Siyasi partilerin heyetleri bayramlaştı

Siyasi partilerin heyetleri bayramlaştı Ankara'da bayramın ikinci günü siyasi partilerin heyetleri, birbirlerini ziyaret ederek bayramlaştı.AKP'nin, Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Ankara Milletvekillleri Ali İhsan Arslan, Zeynep Yıldız, Genel Merkez Kadın...

Ankara'da bayramın ikinci günü siyasi partilerin heyetleri, birbirlerini ziyaret ederek bayramlaştı.

AKP'nin, Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Ankara Milletvekillleri Ali İhsan Arslan, Zeynep Yıldız, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Sebile Hanım Ayar ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Alperen Bozdağ'dan oluşan heyeti, diğer partilerin heyetlerini kabul etti.

AKP, önce Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Parti Meclis'i Üyesi Ayça Taşkent, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Zehra Eriç'ten oluşan CHP heyetini kabul etti. Sarıeroğlu "Kurban Bayramı paylaşmak, yakınlaşmaktır. Bu anlamda bayramlar bizim için önemli" dedi. Kuşoğlu da "Bayramımızın güzel bir geleneği, güzel bir ev sahipliği gördük. Bayrama eriştiğimiz için şükrediyorum" dedi.

MHP'DEN 'CUMHUR İTTİFAKI' VURGUSU

Ardından, MHP heyeti AKP'yi ziyaret etti. MHP heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, MYK Üyesi Muhammet Koçak yer aldı. Depboylu, Cumhur İttifakı’nın bundan sonraki süreçlerde daha da güçlenerek yola devam edeceğini vurgulayarak, "Önümüzdeki süreçte çok daha huzurlu güzel günler göreceğimize inanıyoruz. Birlik ve beraberlik dayanışma ile birlikte tabii ki daha istikralı, kararlı güçlü olarak ve bu güçlü birlikteliği sağlayan oturmuş bir sistemle yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

AKP heyeti, daha sonra sırasıyla İYİ Parti, DSP, Saadet Partisi, BBP, HÜDA PAR, Demokrat Parti, Vatan Partisi ve Anavatan Partisi heyetlerini de kabul etti.

AKP'DEN ÇİLEK İKRAMI

Sarıeroğlu konuklarına, seçim bölgesi Adana’nın Pozantı ilçesinde kadınlar tarafından toplanan ve bu sabah Ankara'ya getirtilen çilekten ikram etti. Sarıeroğlu, çileklerin özellike kadınlar tarafından üretilmesinin kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını dile getirdi.

CHP'YE ZİYARETLER

CHP'nin kabul heyeti de bayram ziyaretine gelen partilerin heyetlerini ağırladı. Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık başkanlığındaki heyet, ilk olarak AK Parti heyetini kabul etti. AKP Ankara Milletvekili Orhan Yegin, Kadın Kolları MKYK Üyesi Elif Rabia Toptancı Gürbüz ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Burak Yıldız, CHP'li heyetin bayramını tebrik etti. CHP heyeti, daha sonra Vatan Partisi heyetini kabul etti. HDP'yi temsilen İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu, MYK Üyesi Aylin Hacaoğlu ve Parti Meclisi Üyesi Kenan Yıldız'dan oluşan heyet CHP heyetinin bayramını kutladı. Ardından İYİ Parti, BBP, MHP, Saadet Partisi ve Anavatan Partisi heyetleri CHP'ye ziyarette bulundu.

MHP'YE ZİYARETLER

MHP de partilerin temsilcilerini kabul etti. MHP'nin kabul heyetinde Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, MYK Üyeleri Merve Menekşe ve Necmi Yıldırım yer aldı. Bayramlaşmaya DSP heyetinden sonra gelen AKP heyetinde Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Genel Merkez Kadın Kolları MYYK Üyesi Fezak Koçak ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Şuay Nilhan Açıkalın bulundu. Görüşmede Suriye'de oluşturulacak güvenli bölge konusu gündeme gelirken, operasyonun gerekliliğine vurgu yapan Mevlüt Karakaya "İnşallah ülkemiz açısından, milletimizin bekası geleceği açısından bu önemli sorunu başarıya kavuşturup daha rahat bir nefes alırız diye umut ediyoruz" dedi.

MHP, daha sonra CHP heyetini ağırladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, "CHP olarak burada bulunmaktan mutluyuz, onur duyuyoruz. Genel başkanımızın 'iyi bayramlar' dileklerini iletmek istiyoruz sayın genel başkana ve MHP camiasına. Güzel bir geleneğimiz dini bayramlarımız, kurban geleneğimiz, ibadetimiz. Bu vesileyle bir aradayız" dedi.

BBP Anavatan Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti heyetleri de MHP'yi ziyaret etti.

"Siyasi partilerin heyetleri bayramlaştı" haberi, 12 Ağustos 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Siyasi partilerin heyetleri bayramlaştı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Siyasi partilerin heyetleri bayramlaştı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  2. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  3. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  4. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  5. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  6. 22:06 Koç Holding'in hisselerindeki hızlı yükselişin nedeni açıklandı!
  7. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  8. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  9. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  10. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  11. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  12. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  13. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  14. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  15. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  16. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  17. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  18. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  19. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  20. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
Politika Haberleri