Galatasaray Başkanı''ndan Emre Akbaba açıklaması

Galatasaray Başkanı''ndan Emre Akbaba açıklaması

Galatasaray Başkanı''ndan Emre Akbaba açıkla... Galatasaray Başkanı Mehmet Cengiz, Emre Akbaba’nın Aytemiz Alanyaspor’dan transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, 4 milyon Euro olmasını bekledikleri bonservis ücretinin birkaç saat içinde KAP’a açıklanacağını söyledi.

Emre Akbaba’nın transferinde adı geçen Fenerbahçe’nin resmi bir teklifi olmadığını kaydeden Cengiz, “Biz arkadan dolaşarak iş yapmayız. Biz hep gerçekleri söyleriz. Bunları söylerken, asla bir rakibimize gönderme yapmıyorum.  Rakiplerimize çok saygılıyız. Türkiye'nin bu zorlu günlerinde sıkıntı yaşarken, sporda ek dertler ve ek kavgalar getirmek yanlısı değiliz. Buna alet olmayız” dedi.

'ASLA BİR RAKİBİMİZE GÖNDERME YAPMIYORUM'

Emre Akbaba'nın transferinin netleşmesinin ardından yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile birlikte statta bir basın toplantısı düzenleyen Cengiz’in açıklamaları şöyle:

Bu basın toplantısı planlanmamıştı, burada bekliyorsunuz diye geldik. Taraftarın istediği bir futbolcuyu ben de istiyorum, ben de taraftarım. Bende olan çalışanlar, elemanlar, futbolcular, teknik heyet, hepsi dünyanın en iyisi. Her gün kendimizi yenilemeliyiz. Galatasaray da, Manchester United da, Barcelona da hepsi yetersizdir çünkü sürekli yenilenmek zorundayız. Biz arkadan dolaşarak iş yapmayız. Biz hep gerçekleri söyleriz. Bunları söylerken, asla bir rakibimize gönderme yapmıyorum.  Rakiplerimize çok saygılıyız. Türkiye'nin bu zorlu günlerinde sıkıntı yaşarken, sporda ek dertler ve ek kavgalar getirmek yanlısı değiliz. Buna alet olmayız. Biz rakiplerimize saygılıyız.

'AÇIKÇA SERGİLENEN TAVIR BİR GALATASARAYLI DURUŞU'

"Gelelim Emre transferine. Aldığımız duyumlar açıkça sergilenen tavır bir Galatasaraylı duruşu. Biz kendisine teşekkür ederiz. Profesyonel dünyada böyle şeyler artık kalmadı. Tüfek icat oldu, mertlik bozuldu. 1-2 saat içerisinde KAP'a bonservis bedelini açıklarız. Görünen 4 milyon Euro ödeyeceğiz. Çok önemli bir kısmı sponsorumuz tarafından açıklanacak. 4 yıllık sözleşme imzalayacağız. Fenerbahçe bizim çok değerli bir rakibimiz, bu dostluğumuzu etkilemez. Resmi teklifleri yok, birtakım söylemler var. Rakipler için bir kelime kullanmam.

'İSTERDİK Kİ EMRE, BİZE BEDAVA GELSİN, ÜCRET ALMASIN AMA...'

"Biz isterdik ki Emre, bize bedava gelsin, ücret almasın ama böyle bir dünya yok. Şu anda en sağlıklı transfer Muğdat transferi gibi gözüküyor ama o da bu kurla beraber acayip bir noktaya geldi. İnşallah düzelecek. Ülkemizin bu durumu geçici. Çok dinamik ve genç bir nüfusumuz var. İnşallah üreteceğiz ve bunları aşacağız. Biz hiçbir şeye sevinemiyoruz. Bir saat sonra başka bir şey çıkıyor, biz de şaşırıyoruz. İnşallah Ndiaye de olacak. Başka sözcük kullanmak istemiyorum. Bazen söyledikleriniz dünyanın öbür ucunda yankılanıyor. 750 bin Euro'ya gitti. Şu an transferde 3,35 milyon Euro açıktayız. 31 Mayıs 2019'a kadar bunu kapatamazsak 3 milyon Euro ceza öderiz! Son olarak, bizim %70'e yakın borçlarımız kısa vadeliydi. On eş gün önce bunu tersine çevirdik. Borçlarımızı yeniden yapılandırdık. 380 milyon TL'lik borcu yapılandırdık ve borçların %70'ini uzun vadeye yaydık. Tamamını da TL yaptık."

"Galatasaray Başkanı''ndan Emre Akbaba açıklaması" haberi, 17 Ağustos 2018 tarihinde yazılmıştır. 17 Ağustos 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Galatasaray Başkanı''ndan Emre Akbaba açıklaması haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galatasaray Başkanı''ndan Emre Akbaba açıklaması 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:53 Gazze'deki Şifa Hastanesi Baskını: 200'den Fazla Filistinli Öldü
  2. 19:48 Enerji Bakanı: Nisan Ayında Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarında Değişiklik Olmayacak
  3. 19:46 Pratik ve Doğal Çözümlerle Pas Lekelerinden Kurtulun!
  4. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  5. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  6. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  7. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  8. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  9. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  10. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  11. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  12. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  13. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  14. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  15. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  16. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  17. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  18. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  19. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  20. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
Spor Haberleri