Süleyman Hurma'dan Çarpıcı Açıklamalar: Türkiye Ligi'nin Tescil Olmama Tehlikesiyle Karşı Karşıya!

Süleyman Hurma'dan Çarpıcı Açıklamalar: Türkiye Ligi'nin Tescil Olmama Tehlikesiyle Karşı Karşıya!

Süleyman Hurma'dan Çarpıcı Açıklamalar: Türk... Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, TFF başkanlık seçimleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. FIFA ve UEFA'nın Türk futbolunu izlediğini belirterek Türkiye Ligi'nin tescil olmama tehlikesine dikkat çekti. Kulüpler Birliği'nde erken seçim konusunda uzlaşma sağlandığını ifade etti.

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. FIFA ve UEFA'nın Türk futbolunu yakından takip ettiğini vurgulayarak Türkiye Ligi'nin tescil olmama riskine işaret etti. Kulüpler Birliği'nde erken seçim konusunda uzlaşma sağlandığını belirtti. Dursun Özbek'in son ziyareti ve imza süreciyle ilgili çarpıcı detaylar paylaştı.

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. FIFA ve UEFA'nın Türk futbolunu yakından izlediğini belirten Hurma, "Türkiye Ligi'nin tescil edilmeme riskiyle karşı karşıya olduğunu" ifade etti.

Süleyman Hurma, Habertürk'e yaptığı açıklamalarda, TFF'deki başkanlık seçimine ilişkin görüşlerini paylaştı. Süper Lig'in tescil edilmesi konusundaki sözleri dikkat çekti.

Kulüpler Birliği'nde yer alan 20 kulübün, TFF'nin seçim kararı alması konusunda anlaşmaya vardığını belirten Hurma, daha erken bir seçime gidilmesi için imza toplama girişimlerinin sulandırıldığını dile getirdi. Dursun Özbek'in "Bu konuyu müzakereyle çözelim" önerisini eleştiren Hurma, toplantıda bu önerinin sonuçsuz kalacağını ifade etti. Bir heyetin belirlendiğini ancak görüşmelerden sonuç alınamadığını belirtti.

Dursun Özbek'in son TFF ziyaretiyle ilgili de konuşan Hurma, Özbek'in açıklamalarına şaşırdığını belirtti. 4 büyük kulübün TFF'yi istifaya çağırdığını ve imza sürecinin de Özbek'in WhatsApp grubunda başladığını dile getirdi. 20 kulübün erken seçim konusunda hemfikir olduğunu ve bir metin hazırlayarak paylaştığını aktardı.

Yetkisiz imza toplama iddialarına cevap veren Hurma, kulüp delegasyonlarının yönetim kurulu kararıyla seçildiğini ve yetkisiz imza toplanamayacağını vurguladı.

TFF'deki başkanlık seçiminin haziran ayına alınıp alınmayacağı sorusuna ise Hurma, "FIFA ve UEFA'nın Türk futbolunu yakından takip ettiğini" belirterek cevapladı. Türkiye Ligi'nin tescil edilmeme riskiyle karşı karşıya olduğunu söyleyen Hurma, gerekli adımların bir an önce atılması gerektiğini vurguladı.

 

"Süleyman Hurma'dan Çarpıcı Açıklamalar: Türkiye Ligi'nin Tescil Olmama Tehlikesiyle Karşı Karşıya!" haberi, 23 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 23 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Süleyman Hurma'dan Çarpıcı Açıklamalar: Türkiye Ligi'nin Tescil Olmama Tehlikesiyle Karşı Karşıya! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Süleyman Hurma'dan Çarpıcı Açıklamalar: Türkiye Ligi'nin Tescil Olmama Tehlikesiyle Karşı Karşıya! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:50 Telefonunuzu yatarken şarjda bırakmayın!
  2. 23:48 Kayısı çekirdeklerini çöpe atmayın: Bakın 1 avuç yenilirse ne oluyor
  3. 23:45 Kıyafetlerinizi naylon poşette saklamayın!
  4. 23:39 Evde pastaneleri aratmayan dereotlu poğaça tarifi: Günlerce dursa bayatlamıyor
  5. 23:39 Elmalısıyla yarışır! Damak çatlayan havuçlu kurabiye tarifi
  6. 23:39 Mayalamayı beklemeden hızlıca yapın! İşte püf böreği tarifi
  7. 23:35 Fenerbahçe Beko Turu Zora Taşıdı!
  8. 23:32 Ütünüz Eskidi ve Karardı mı? Bu Pratik Yöntemle Ütünüz Yeni Gibi Olacak!
  9. 23:16 Özel'in görüşmeleri devam ediyor: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun ardından Mansur Yavaş ile görüşecek!
  10. 23:11 Temel Karamollaoğlu: Genel başkanlık görevimden ayrılacağım!
  11. 22:47 Joe Worrall, siyah-beyazlı formayla ilk kez gol attı!
  12. 22:46 O Şehirde 2025'ten İtibaren Dizel ve Benzinli Araçları Yasaklıyor!
  13. 22:43 Özel ile Kılıçdaroğlu görüştü!
  14. 22:38 Bu testi çözebilenler 'dahi' olarak nitelendiriliyor!
  15. 22:34 Kocaeli’deki bir fabrikada grup seks skandalı: Soruşturma başlatıldı!
  16. 22:26 Borsa İstanbul'da 4 yeni endeks başlatılacak
  17. 22:15 Rashica 5. golünü atmış bulundu!
  18. 22:15 Suudi Arabistan'da 'kaçak' hac ile mücadeleye yeni uygulama başlatıldı: Kontrol noktaları kurulacak
  19. 22:12 Yeni bir hizmet başlatıldı: 2015 yılından sonra çocuk sahibi olanlara nakit yardımı
  20. 21:55 Galatasaray Sutopu Takımı, şampiyonluk pozu verdi!
Spor Haberleri