Süheyl Batum: Galatasaray'ı Küresel Arenada Taçlandırmak İçin Hazırız!

Süheyl Batum: Galatasaray'ı Küresel Arenada Taçlandırmak İçin Hazırız!

Süheyl Batum: Galatasaray'ı Küresel Arenada ... Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Süheyl Batum, seçim öncesi basın toplantısında, kulübün geleceği ve vizyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Batum, kulübün küresel güç haline gelmesini hedeflediklerini vurgulayarak, mevcut yönetimle uyumlu çalışacaklarını belirtti.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Süheyl Batum, seçim öncesi düzenlediği basın toplantısında kulübün geleceği ve vizyonuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Batum, kulübü küresel bir güç haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, mevcut yönetimle uyumlu bir şekilde çalışacaklarını ifade etti.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Süheyl Batum, 25 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurulu öncesinde Maslak Atlı Spor Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada Süheyl Batum, "Bu seçimler, oldukça ilginç bir döneme denk geliyor. Bizler gerçekten sadık Galatasaraylılarız ve takımımızın şampiyonluğa doğru ilerlerken bunun seçimlere yansımasını engellemek için büyük çaba sarf ettik. Seçimler 25 Mayıs'ta yapılacak. Eğer imkanımız olsa, şampiyonluğun kimseyi etkilememesi için şampiyonluğu ilan ettiğimiz günün ardından hemen başvururduk, ancak böyle bir imkan bulunmuyor. 3 Mayıs'ta aday listelerini vermeliyiz. Okan Buruk'u, tıpkı tüm Galatasaray camiası gibi ben de çok seviyorum. Dolayısıyla Okan Buruk, futbolcularımız ve Erden Timur ile herhangi bir çatışmamız yok. Onlar bizim değerlerimizdir ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Keşke Erden Timur da gelip bizimle çalışsa. Biz zarar verici değiliz, bu sadece söylenti. Aday olduk çünkü Galatasaray'ın geleceği, şampiyonlukları kadar önemlidir. Geçmişte, Galatasaray'ın mali sıkıntıları olabileceğini düşünürdük. 'Galatasaray'ın Riva'sı var, dünyanın en zengin kulübüyüz' derdik. Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın stadyumları yerinde kaldı. Bizim stadımıza 'Burada olmaz' dediler. Florya, elimizdeki tek şey. 2017'de başkan şöyle dedi, 'Florya için bir proje var, bize yakışmıyor. Ben güzel bir yer yaptıracağım'. Emlak Konut'a verdik, ama proje askıya alındı. Mustafa Cengiz döneminde, Riva ve Florya projeleri ayrıldı, Florya geri alındı. Dursun Özbek yönetimi, '40 dönüm daha yer var, onu da Milli Emlak'tan alıyorum' dedi. Genel kurulda, Erden Timur 'Orada 98 dönümlük, 98 bin metrekarelik yerimiz var. Bu teraslarla birlikte 110 bin metrekareye çıkabilir' dedi. Teklif aldık, metrekare başına 13 bin Dolar fiyat, biz 10 bin Dolar diyelim dedik. 27 Nisan'da Dursun Özbek, 'Şu fiyata alırım, borcumu kapatırım, gerisi de gelir' dedi. Bir hesap yaptık, bugün Galatasaray'a orada kendi yaparsa 1 milyar Dolar geliri var. Belki daha fazla, ama düşük hesaplarla yaptık, 10 bin Dolar diyelim. Dün divan kurulumuz vardı, başkana söyledim. Icardi'nin golünü, şampiyonluk kupasını gösterdi, ancak bu konuda yanıt alamadık. Biz bunun için yola çıktık" şeklinde konuştu.

"Yel değirmenlerine karşı savaşmıyoruz" diyen Süheyl Batum, "Galatasaray, kolayca etkilenen bir kulüp değildir. Başka takımların başkanları, yönetim kurulu üyeleri, camiaya ve başkanımıza zarar veremez. Hepsi bizim göz bebeğimizdir. İstekleri yerine getirilir ve Galatasaray sessiz kalır. Konuştuğunuzda şimdi mi denir. Galatasaray, kolayca etkilenen bir kulüp değildir. Bu yüzden aday olduk. Biz yel değirmenleriyle savaşmıyoruz. Biz kazanacağız. Kazanamasak bile bu düşünce Galatasaray'da hakim olacak. 'Yeni yönetime borçsuz devrediyorum' dedi. Dün 'Daha bir şey yok, ihaleye çıkacağız, yapacağız' dedi" yorumlarında bulundu.

"Ne Okan Hoca ne de Erden Timur ile problemimiz olamaz" diyen Batum, "Galatasaray'ı küresel bir güç haline getireceğiz. Vizyonumuz geniştir. Okan Buruk ve Erden Timur şu anda harika işler yapıyorlar. Ünal Aysal da demeç verdi, 'Biz son derece uyumlu bir şekilde çalışırız' dedi. Bizim burada yeni maceralar peşinde koşmamızın nedeni yok. Bizim sağ ve sol bekimiz yoktu. 6 ay Angelino belliydi, sol bekimizi oraya koyamadık ve Sparta Prag'a elendik. Bizim vizyonumuz daha yüksek. Biz Galatasaray'ı bölgesel bir güç haline getireceğiz. Oradan da küresel güç olmasını sağlayacağız. Kimse endişelenmesin. Biz iyi ve akıllı Galatasaraylılarız. Ne Okan Hoca ile ne de Erden Timur ile ne de başarılı olan hiç kimseyle bir problemimiz olmaz" şeklinde konuştu.

"Erden Timur bizimle çalışmak isterse kapımız açık" diyen Batum, "Rams Park'ın yanındaki araziyle ilgili olarak, bir gün bile 'Bize gel, orayı bırak' gibi bir şeyi söyleyemeyiz. Bu tamamen Erden Timur'un takdiridir. Biz

"Süheyl Batum: Galatasaray'ı Küresel Arenada Taçlandırmak İçin Hazırız!" haberi, 10 Mayıs 2024 tarihinde yazılmıştır. 10 Mayıs 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Süheyl Batum: Galatasaray'ı Küresel Arenada Taçlandırmak İçin Hazırız! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Süheyl Batum: Galatasaray'ı Küresel Arenada Taçlandırmak İçin Hazırız! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:44 Epic Games bu sefer oyun yerine Discord Nitro'u ücretsiz sunuyor!
  2. 22:44 Minecraft Dungeons, Microsoft Store'da büyük indirime girdi! Bu fırsatı kaçırmayın!
  3. 22:35 Netanyahu, kendisine yönelik tutuklama emri talebini "antisemitizm" olarak değerlendirdi
  4. 22:09 Selen Görgüzel'den Skandal Kalça Açıklaması Geldi!
  5. 21:53 Esra Dermancıoğlu’ndan Cannes tepkisi geldi! 'Yarı Çıplak!'
  6. 21:48 Şahan Gökbakar, Derbi Sonrası Konuştu!
  7. 21:32 İsrail, BM Güvenlik Konseyi'nin Reisi için yapılan saygı duruşuna tepki gösterdi
  8. 21:31 Fenerbahçe'den Dursun Özbek açıklaması!
  9. 21:27 Reisi'nin hayatını kaybetmesi ardından İsrail'den ilk açıklama geldi: "Bizim bir dahlimiz yok"
  10. 21:26 Bu araçlar artık satışa sunulmayacak! Son tarih 7 Temmuz
  11. 21:26 İşte Citroen Berlingo'nun yenilenen logosuyla birlikte sunulan özellikler ve fiyatları!
  12. 21:21 Uzman, altın sahiplerine yönelik tuzak hakkında bilgi verdi: "Bu hafta içinde gerçekleşecek"
  13. 21:19 Ankara’da korkunç kaza: Vinç halatı koptu, baba ve oğul hayatını kaybetti
  14. 21:17 Bir fincan ceviz meme ve prostat kanserine karşı koruyor!
  15. 21:15 DEM Parti heyeti Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti
  16. 21:14 21 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları
  17. 21:14 Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, İbrahim Reisi için saygı duruşunda bulundu
  18. 21:12 Vücuttaki tüm toksini söküp atan o bitki: Yalnızca Türkiye'de yetişiyor!
  19. 21:10 Suyu Japon usulü bu yöntemle içerseniz kilo verebiliyorsunuz
  20. 21:09 SSK ile Bağ-Kur emeklileri için maaş hesaplama sistemi değişti: Temmuz zamları buna göre yapılacak!
Spor Haberleri