Soylu buyurdu: Ben İçişleri Bakanı'yım hırsızlığı iyi bilirim, CHP çalmış

Soylu buyurdu: Ben İçişleri Bakanı'yım hırsızlığı iyi bilirim, CHP çalmış

Soylu buyurdu: Ben İçişleri Bakanı'yım hırsı... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Veyis Ateş moderatörlüğünde Habertürk TV ekranlarında yayınlanan "Habertürk Gündem Özel" programın katıldı. Soylu..

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Veyis Ateş moderatörlüğünde Habertürk TV ekranlarında yayınlanan "Habertürk Gündem Özel" programın katıldı. Soylu, İstanbul seçimleriyle ilgili olarak "Ben İçişleri Bakanıyım, hırsızlığı iyi bilirim" derken "CHP oyları çalmıştır" iddiasında bulundu.

Soylu, 31 Mart seçimlerine ilişkin CHP ile ilgili, "3-4 yeni yetme milletin aklıyla alay etmeye çalışıyorlar. Ellerine geçirdikleri güçlerle beraber yarın bunların İstanbul'da Türkiye'de yapacaklarına kimse müsaade edemez. Emeğimize kim halel getirirse üzerine buldozer gibi gideriz. Bu bir edepsizliktir. Size itimat eden kişiyi bir otel odasında aldatacaksınız. meseleyi başka bir tarafa geçmeye çalışacaksınız" dedi.

Soylu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

ORTAK YAYIN

"Binali Abi, açık oturumda çok dikkatli ve saygılı üslup kullandı. O yayında topluma gösterdiği saygınlık ortaya koydu. İstanbul'u yönetmeye talip, kendi hazırlıklarını ortaya koymuş, samimiyetini nitelemeye çalışan bir kişi olarak ortaya koydu. Karşı taraf da vıcık vıcık bir yapıydı. Yüzüne karşı doğru bilinen birçok şeyi saptırmaya, çarpıtmaya, yalan dünyası oluşturmaya çalıştıran bir yapıydı. Cenab-ı Allah görüyor. 17 yıldır Recep Tayyip Erdoğan'a sadakatla vefa gösteren Binali Yıldırım var. İstanbul vefayı sever. 2-3 günden beri geçmişte gördüğüm ne kadar insan varsa karşılaşıyorum. Hatta ölecek miyim diye espri yaptım. İmamoğlu ne yapmış? Beylikdüzü'nü niye konuşmuyoruz diyor bir gazeteci? 37 vadi var ikisini gerçekleştirmiş. 5 yılda 5.4 performans. İstanbul yüzde 5'lik performansa emanet edilirse İstanbul'a haksızlık yaparız."

SEÇİMLER HAKKINDA

Benim bir tarz-ı siyasetim var. Saklamam da. Yarın biteceğini bilsem yine söylerim. Bu tarzı siyasetimden de vazgeçmem. Eğer gördüklerimizi söyleyemeyeceksek, İstanbul burası. Sadece bizim şehrimiz değil. Medeniyet baş yeri. İstanbul şu anda önemli bir sorumluluk içerisinde. Belki de tarihinde ilk kez bir sorumlulukla karşı karşıya. İstanbul böyle bir sorumluluk yaşamadı hiç. Türkiye bir karar verdi. Dedi ki, 'Ben 31 Mart'ta bana önerilen iki öneriyi onaylıyorum. Birisi beka, iki son yarım asırda 4-4,5 yıllık zaman diliminde hükümet güç istiyor, ben bu gücü ona veriyorum' dedi. Cumhur İttifakı'na yüzde 51-52 oy verdi. Belki siyasi hayatımızda bu kadar büyük başarı elde edeceğimiz bir sonuç çıkmaz. AK Parti'nin aldığı başarı tarihi başarıdır. Türkiye AK Parti'ye, Cumhur ittifakına, kendine bir istikamet çıktı. 'Senin terörle mücadeleni, dış politikada çizdiğin çerçeveyi beğeniyorum, S-400 gibi politikalarını beğeniyorum' dedi. Şimdi merak ediyorum Pazar günü ne söyleyecek?

MEZAR YERLERİNİ ÖVDÜ

Ölünce çocuklarınız sizin için mezar düşünmeyecekler. Bizim çocukluğumuzda İstanbul'da birinci dert mezar yeriydi. Tayyip Erdoğan öyle bir felsefe oluşturdu ki, ona karşı olanlar 'Allah bu adamdan razı olsun mezarlıklarımızla bizi buluşturdu' dedi. Bu tek taraflı bir şehri yönetmek adına kurgulanan bir akıl değil. Koskoca bir küre içerisinde bir şehri o iklimde geleceğe götürebilmek. 94 yılında Tayyip Erdoğan belediye başkanı olduğu zaman, 'artık kadınlar başı açık İstanbul'da dolaşamayacaklar, belediye otobüslerine binemeyecekler'. Tayyip Erdoğan 25 yılda İstanbul'u herkesin İstanbul'u yaptı. Süleymaniye'de doğdum, Gaziosmanpaşa'da büyüdüm. Bu şehirde ekmeğimi kazandım. İstanbul'da hiçbir kesim 1994'deki yaşam biçiminden geri adım atmadı.

'FETÖ, PKK VE CHP'NİN BULUNDUĞU KARMAŞIK BİR GRUP'

CHP'nin tarzı siyaseti. Kimi getirirlerse getirirler. 1989 öncesi Nurettin Sözen'le ilgili nasıl bir adam olduğuna bakın. Nurettin Sözen iyi bir adam. Solcu, birtakım kalıp fikirlere sahip. Ama İstanbul perişan oldu. Buradaki tehlike Nurettin Sözen'in tehlikesinden iki üç kat daha fazla. İstanbul'u marjinal bir gruba emanet etmek istiyorlar. FETÖ'nün içinde olduğu, Kandil'in, PKK'nın, LGBT'nin, Gezi olaylarının ve CHP'nin bütün karmaşık yapısıyla içinde olduğu bir gruba emanet etmek istiyorlar. İstanbul bunu kaldıramaz. Bu grup İstanbul'u tahrip edecek. Sadece zaman kaybı değil. İstanbul güçlü bir şehirdir. Ben de çok merak ediyorum, İstanbul hangi kararı verecek?

'BEN İÇİŞLERİ BAKANIYIM HIRSIZLIĞI İYİ BİLİRİM! CHP ÇALMIŞ!'

Seçim kurulu organizasyonlarını iyi yapmışlar. Sandık başkanları organizasyonlarını iyi yapmışlar. Seçimde hile yapılabilir ve bu yakalanır. Mevzidir, belli alanda yapılır. Bu yaygınlaştırılamaz. Bunu İstanbul'da yaygınlaştırmışlar. Hakikaten çalmak için yaygınlaştırmışlar. Direk CHP bunu çalmak üzere kurmuş. Çalma da var, hırsız da var. Ben İçişleri Bakanıyım hırsızı iyi bilirim. Gecenin saat 10'unda gideceksin, hadi bir tane il başkanı gitsin de gecenin 10'unda açtırsın da itiraz etsin, işi değiştirsin bakalım.

'BİNALİ ABİ YAYINDA TOPLUMA GÖSTERDİĞİ SAYGIYI ORTAYA KOYDU'

Binali Abi, açık oturumda çok dikkatli ve saygılı üslup kullandı. O yayında topluma gösterdiği saygınlık ortaya koydu. İstanbul'u yönetmeye talip, kendi hazırlıklarını ortaya koymuş, samimiyetini nitelemeye çalışan bir kişi olarak ortaya koydu. Karşı taraf da vıcık vıcık bir yapıydı. Yüzüne karşı doğru bilinen birçok şeyi saptırmaya, çarpıtmaya, yalan dünyası oluşturmaya çalıştıran bir yapıydı. Cenab-ı Allah görüyor. 17 yıldır Recep Tayyip  Erdoğan'a sadakatla vefa gösteren Binali Yıldırım var. İstanbul vefayı sever. 2-3 günden beri geçmişte gördüğüm ne kadar insan varsa karşılaşıyorum. Hatta ölecek miyim  diye espri yaptım. İmamoğlu ne yapmış? Beylikdüzü'nü niye konuşmuyoruz diyor bir gazeteci? 37 vadi var ikisini gerçekleştirmiş. 5 yılda 5.4 performans. İstanbul yüzde 5'lik performansa emanet edilirse İstanbul'a haksızlık yaparız.

"Soylu buyurdu: Ben İçişleri Bakanı'yım hırsızlığı iyi bilirim, CHP çalmış" haberi, 20 Haziran 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Soylu buyurdu: Ben İçişleri Bakanı'yım hırsızlığı iyi bilirim, CHP çalmış haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Soylu buyurdu: Ben İçişleri Bakanı'yım hırsızlığı iyi bilirim, CHP çalmış 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  2. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  3. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  4. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  5. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  6. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  7. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  8. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  9. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  10. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  11. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  12. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  13. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  14. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  15. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  16. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  17. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
  18. 00:01 İbrahim Tatlıses ve Oğlu Ahmet Tatlıses Arasındaki Mahkeme Süreci Sürüyor: İddialar ve Açıklamalar
  19. 23:57 Netflix'in İlk Çeyrek Geliri Yüzde 15 Arttı: Abone Sayısı 37 Milyon Kişi Arttı
  20. 23:36 UEFA Avrupa'da, Aston Villa ve Fiorentina ilk iki finalist oldu!
Politika Haberleri