Emre Belözoğlu, ''tabularımı yıktım'' dedi

Emre Belözoğlu, ''tabularımı yıktım'' dedi

Emre Belözoğlu, ''tabularımı yıktım'' dedi Başakşehir’in tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, gündemdeki konular ve Fenerbahçe ile görüşlerini değerlendirdi.

Başakşehir’in tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, gündemdeki konular ve Fenerbahçe ile görüşlerini Fotomaç’a değerlendirdi. Belözoğlu, Başakşehir’in hedeflerinden, kariyer planına kadar pek çok konuya değindi.

İşte Emre Belözoğlu’nun  sözleri: “Fenerbahçe içinde bulunduğu bu durumu mutlaka atlatacak. Sadece Fenerbahçe için söylemiyorum bunu. Büyük takımlarda oyuncu grubu kulübe karşı aidiyetini kaybetmeye başladığında bu sıkıntılar ortaya çıkar. Çünkü o aidiyet olduğu sürece, futbolcular kötü zamanda da sahiplenir takımı. Dört büyük takımda belirleyici oyuncu sayısı çoğalmaya başladığında o takımlar ortaya bir fark koymaya başlar ve üzerindeki forma sana maç kazandırır. Ben Fenerbahçe’de en güzel dönemleri de en zor dönemleri de gördüm. Bu tabloya rağmen taraftarın vermiş olduğu destek mükemmel. Fenerbahçe’de Ersun Yanal’la beraber hava değişti. Ersun hoca bu ligi bilen ve camianın çok istediği bir teknik adam. Fenerbahçe ilk yarıya oranla çok daha iyi bir performans koyacak. Buna eminim. Ama ikinci yarı hiçbir takımın işi kolay değil. Büyük takımlar yaralı olduğunu rakiplerine hissettirmemeli. Fenerbahçe ilk yarıda bunu hissettirdi. Büyük takım için bunu hissettirdiğinizde herkes üzerinize daha fazla gelir.

VOLKAN İYİ DEĞİL BÜYÜK FENERBAHÇELİ
Volkan Demirel çok yakın arkadaşım. İyi Fenerbahçeli demeyeceğim, büyük Fenerbahçeli… Kulübün içinden geçmiş olduğu sürece ve içeride yaşananlara şahit olmadığım için bu konuda yorum yapmayacağım. Ama Volkan’ın affedilmesi, takımın içinde olması çok değerli benim için. Kulübe kendini adayan futbolcu kolay bulunmuyor. Hatası varsa zaten özür diledi. Fenerbahçe için özür dilemekten çekinmez. Ali Koç ona değer veriyor. Aşılmayacak bir problem yokmuş demek ki. Fenerbahçe’de zaten Türk kaleci kültürü var. Volkan bu kültürü Harun gibi Berke gibi isimlere aşılayacak.

İRFAN VE ABDÜLKADİR
Emre, ligdeki favori genç oyuncuları da şöyle açıkladı: “En beğendiğim genç oyuncular İrfan Can (Başakşehir) ve Abdülkadir (Trabzonspor).” Kaptan, Ozan Tufan hakkında ise şunları söyledi: “Ozan Tufan öyle bir kulübe geldi ki, çok zor bir yer Fenerbahçe. Bir oyuncunun kendini ispatlamak için çok şey yapması lazım. Kolay değil. Ozan hala çok genç, hala ders çıkarabilir.

TADINDA BIRAKACAĞIM
Sezon sonu için büyük konuşmayayım. O günün sonuçları, o günün getirdikleri, benim bıraktıklarım, sezon sonu verilecek bir karar. Tadında, güzel bir şekilde bırakmak istiyorum. Kocaman’ı, Avcı’yı tanıdıktan sonra teknik direktörlüğe karşı olan tabumu yıktım. Sportif direktörlük de yapabilirim.

DEVLET DESTEĞİ ÖNEMLİ
Türkiye’deki belediyelerin spora ve sporcuya yatırımlarını kimse göz ardı edemez. Kulüplere bu destek verilmese, bu ülkedeki spora destek verecek çok az insan kalır. Devletimiz ve belediyeler, gücünü spora aktararak çok önemli bir misyon üstlendiler.

HAKSIZLIK YAPILIYOR
Başakşehir’le ilgili algı bizden bağımsız bir şekilde ilerliyor. İBB iken bu kulübe destekler olmuş. Ama artık tamamen bir kurumsal yapı içinde. Bu şirketin hesabını verecek başkanı var. Kimse kendi şirketini batırmak istemez. Bu açıdan yönetime ve kulübe büyük haksızlık yapılıyor.”

"Emre Belözoğlu, ''tabularımı yıktım'' dedi" haberi, 09 Ocak 2019 tarihinde yazılmıştır. 09 Ocak 2019 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Emre Belözoğlu, ''tabularımı yıktım'' dedi haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Emre Belözoğlu, ''tabularımı yıktım'' dedi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:55 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu, İmzalar Atılıyor!
  2. 00:52 Resmi Gazete’de yayımlandı: Sağlık alanında 36 bin personel alınacak
  3. 00:50 TikTok resmen yasaklanıyor!
  4. 00:46 Akıllı telefon aklınıza bile gelmeyecek özellik: En az radyasyon yayan 20 telefon!
  5. 00:45 Emeklilere Sevindirici Haber: Kadir Aydar'dan 5 Bin Lira İkramiye Müjdesi!
  6. 00:40 Uyarı: Ünlü Sosis Markasında Salmonella! Hemen Toplama Kararı Alındı!
  7. 00:40 Çete Şiddeti Haiti'de Yankılanıyor: Başbakan Ariel Henry İstifa Etti!
  8. 00:39 Borsada 3,7 milyar TL'lik dev bir para girişi yaşandı! İşte en popüler hisseler ve hedefler
  9. 00:36 New York Borsası, düşüşle kapanış gerçekleştirdi
  10. 00:35 Süleyman Soylu, Kabindeki Yerine Geri Mi Dönüyor? İşte Son Durum
  11. 00:34 Beşiktaş Defans Sorununu Çözdü! 6 Milyon Euroluk İspanyol Yıldız İmzaya Yakın!
  12. 00:17 Koton ve Lila Kağıt Sanayi Halka Arz Edilecek!
  13. 00:03 Yenilenen Dev Renault Duster, Türkiye Yollarına Çıkıyor! Ne Zaman Satışa Çıkacak?
  14. 00:03 Kunduracının Tuzağına Düşen Adam: Her Şey Karısının Ayakkabılarını Götürmesiyle Başladı!
  15. 00:03 Mobilya Devleri El Değiştiriyor! İstikbal ve Bellona'nın Yeni Sahibi Belli Oldu: O Grup Alıyor!
  16. 00:02 AYM Başkanı Özkaya: Yüksek yargı organları arasında hiyerarşik bir ilişki yok
  17. 00:02 Altın Fiyatında Rekor! Dünya Bankası'ndan Altın Müjdesi, Yatırımcıları Heyecana Sürükledi!
  18. 00:00 Satılık ve kiralık konut fiyatlarında düşüş yaşandı: 9 aylık seri devam ediyor
  19. 23:47 Survivor'da Kim Veda Etti? İşte Adaya Veda Eden İsim!
  20. 23:37 Bir Polis Memurumuz Şehit Oldu!
Spor Haberleri