Tarkan’ın kuzeni cezaevinden firar etti

Tarkan’ın kuzeni cezaevinden firar etti

Tarkan’ın kuzeni cezaevinden firar etti Şarkıcı Tarkan'ın kuzeni Servet Tevetoğlu, açık cezaevinden firar etti.Ercan Gönülkırmaz'ın Esenyurt'ta silahla vurularak öldürülmesine ilişkin davanın sanıkları arasında yer alan ve şarkıcı Tarkan'ın kuzeni olan Servet...

Şarkıcı Tarkan'ın kuzeni Servet Tevetoğlu, açık cezaevinden firar etti.

Ercan Gönülkırmaz'ın Esenyurt'ta silahla vurularak öldürülmesine ilişkin davanın sanıkları arasında yer alan ve şarkıcı Tarkan'ın kuzeni olan Servet Tevetoğlu'nun açık cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı.

Esenyurt İncirtepe Mahallesi'nde 2017 yılında Ercan Gönülkırmaz bir şarküteri açmak için dükkan kiraladı. Bir süre sonra dükkana gelen bazı kişiler, burada bir şarküteri görmek istemedikleri gerekçesiyle Ercan Gönülkırmaz'ı tehdit edip, iş yerini kapatmasını istedi.

Gönülkırmaz'ın tehditlere aldırış etmemesi üzerine 17 Ocak 2017'de 2 araç ile dükkanın önüne gelen şüpheliler dükkana kurşun yağdırdı. Gönülkırmaz olayda yaralanıp üst kata kaçınca bu kez zanlılar dükkanı yaktı. Olayda Ercan Gönülkırmaz hayatını kaybetti.

FİRAR ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Servet Tevetoğlu'nun da bulunduğu 8 kişi hakkında, "Kan gütme saikiyle öldürme", "Mala zarar verme" ve "Ruhsatsız silah taşıma" suçlarından dava açıldı.

25 Temmuz 2019 tarihinde Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 6. duruşmada dava dosyasının tek tutuklu sanığı Servet Tevetoğlu da tutuklu kaldığı süre gerekçe gösterilerek 2 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 250 bin TL kefaletle ve adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Ancak başka bir suç dosyası olduğu öğrenilen Tevetoğlu, bu suç dosyasından dolayı Silivri Açık Cezaevi'ne girdi.

Gönülkırmaz, cinayeti ile ilgili süren davanın dün 7. celsesi görüldü. Bir başka suçundan dolayı Silivri Açık Cezaevine gönderilen Servet Tevetoğlu'nun dün yapılan mahkemede firar ettiği ortaya çıktı. Duruşma tutanağında, "UYAP'tan yapılan kontrolde Servet Tevetoğlu'nun Silivri Açık Cik'de hükümlü iken firar ettiği görüldü" denildi. Duruşmada, "Sanık Servet Tevetoğlu hakkındaki CMK'nun 109/3.f maddesi uyarınca verilen adli kontrolün yerine getirilip getirilmediği hususunda denetimli serbestlik şube müdürlüğüne yazı yazılması" kararı verildi. Duruşma 20 Ocak 2020 tarihine ertelendi.

'ADALET İSTİYORUM'

Gönülkırmaz'ın annesi Havva Gönülkırmaz, gözyaşları içinde firar eden Servet Tevetoğlu'nun yakalanmasını istedi. Yetkililere seslenen Havva Gönülkırmaz, "Dün mahkemeye gelmesi gerekiyordu gelmedi. Firar etti. Çok kötü oldum, Ercanım'ın kanı yerde kalmasın. Bir an önce tutuklansınlar bunlar. Kendileri serbest geziyorlar, adalet istiyorum" dedi. Ercan Gönülkırmaz'ın teyzesinin oğlu Yüksel Çelik, firar eden Servet Tevetoğlu için daha önceden kaçma ihtimali bulunduğu yönünde uyarıların yapıldığını söyledi.

Mahkeme hakimlerinin de firar haberine şaşırdığını ifade eden Çelik, şöyle konuştu:

"2017 tarihinde biz Esenyurt'ta bir market açtık. Bu iş yerinde daha önce cinayet olmuş, bizim de haberimiz yok. Biz marketi açtıktan 15 gün sonra geliyorlar, teyzemin oğluna ateş edip öldürüyorlar ve benzin döküp içeriyi yakıp gidiyorlar. Polis 6 ay takip sonrası bunları yakalıyor. Biri Servet Tevetoğlu. Cezaevine giriyorlar sonra içeride bir kişi kalıyor o da Servet Tevetoğlu. Onu da geçen duruşmada 250 bin TL kefaretle tahliye ettiler. Başka suçtan açık cezaevine aldılar oradan da firar ettirip yurtdışına kaçırdılar. Buradan Cumhurbaşkanına, adalet bakanına sesleniyorum. Hakim ve savcılar hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum para gücüyle bir insan cezaevinden çıkarılmaz. Dünkü mahkemede firar ettiği ortaya çıktı."

"Tarkan’ın kuzeni cezaevinden firar etti" haberi, 24 Ekim 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Tarkan’ın kuzeni cezaevinden firar etti haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tarkan’ın kuzeni cezaevinden firar etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:30 Kırklareli'nde TIR ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
  2. 19:29 İsrail'den İran'a misilleme saldırısı iddiası: "İçeriden yapılmış olabilir"
  3. 19:27 Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrası hakaret içeren sözlere soruşturma açıldı
  4. 19:21 Dolmabahçe'de Erdoğan-Haniye görüşmesi yaşandı
  5. 19:13 Uyku Alışkanlıklarının Sağlık Üzerindeki Etkisi: Yapılan Araştırma Sonuçları
  6. 19:06 Everglades Ulusal Parkı'nda Yakalanan Dev Burma Pitonu: Florida'nın Ekolojik Alarmı
  7. 19:03 Fenerbahçe'de Kartal Krizi: Valbuena'dan Sert Eleştiri!
  8. 19:00 Fırında Ekmek Fiyatı 2 Liraya Düştü! Ekonomik Krize Tepki Olarak İndirim!
  9. 18:58 Abbas'tan Sert Tepki: ABD'nin BM Güvenlik Konseyi'ndeki Filistin Üyeliği Vetosuna Karşı Çıkış
  10. 18:53 Jeopolitik Gerilimler Altını Yükseltti: Uzmanlar Düşüş Bekliyor
  11. 18:32 Beşiktaş'a Flaş Alman Teknik Direktör!
  12. 18:26 İzmir'de Silahlı Kavga: Bir Ölü, İki Kardeş Yakalandı
  13. 18:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas lideri ile görüştü!
  14. 18:21 Ticari Olmayan AB Kargolarına Vergi Oranı Yükseldi: Yeni Düzenleme Detayları
  15. 18:18 Hesaplarınızı kontrol edin: Beklenen destek paraları hesaplara yatmaya başladı!
  16. 18:18 Acil ameliyata alınmıştı: Hasan Can Kaya'dan ilk açıklama geldi
  17. 18:18 21 Nisan Burç Yorumları: Kalpler Heyecana Hazır Olsun! Aşk Kapınızı Çalıyor
  18. 18:18 Güve Sorununa Son! Bu Tek Damla Mutfak Dolaplarınızı Güvelerden Arındıracak!
  19. 18:17 Popüler Sosyal Medya Platformu Ücretli Oluyor! Mevcut Üyeler Ücretsiz Kalacak
  20. 18:17 İşte İzzet Yıldızhan'ın Herkesten Sakladığı Eşi: Ajda Yıldızhan'ın Göz Kamaştırıcı Güzelliği
Haberleri