13. 16:04 Fenerbahçe'nin Transfer Hızı: Lorran ve Rodriguinho Gündemde!
    14. 15:58 ABD'de Şubat Ayında Tüketim Harcamaları Yükseldi, Ancak Gelirler Beklentilerin Altında Kaldı
    15. 15:55 Mossad Başkanı Hamas ile Rehine Takası Önerdi, Netanyahu Reddetti
    16. 15:52 Güven Hokna'nın Set İtirafı: Yaprak Dökümü'nde Tuvalet Temizliği!
    17. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
    18. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
    19. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
    20. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
    Politika Haberleri