Abdullah Avcı''dan ''Arda Turan'' açıklaması

Abdullah Avcı''dan ''Arda Turan'' açıklaması

Abdullah Avcı''dan ''Arda Turan'' açıklaması Abdullah Avcı, şarkıcı Berkay ile yaşadığı kavga sonrası gündem olan Arda Turan hakkında ilk kez yorum yaptı.

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Kayserispor’u 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir’in teknik direktörü Abdullah Avcı, üç haftalık beraberlik serisinin ardından gelen galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Abdullah Avcı, şarkıcı Berkay ile yaşadığı kavga sonrası gündem olan Arda Turan hakkında ilk kez yorum yaptı. Abdullah Avcı, yedek kulübesinde tuttuğu Arda Turan’ı oyuna almayı düşündüğünü ancak maç eksiği olduğu için oynatmadığını söyledi.


Abdullah Avcı, 10 maçlık cezası sona eren Arda Turan hakkında gelen bir soru üzerine, şu yanıtı verdi:

“Arda Turan, Türk futbolunun en yetenekli oyuncularından biri. Uzun bir süreç geçti. Cezası ve yaşadığı sakatlıklar vardı. Bugün oyunun içinde düşündüm ama maçın akışı ona göre olmadı. Son 1 aydır iyi çalışıyor. Bizim için çok değerli ve özellikle takımın rekabetini arttıracak bir isim. Maç ritmini yakalayınca, problemleri çözmemize yardımcı olacaktır.”

Abdullah Avcı, Emre Belözoğlu’nun sakatlığıyla ilgili olarak ise, “Emre’nin şu an sakatlığı devam ediyor. Belki önümüzdeki hafta da oynamayacak ama bir sonraki hafta inşallah sahada olmasını bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

“ARKASINDAN OLUŞAN KAYGILAR”
Kayserispor karşılaşmasını da değerlendiren Abdullah Avcı, “Üç haftalık bir beraberlik serisi, onun arkasından oluşan kaygılar. Kazanma alışkanlığını yakalayabilmek için elimizde iyi bir fırsat vardı ve bunu kullandık” dedi. Rakibin bireysel oyuncu zenginliğine sahip olduğunu kaydeden Abdullah Avcı, şunları söyledi:

“Attığımız gol, saha paylaşımımızın doğru olmasından kaynaklandı. Geniş alanda oynayan takıma yaptığımız baskı önemliydi. İlk yarı itibarıyla golü bulduk. İkinci yarı da 4 tane net pozisyonumuz var. Gole kadar yüzde 65 topla oynadık. Rakip ceza sahasına 27 kez girdik. Yaşlı bir takımız, buna rağmen rakipten 4 kilometre daha fazla koştuk. Son üç haftadan sonra çok değerli bir galibiyet. Hep yarışın içindeydik ama 3 haftadır kendi takımımızda eleştirdiğimiz noktaları iyileştirdik. Öndekilerin konsantrasyonu da bugün yüksekti. Skor 2-0 ya da 3-0 da olabilirdi. 9. hafta sonunda 18 puan, 2 puan ortalaması ve gol yemiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum.”

Pasa dayalı futbol anlayışını sevdiğinin altını çizen Abdullah Avcı, “Bu oyun tarzı takıma da uygun. Önemli kulüplerle yarışıyoruz. İki senedir önemli deneyimler kazandık. Puan ortalamasında geçen senenin üzerindeyiz. Çok büyük krizler yaşamadık. Bizim için önemli olan oyun gücüdür” şeklinde konuştu.

"Abdullah Avcı''dan ''Arda Turan'' açıklaması" haberi, 20 Ekim 2018 tarihinde yazılmıştır. 20 Ekim 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Abdullah Avcı''dan ''Arda Turan'' açıklaması haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Abdullah Avcı''dan ''Arda Turan'' açıklaması 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:53 20 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  2. 19:49 Türkiye Ekonomisine IMF Değerlendirmesi: Reformlar Ön Planda
  3. 19:38 Prof. Dr. Canan Karatay'dan Sağlıklı Et Pişirme İpuçları!
  4. 19:37 Milletvekillerinin tüm zamları açıklandı!
  5. 19:33 Limonlu Bisküvili Pasta: Lezzetli ve Kolay Tarif
  6. 19:30 Kartlı ödemelerde rekor kırıldı! Geçen seneye göre yüzde 126 artış gözlemlendi
  7. 19:25 Fırında Mercimek Köftesi: Sağlıklı, Lezzetli ve Vegan Dostu Bir Protein Alternatifi!
  8. 19:24 Çiçeklerdeki Mantar Sivrisineği Sorununa Pratik Çözümler
  9. 19:18 İçişleri Bakanlığından İddialara Müfettiş Ataması: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İncelemede
  10. 19:13 Samsunspor, Adana Demirspor Maçı Öncesi Eksiklerini Belirledi
  11. 19:12 CHP devraldığı belediyelerin borçlarını halka açtı: Toplam 100 milyar TL borç
  12. 19:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Artık Fenerbahçeli değilim
  13. 18:59 Erdoğan Romanya Cumhurbaşkanı lohannis ile telefonda görüşmesi yaptı
  14. 18:37 Stoltenberg açıkladı: "Ukrayna'ya daha fazla hava savunma sistemi sağlama kararı aldık"
  15. 18:33 CHP'li başkan, belediyenin borcunu billboardlarda açıkladı!
  16. 18:33 Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi
  17. 18:33 Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ile sözleşmeler yenilendi!
  18. 18:24 Google Haritalar uygulamasına yepyeni bir özellik geldi
  19. 18:22 Tayvanlı Bisikletçi Jacky Chen, İsrail-İran Gerilimi Altında Dünya Turuna Devam Ediyor
  20. 18:19 Facebook, bu kez Tiktok'un o özelliğini kopyalıyor
Spor Haberleri