Sözcü yazarı Necati Doğru: CHP’de AK Parti mikrobu çıktı

Sözcü yazarı Necati Doğru: CHP’de AK Parti mikrobu çıktı

Sözcü yazarı Necati Doğru: CHP’de AK Parti m... Sözcü yazarı Necati Doğru, CHP’ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı Mustafa Bozbey’in yeğeni ve baldızına makam vermesini “CHP’de AKP mikrobu çıktı!” başlıklı yazısında sert bir dille eleştirdi.

Sözcü yazarı Necati Doğru, CHP’ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı Mustafa Bozbey’in yeğeni ve baldızına makam vermesini "CHP’de AKP mikrobu çıktı!" başlıklı yazısında sert bir dille eleştirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni AKP’den devralan CHP’li Mustafa Bozbey, yeğenini Bursa Kent Yapı İmar Bileşim Enerji (BURKENT) yönetim kurulu başkanı yapmıştı. Gelen tepkilerin peşinden açıklama yapan Bozbey, yeğenin yapılan eleştirileri hak etmediğini söyleyerek çekildiğini, bu sebeple planlamanın hiç hayata geçirilmediğini söylemişti.

Doğru, Bozbey’in konuya ilişkin "Yeğenim güvendiğim biri bu gençler hiç mi çalışmayacak" sitemini de "Tam AKP ağzı!" diyerek eleştirdi.

"YETIŞ YILMAZ HOCAM! MIKROP! ORTAM BULDU"

Doğru yazısının devamında şunları kaydetti:

"CHP Genel Bakanı Özgür Özel, seçimler sırasında CHP belediye yönetimlerini her anlamada denetleyecek, her çeşit mikrobun bulaşmasını önleyecek bir kurul oluşturacakları ve bu kurulun başkanlığına da Eskişehir’i; dünyanın mutlu kentleri arasına sokan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i getirecekleri sözünü vermişti. Yılmaz Büyükerşen yanına; 'harcanan her kör kuruşun hesabını denetleyen, kayırmacılık mikrobunu bünyeye girmeden tespit edip yok eden' bilgi birikimine sahip emekli Sayıştay ve Danıştay üyelerini de alacak ve CHP Belediyeleri’nin AKP’ye benzemesi tuzağına karşı çok duyarlı olunacaktı. Yetiş Yılmaz Hocam! Mikrop! Ortam buldu. CHP’ye Bursa’dan girdi. Bu mikropla; CHP Belediyeciliği de halka hizmete öncelik vermeye değil kişisel zenginleşme kaldıracına dönüşebilir. CHP Belediye Başkanları’nın da kardeşleri, damatları, oğulları, yeğenleri, hısım akrabaları var. Lekeli koltukların ballı maaşlarla işgali bu kez CHP Belediyeleri’nde başlatılabilir.

NE OLMUŞTU?

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin AKP’den devraldığı Bursa Büyükşehir Belediye’sinde bir atama iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey'in yeğeni Furkan Bozbey'i belediyenin iştiraklerinden Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji'ye (BURKENT) yönetim kurulu başkanı olarak atadığı iddia edildi. Mustafa Bozbey’in yeğeni Furkan Bozbey, sosyal medya hesabı üstünden yaptığı bir paylaşımın altına "BURKENT yönetimi Bursa'mıza hayırlı olsun" diye yazdı. Furkan Bozbey daha sonra profiline 'BURKENT Yönetim Kurulu Başkanı' unvanını ekledi, tepkilerden sonra bunu sildi.

 

"Sözcü yazarı Necati Doğru: CHP’de AK Parti mikrobu çıktı" haberi, 08 Mayıs 2024 tarihinde yazılmıştır. 08 Mayıs 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Sözcü yazarı Necati Doğru: CHP’de AK Parti mikrobu çıktı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sözcü yazarı Necati Doğru: CHP’de AK Parti mikrobu çıktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 19 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Sozcu

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:58 Buna yatırım yapan köşeyi döndü! Ne altın ne de dolar
  2. 21:50 İzmit'te Alkol Etkisiyle Düşen Şahıs, "Tansiyonum Var" Diyerek Yardım İstedi
  3. 21:45 Whatsapp'ı açtığınızda şaşırmayın: Tüm cihazlarda yeni tasarıma geçildi!
  4. 21:45 Geoffrey Hinton: Yapay Zekanın Eşitsizlik Etkisi İçin Evrensel Temel Gelir Önerisi
  5. 21:43 Özel: "Bu sefer bu işi yarım bırakmayacağız, Atatürk’ün vasiyeti yerine getirilecek"
  6. 21:38 Bodrum'da Zeytin Çiçeği Festivali Coşkusu Başladı!
  7. 21:32 Edirne ve Kırklareli'de Düzensiz Göç Operasyonları: 28 Kişi Yakalandı
  8. 21:28 Beşiktaş, Angel Di Maria ile Görüşmelere Başladı
  9. 21:24 Erdoğan'dan Reisi'ye yönelik açıklama geldi: "Her türlü desteğe hazırız"
  10. 21:02 Manchester City, üst üste 4. kez şampiyon oldu!
  11. 20:50 Arda Güler golleri ile adeta rekor kırıyor!
  12. 20:44 Fenerbahçe taraftarları Galatasaraylılara meşale attı! Son dakika!
  13. 20:37 Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen; "Setlere başlayacağım"
  14. 19:30 Bakanlık resmi olarak duyurdu: Elektrik ve doğalgaz sayaçlarını sökmeyenlere 10 bin TL ceza!
  15. 18:20 Özel: "Buraya partimizi iktidar yapmış olarak geleceğiz"
  16. 18:20 Fenerbahçe'de derbi öncesi son dakika gelişmesi yaşandı! İsmail Kartal Samandıra'yı Resmen İnletti!
  17. 18:13 Derbi başlamadan, saha birbirine girdi!
  18. 18:06 Haluk Levent'ten Eurovision yorumu geldi!
  19. 18:00 Hadise'nin Cesur Dansı!
  20. 17:54 Fenerbahçe Galatasaray derbisinde son dakika!
Medya Haberleri