Trump mahkemede uyuya kaldı: Bu durum ona zarar verebilir

Trump mahkemede uyuya kaldı: Bu durum ona zarar verebilir

Trump mahkemede uyuya kaldı: Bu durum ona za... Diğer haberler, Trump'ın jüri seçiminin ikinci gününde, salı günü tekrar uykuya daldığını söyledi. Bir yüksek profilli figürün uyuyakalmasını düşünmek biraz komik olabilir.

Mahkemeler, insanların uyanık kalmasını kolaylaştırmaz. Genellikle sessiz ortamlardır ve insanlar neredeyse sürekli oturmak zorundadırlar. Hava sıkıcı olabilir ve hayatımızın dünyayla olan bağlantısını (ve engelini) sağlayan el cihazları sıkıca yasaktır. İşte bu tür bir ortamda, bu hafta Manhattan'daki bir suç mahkemesinde, 45. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olan Donald Trump'ın, bir kriminal davada mahkemede uyukladığı görüldü.

Trump'a yönelik davada jüri seçimi perşembe günü devam etti ve sabah saatlerinde yedi seçilmiş jüriden ikisinin daha mahkemeden çıkarılmasının ardından sadece birkaç saat içinde tam bir jürinin belirlenmesiyle birlikte mahkemede bolca hareketlilik yaşandı. Tüm bunlar, Trump'ın sosyal medyada potansiyel jüri üyeleri hakkında açıklamalar yaparak sessizlik emrini ihlal edip etmediği konusundaki belirsiz soruların hala çözülmemiş olmasıyla birlikte gelecek hafta yapılacak olan bir duruşmada ele alınacak.

AĞZI AÇIK UYUYA KALDI 

The New York Times'ın bildirildiğine göre, Trump'ın "ağzı açık ve başı göğsüne doğru sarkmış" gibi göründüğü belirtildi. Diğer haberler, Trump'ın jüri seçiminin ikinci gününde, salı günü tekrar uykuya daldığını söyledi. Bir yüksek profilli figürün uyuyakalmasını düşünmek biraz komik olabilir. Ancak yine de, bu, üç kişinin tek bir görüntüsünü eşzamanlı olarak yansıttı: bir suç sanığı, dünyanın en güçlü insanlarından biri ve uyuyan bir ihtiyar. Ve, kabadayılıklarına rağmen, bu üç Trump yüzü, şimdi istemeyerek de olsa katıldığı yasal sistemin anlamlı bir kontrolüne sahip değil. Perşembe günkü jüri üyeleriyle ilgili tartışmalar, eski bir Başkanın kovuşturulmasında hiçbir şeyin basit olmayacağını ve bu hukuki sürecin yakın zamanda sona ermeyeceğini gösterdi.

Perşembe'nin dramını bir kenara bırakarak ve bazen uyanık kalmak için zaman zaman mücadele eden eski Başkan için adil olmak adına, mahkeme süreçleri genellikle kamuya halkın takdir etmediği bir şekilde sıkıcıdır.

Yıllar boyunca bir savcı ve Kongre avukatı olarak, yıllar boyunca sayısız duruşma ve duruşma katıldım ve adaletin dişlilerinin 24 saatlik haber döngüsü için yapılmadığını doğrulayabilirim. Bir "Law and Order" bölümünün sekiz dakikalık final bölümünde çözülebilecek bir şey, dikkatlice incelenmiş tanıklıkların günler boyunca sürüklenmesini gerektirebilir. Bir mesele, dava sonunda mahkemede elde edilene kadar aylar hatta yıllar alabilir (hatta bir davalı niyetli olarak işlemleri

"Trump mahkemede uyuya kaldı: Bu durum ona zarar verebilir" haberi, 20 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 20 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Trump mahkemede uyuya kaldı: Bu durum ona zarar verebilir haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Trump mahkemede uyuya kaldı: Bu durum ona zarar verebilir 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:25 Ekonomist Selçuk Geçer'den Dolar Uyarısı: 50 TL'yi Aşabilir!
  2. 18:21 Süper Lig'de Cezalar: Beşiktaşlı Oyuncuya 2 Maç Men!
  3. 18:18 PKK'dan Kaçan 2 Terörist Habur'da Teslim Oldu
  4. 18:14 UCLA'da Filistin'e Destek Eylemi: Polis Baskınıyla 132 Öğrenci Gözaltında
  5. 18:10 ABD'nin Mart Dış Ticaret Verileri: Dış Açık %0,1 Azaldı, İhracat %2 Düştü
  6. 18:07 Fenerbahçe Kulübü'nde Yeni Dönem: Yüksek Divan Kurulu Mazbata Töreni Gerçekleştirildi
  7. 18:04 Manavgat'ta Safari Araçları Çarpıştı: 15 Yaralı
  8. 18:00 Protestocular Engelledi: Sığınmacıların Gemilere Taşınması Tartışma Yarattı
  9. 17:57 Mysten Labs ve Google Cloud'tan Güçlü İşbirliği: Web3'ün Geleceği İçin Yenilikçi Adımlar
  10. 17:54 Gazprom'un 2023 Gelirleri Düştü, Şirket Yeni Stratejilere Yöneldi
  11. 17:16 Kritik görüşme başladı: Erdoğan-Özel, AKP Genel Merkezi'nde görüşme yapacak
  12. 17:13 IMF Türkiye Masası Şefi: Türkiye'nin Ekonomik Reformlarına Olumlu Değerlendirme
  13. 17:09 Yağmur Taktaş Cinayeti: Mezar Açılacak, Sır Perdesi Aralanıyor
  14. 16:53 Eurovision'da Filistin Bayrağı Girişi Yasak: İsveç'te Protestolar Başlıyor
  15. 16:47 Erden Timur:'Mayıs Şampiyonluk Ayı, Suni Gündemlerden Uzak durun’
  16. 16:42 Beşiktaş, Yeni Teknik Direktör Arayışında: Şenol Güneş ve Hansi Flick GündemdE
  17. 16:36 TFF, İstanbulspor'un Olağanüstü Genel Kurul Talebine Yanıt Verdi: İmza Sayısı Tartışma Yarattı
  18. 16:32 Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi Faciası: Adalet Arayışı Devam Ediyor
  19. 15:52 Trabzonspor'un Transfer Çalışmalarında Yeni Adım: Muhammed Cham İmza İçin Gün Sayıyor
  20. 15:51 İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, ABD Üniversitelerindeki Gazze'ye Destek Eylemlerini Eleştirdi
Gündem Haberleri